Duh sa sekirom wrote:Svi ti ,,nisam za Vucica ali .." su advanced bots 2.0. jer ono basic botovanje "nas dragi predsednik je najbolji..." ne prolazi na forumima, to je više za komentar na vesti na B92..
Kakvo crno "ali'" u državi u kojoj se vlast dobrovoljno odrekla dela svoje teritorije da bi
kupila blagonaklonost zapada?
Ne treba se boriti svim silama protiv njih jer to tobože odgovara Hrvatima?hahaha
P.S. Da etiketiram
Sve se slazem,zato sam ja napisao za koga sam glasao.Pored godina izostavio sam i da je bitno ko gde zivi,koliko god mi kukali u BG-u,NS-u,Nisu i vecim gradovima,lakse nam je nego u manjim sredinama,popricajte sa prijateljima kakav je HC kriminal tek po mnajim sredinama,gde su gospodari lokalni serifi kao pok.Palma,itd...Nemam drustvene mreze,pa mi je bilo zanimljivo kod kuma na FB-u da vidim nazalost neke ljude koje sam cenio,a znam da glasaju za SNS zbog razlicitih beneficija i svima im je ista ta prica ALI.Posle eksplozije u Z.Potoku,Kurti je pohapsio preko 100 Srba sa severa(pogledati po nasim i siptarksim novinama sa KiM),clanova nekadasnje civilne zastite,silne slike oduzetih pusaka,uniformi,itd,sa natpisima srpski terortisti.A ne vidim da poslednje 2-3 dana ti navedeni ljudi Srbuju,a da ne pricamo o AV medijima i portalima.
Ja tek sinoc videh klip,gde NACELNIK policije za javni red mir,predvodi Psihove falange.....
Npr ja sam slavio 30.08.2020.sto je otisao DPS(iako nisam se zaludjivao kao pojedini da ce mala NATO clanica da izadje iz tog saveza i sl,samo sam se nadao prestanku fasizma na Srbima i MCP),ali ne mogu koliko god bio protiv Mila,da pisem kako je normalna vest da je Pred.Op.Budva iz PRITVORA u kome je skoro 2 godine zbog potvrdjene optuzbe za sverc tone koakina,smenio potrprednicu Opstine i da upravlja Opstinom iz pritvora u Spuzu.Kosi se sa zfravim razumom da ja sada kazem nekom bratu iz Budve,pusti Mila Bozovica samo da nije drugi Milo i DPS.Za Rep.Srpsku se tek interesujem ali ne znam lokelne prilike,pa mi ovaj forum i braca iz RS dosta znace za lokalne info.Psiho je napravio kao Milo jednu ludacku podelu koja ce nazalost eksplodirati,samo koliko licno poznajemo ljudi da su najebali od SNS-a i loaklnih funjara i kriminalaca koji su postali elita,kada se sudare te dve suprotnosti,ne moze biti dobro.