Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Produzenisamlekom » 15 Dec 2024, 19:43

Kreanga wrote:Glupost, ali sam cuo da su u ok odnosima

Pitanje... S obzirom na ovaj sukob Vučića i Gašića....
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Dimitrije » 15 Dec 2024, 22:02

Dodaje da im je poslodavac često zakidao prekovremene sate, zbog čega moraju sami da ih zapisuju.

„Dešavalo se, da, zato oni znaju da mi sada sve zapisujemo. A sve ostalo je korektno. Možemo u ve-ce kad god želimo, ne moramo da trpimo. Imamo i pauzu. Mnogo su gori naši ljudi koji su u firmi na položajima nego Kinezi. Zaista. To se pokazalo više puta“, zaključuje ova radnica.

Sve ti jebem. Mogu u WC kada požele i dobri uslovi rada
Dimitrije

Postby jupol » 16 Dec 2024, 00:08

solidno natrpao muda u usta ovom Vucicevom stakoru :biggrin:
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby rolerkoster » 16 Dec 2024, 04:14

Ja sam ranije cuo da su Milivojevic i Gasic u ok odnosima,verovatno je to vise carsijska prica obzirom da je nisam cuo od nekog iz politike nego od prijatelja iz KS-a.Meni je licno Milivojevic jedan od antipaticnijih ljudi(a konkurancija je bas zestoka,SNS je tek lansirao odbojne vedete)na politickoj sceni.Za DS nikada nisam glasao(i nemam nameru,jedino ako budu u sklopu neke vece opozicione liste kojoj je ce biti cilj srusiti Psiha),ali postujem sto su jedina stranka(od stranaka koje su na sceni od uvodjenja visestranacja)koja je promenila par predsednika.Kostunica je napustio DSS kada su prvi put ostali ispod cenzusa i ja koliko se secam(ispravice me neko)nijedna stranka vise nije menjala lidera.SPO ne racunam vise kao stranku,sasvim slucajno sam video da je Vuk pepustio mesto predsednika meni nepoznatom Cvetkovicu,takodje i za pokojne Dveri isto slucajno videh da je novopeceni ugostitelj Boskic prepustio mesto Kosticu iz Vrbasa.
SNS posle napada cekicima na demonstrante(ljudi koji protivnike nazivaju ustasama,paradoks imaju metode kao maks luburic)i zaletanja bagera na ljude u Sapcu,napravise novu stranacku akciju,zaletanje kolima u masu ljudi.Nije mi jasno kako neko ne izvuce vozaca i ne prebije.Citam ovo poslednje gazenje u Zemunu,decko prica kako mu je udario kolima oca,znamo da nisu normalni ali opet da imaju akciju gazenja ljudi,kako su krenuli ubice nekoga.A na KiM standardno,pripadnik KPS opalio metak dok su maltretirali taksistu koji vozio stranku,zenu,srecom da ga nisu ranili.A ne pise se nista po nasim novinama sta je sa 105 uhapsenih ljudi koji su optuzeni za terorizam,clanova bivse Civilne Zastite koju je Aca Srbin ugasio Briselskom Sporazumom.Kada je onaj Srbin sa severa KiM mu rekao u kasarni u Raskoj,da ce ih loviti kao zeceve,on je odbrusio da on to nece dati...Nazalost vidimo kako ne da.
rolerkoster

Postby rolerkoster » 16 Dec 2024, 04:22

Izvinjavam se na duplom postu,svaka cast studentima i ostalim mladima koji protestvuju,pokazali su starijima sta su slobodni ljudi koji razmisljaju svojom glavom.Da je Psiha pogodilo,jeste i te kako i jos vise nego protesti 2020.,jer su masovni i jer mladi ljudi se ne informisu na Pinku,Informeru,N1,novoj,itd.....Informisu se preko neta i tu mogu da filtriraju iz kojih izvora ce se informisati,vidim da je prestao da ih naziva stranim placenicima i sl,to je ostavio kreaturama ala Bokan i Hepi desnicari,Cedi Anticu(ne znam jel ste citali sramotno,vulgarno saopstenje doticnog gde zavrsava saopstenje i kaze "slabo obdareni Miketic",covek se razveo zbog studentkinje i postao svaler),itd.....A vidim i perjanice drugosrbijanaca predvodjene Nikolom EX-LDP Samardzicem pisu na tviteru kako su zgrozeni jer je neko od njih pitao sta treba od hrane studentima,a studenti rekli da im treba samo kafa i posna jela,pa su zgrozeni time....
rolerkoster

Postby Foteljas » 16 Dec 2024, 08:15

rolerkoster wrote:Za DS nikada nisam glasao(i nemam nameru,jedino ako budu u sklopu neke vece opozicione liste kojoj je ce biti cilj srusiti Psiha),ali postujem sto su jedina stranka(od stranaka koje su na sceni od uvodjenja visestranacja)koja je promenila par predsednika.Kostunica je napustio DSS kada su prvi put ostali ispod cenzusa i ja koliko se secam(ispravice me neko)nijedna stranka vise nije menjala lidera.SPO ne racunam vise kao stranku,sasvim slucajno sam video da je Vuk pepustio mesto predsednika meni nepoznatom Cvetkovicu,takodje i za pokojne Dveri isto slucajno videh da je novopeceni ugostitelj Boskic prepustio mesto Kosticu iz Vrbasa.

Promenio je SNS cak trojicu lidera... :roll:

Veliko je pitanje da li bi i DS ista menjao da sa Djindjicem nije bilo sta je bilo... Olako se zaboravlja da je i on stranku vodio autokratski (koliko god da su bile tacne ili netacne price da je Slobodan Vuksanovic 2000. bio radio za sluzbu, fakat je da su svi koji su njega podrzali na tim stranackim izborima posle bili vrlo brzo iscuskani iz stranke), a da mu zarad produzenja opstanka na vlasti nije bilo bitno ni to da se izabere predsednik Srbije kao institucija, vec je nadmeno bio porucivao "da drzava moze da funkcionise i bez predsednika". Kasnije su i Tadic i Djilas i Pajtic i Sutanovac kao na traci bili menjani iskljucivo zbog ocajnih izbornih rezultata. Lutovac je zapravo prva smena koja nije neposredno inicirana losim izbornim rezultatom, vec samom zeljom za promenama u stranci.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Gromiko » 16 Dec 2024, 08:36

Apsolutno netačno ovo što si napisao za Vuksanovića. Iz prve ruke, da ne može prvije ruke, ti garantujem životom, da neko ko je javno podržao Vuksanovića i rekao Đinđiću šta ima u lice nije izbačen iz stranke, naprotiv, postao funkcioner i bio u odličnim odnosima sa Đinđićem.
Gromiko

Postby Foteljas » 16 Dec 2024, 08:48

U redu ako je tako, ali znam da sam bio citao poimence ko je sve zglajzao iz DS zato sto je tada nacinio pogresan izbor. Mislim da se radilo o tadasnjem predsedniku Gradskog odbora Beograda i jos nekim ljudima. Negde to imam arhivirano na racunaru kuci, moracu da potrazim...
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby fontaneros » 16 Dec 2024, 09:04

Bogami, danas neki sastanak prosvetnih radnika, razmislja se i o generalnom strajku

Mada ovo sa skolama i klincima postaje malo glupo

Mnogi i ne znaju pravi razlog protesta vec su tu iz fore i trenda, a i ne ide se u skolu
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby zvezdaraking » 16 Dec 2024, 09:46

99 posto inuh koji idu u rat ustvari nemaju pojma zasto idu u rat i za stase bore pa zavrse posao.
zvezdaraking

Postby Woodoo » 16 Dec 2024, 10:46

Woodoo

Postby Woodoo » 16 Dec 2024, 11:53

Woodoo

Postby Eddie Brock » 16 Dec 2024, 12:01

Ma nema od toga nista, odnece i to vetar kao sto je i sve ostalo..
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Woodoo » 16 Dec 2024, 12:06

Mora malo više optmizma, nikada do sada nisu bili ovako uzdrmani.
Woodoo

Postby Eddie Brock » 16 Dec 2024, 12:12

Ma slazem se, ali dok ima zombiranu populaciju i iza i protiv sebe tasko ce ista biti sem protesta posle nemilih dogadjaja.
Mora mnogo vise ljudi da se ukljuci pored studenata, pa i da se "izrodi" neko nov oko koga ce se ljudi okupiti sa idejama , ne ovi propali kvazi opozicionari (ustvari ortaci vlasti)
Kad se shvati da ako tebe neko napadne smes da se branis po zakonu, pa kad oskarova bagra dodje da rasteruje pokazati im sta i kako..
Mnogo stvari treba da se promeni u glavama ljudi tj da se ispolji a ne samo da se precutkuje, diskutuje kad se popije ispred radnji, na slavama i sl.

Sta bi s onim sto su ubili onu porodicu vojnim vozilom? Gde je ono dete?
Da ne nabrajam dalje, cisto da se vidi kako vecinu stvari nosi vetar, koliko su ljudi gurnuti u svoje i samo svoje stvari
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

PreviousNext

Return to Evropska košarka