by Pit Bull » 25 Dec 2024, 01:03
Sve sto sam pisao u periodu unazad 10 godina apropo ove vlasti, moze i da se ponovi, nikakve razlike nema.
Dzaba svi protesti, nebitno je li to 20, 50, 100 ili 200 hiljada ljudi... Ja sam to pisao i kad je bio 1 od 5 miliona, i posle Ribnikara, a evo i sada.
Svi ti protesti su pokazali da postoji kriticna masa i da postoji ozbiljan broj gradjana Srbije koji nije zadovoljan trenutnom vlascu. Problem je to evo 12 godina za vlasti SNS-a ne postoji niti jedna opoziciona, ne stranka, nego licnost oko koje mogu da se okupe svi ti koji setaju i protestuju.
Vucic sutra da izadje i raspise izbore, opet ce izdominirati jer narod koji je protiv njega nema izrazitu opozicionu licnost za koju se moze vezati. Od ljudi koji setaju, izlaze na proteste i bune se, otprilike 20% je plafon za Mariniku i Djilasa. Taj broj mora biti 90+% da bi se nesto zakotrljalo.
I to mora biti neka neokaljana licnost koju vole svi i koji nema nikakvu mrlju u zivotu i karijeri. Tipa neki profil licnosti Dejan Bodiroga, Nemanja Vidic, itd... Neko ko ce sve nezadovoljne da okupi oko sebe i ko ce pri tome izvuci apstinente.
A ove setnje, isticanje zahtjeva, itd... Proci ce kao i svi prethodni protesti. Trajace par mjeseci i pojeo vuk magarca, nista konkretno se nje desilo. Jer prosto, ljudi izgube i volju i energiju i ne moze u nedogled da se seta, pokazuje nezadovoljstvo, itd...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒