Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Zappa » 25 Dec 2024, 22:27

Javila se Zaharova i naravno dala podrsku Vucicu..

I posle se cudimo na terorističke napade u Moskvi i kako su Ukrajinci postali neprijatelji Rusije..
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Utopista » 25 Dec 2024, 22:53

Zato cemo Vuciceve Rafale da prosledimo braci Ukrajincima. Pa kada padne crvena kuga u Moskvi pasce i ovde...
Utopista

Postby soniko » 25 Dec 2024, 23:21

Woodoo wrote:Dajte da otvorimo temu smesni video klipovi.

Oprostite sto ove gluposti kacim i na ovoj strani ali moram :beyond:

Kad cujem da neko komentarise Trampa recenicom "on je biznismen" pukne mi jedan kapilar u oku :colera:

Dakle, nista otrcanije, povrsnije i izlizanije od tog ne postoji.
soniko

Postby Dimitrije » 25 Dec 2024, 23:24

PERA wrote:
Dimitrije wrote:Ljudi, nije naivno. Supruga ima simptome Korone i ostala kod kuće, nema mogućnost da uradi Ovlašćenje na eUpravi itd i ja odem bez obzira na blef da probam detetu da izvadim dokumenta. Naravno, popušimiukralibiciklo. Znate ko je, po mom Tastu kriv? Žuti u vršačkoj muriji. :lollol: :lollol: :lollol: Nema veze više ni to što je čovek usrani alkoholičar i glup kao noga, nema veze ni što je ovaj klempavi na klipu iznad retardiran. 12 godina je neko pažljivo zalivao biljku zla i otrova, treba to sada srediti za ovu decu što dolaze. Ej, i dalje žuti :blue:

Pa kad realno i ti razmisliš, ko drugi nego žuti :lollol:. Ja dobijem žuzi proliv kaf neko i dalje pomene kako su žuti za sve krivi. Mi stvarno ili živimo u matrixu ili smo zamorčići u nekom sociološkom eksperimentu, treće nema. Ovo trško da je realnost.

Ja to čisto da znamo protiv čega se borimo. Kataloški primerak naprednjaka moj tast . I nije usamljen. Njemu vučić daje penziju, povećao je (žuti smanjili), njemu je on Bog. I nije sam, ima ih koliko nećeš. I NEMA NIKAKVU KORIST. Ubeđenje. Pojma nema u šta ali ideali.
Dimitrije

Postby Ćoba » 25 Dec 2024, 23:27

Plus priznao Jevrejima Jeruzalem a za uzvrat oni Kosovo. “Najbolji” diplomatski dil svih vremena. :lollol:
Ćoba

Postby jupol » 25 Dec 2024, 23:44

Dimitrije wrote:
PERA wrote:Pa kad realno i ti razmisliš, ko drugi nego žuti :lollol:. Ja dobijem žuzi proliv kaf neko i dalje pomene kako su žuti za sve krivi. Mi stvarno ili živimo u matrixu ili smo zamorčići u nekom sociološkom eksperimentu, treće nema. Ovo trško da je realnost.

Ja to čisto da znamo protiv čega se borimo. Kataloški primerak naprednjaka moj tast . I nije usamljen. Njemu vučić daje penziju, povećao je (žuti smanjili), njemu je on Bog. I nije sam, ima ih koliko nećeš. I NEMA NIKAKVU KORIST. Ubeđenje. Pojma nema u šta ali ideali.

Pa zuti, nego ko? Evo zuti Vesic sjebao nadstresnicu... Vuciceva jedina krivica sto i pored nadljudskih napora nije uspeo dovoljno da ocisti Srbiju od zutog olosa...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Domingoo » 26 Dec 2024, 11:48

Zappa wrote:Javila se Zaharova i naravno dala podrsku Vucicu..

I posle se cudimo na terorističke napade u Moskvi i kako su Ukrajinci postali neprijatelji Rusije..

Jos jednom su potvrdili da u odnosu saSrbijom gledaju iskljucivo svoj interes oni bi kao i zapad pristali da sam djavo dodje na celo Srbije ako ce oni imati korist od toga.
Za zapad znamo da su nam neprijatelji ali ovom narodu nema napred dok ne shvatimo da su nam ovi lazni prijatelji ..
Davali ustasama oruzije u ratu prvi priznali BIH , nista nisu uradili po pitanju bombardovanja Srbije , Putin odlikovao Mesica za antifasizam i nos mnogo toga da ne idem dublje ..
Sem nekih odluka za vreme Romanovih sve ostalo je konkretno na stetu nacionalnih interesa Srbije trebali smo da znamo ko su oni jos kada su pokusali da seciraju Nis i daju Bugarima ..

Najveca zabluda srpskog naroda je Rusko -Srpeko prijateljstvo,svaka drzava koja je pobeglaod njihovog uticaja je procvetala ekonomski institucijalno infrastrukturno pravno ..

I zpaad i Rusiju ne zanima sto padaju nadstresnice na ljude sto smo postali institucijalno Venecuela dokle god potpisuje predaju Kosova i dok god ne uvodi sankcije Rusiji dobar je i za jedne i za druge ..

A nas najveci problem je sto ocekuje spas spolja da nam neko drugi pomogne umesto da sami cistimo dvoriste
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Malkovic » 26 Dec 2024, 11:56

Туђа рука свраб не чеше.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Brat Sava » 26 Dec 2024, 16:23

Pa nema ljubavi nigde ni zapad ni istok svako gleda svoj interes. Ko je nama kriv sto smo imali glupe politicare I najgore prosli u Evropi od 91. do danas.
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Cinciripini » 26 Dec 2024, 17:02

Kao recimo kada je Šešelj išao ispred američke ambasade, da im pruži podršku pred pustinjsku oluju.
Cinciripini

Postby Houdini » 26 Dec 2024, 19:37

uspelo smo nemoguce, uspeli smo da spojimo americku i rusku vlast.. svako verovatno ima neki svoj interes, a zajednicki im je da drze ludaka sto suze na celu, kako bi uspeo do kraja da unisti Srbiju..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Bogun » 26 Dec 2024, 19:42

Ja sam čuo da je on veliki patriota i da mnogo voli Srbiju, za koju se bori kao lav.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby grobar_Zvornik » 26 Dec 2024, 20:00

Треба бити поштен па рећи да Руска Федерација нигдје не подржава опције које су за НАТО чланство.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Cinciripini » 26 Dec 2024, 20:01

Čak i kada daje sve što traže, on to daje na lavovski način, bitan je i stil, ne samo rezultati.
Cinciripini

Re: KK Partizan 2024/2025 - Doba Heroja Ponovo Dolazi

Postby SemperIdem » 26 Dec 2024, 20:18

Lepo od Željka. Vrhovni večeras u 21 na RTS-u. Možda će imati komentar.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

PreviousNext

Return to Evropska košarka