PERA wrote:Dimitrije wrote:Ljudi, nije naivno. Supruga ima simptome Korone i ostala kod kuće, nema mogućnost da uradi Ovlašćenje na eUpravi itd i ja odem bez obzira na blef da probam detetu da izvadim dokumenta. Naravno, popušimiukralibiciklo. Znate ko je, po mom Tastu kriv? Žuti u vršačkoj muriji.![]()
![]()
Nema veze više ni to što je čovek usrani alkoholičar i glup kao noga, nema veze ni što je ovaj klempavi na klipu iznad retardiran. 12 godina je neko pažljivo zalivao biljku zla i otrova, treba to sada srediti za ovu decu što dolaze. Ej, i dalje žuti
Pa kad realno i ti razmisliš, ko drugi nego žuti. Ja dobijem žuzi proliv kaf neko i dalje pomene kako su žuti za sve krivi. Mi stvarno ili živimo u matrixu ili smo zamorčići u nekom sociološkom eksperimentu, treće nema. Ovo trško da je realnost.
Ja to čisto da znamo protiv čega se borimo. Kataloški primerak naprednjaka moj tast . I nije usamljen. Njemu vučić daje penziju, povećao je (žuti smanjili), njemu je on Bog. I nije sam, ima ih koliko nećeš. I NEMA NIKAKVU KORIST. Ubeđenje. Pojma nema u šta ali ideali.