Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Koridor » 29 Dec 2024, 09:55

Woodoo wrote:Ne lepim ti etiketu nego pisem na osnovu tvojih upisa koji su puni pesimizma i defetizma. Jeste defetizam kada unizavas skup u nedelju (zasto si onda ucestvovao uopste?). Pises da je vise ljudi bilo posle Ribnikara, a neko je vec kacio taj podatak na prethodnim stranicama da je Arhiv javnih skupova naveo da je sada bilo vise ljudi. Uopste nisam uzeo u obzir moj subjektivni osecaj da sada nisam imao gde da mrdnem pa sam se stacionirao na obodu Slavije dok prosle godine ispred skupstine nisam imao takav "problem".

Arhiv skupova je relevantan koliko i Vucicevic
Takozvani metod nek je bilo koliko sefu treba.
Vucicevic 18k
Policija 29k
N1 izmedju 55k i 60k
Arhiv 100k -102k

U prebodu bilo je oko 50k i to je ogromna brojka, a to sto neki zele da je manje ili vise je iskljucivo politicarenje kolega vudu.
Koridor

Postby PERA » 29 Dec 2024, 10:00

Niko123 wrote:Verovatno je porodica ucenjena nečim, pa su morali sa gostuju kod govnarke Marije :puke:

https://www.b92.net/info/politika/90061 ... poene/vest

Napisali mu šta da kaže.

Čime mogu da te ucene kad si izgubio sve, čime????
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby PERA » 29 Dec 2024, 10:03

Koridor wrote:A da sad ce teorije porodice se prodale. Ispasce na kraju da su setaci u vecoj zalosti od porodica. :krsti:

O čemu ti pišeš? Ovo je po tebi normalno, izgubiš dvoje dece, u žalosti si koju ne bih poželeo nikom i ti braniš krivce za svoju neareću!?! Ovo mora da se izučava u školi, možda i postoji ovaj sindrom ali ga ja ne znam.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Zappa » 29 Dec 2024, 10:03

Inzaghi wrote:Mene vise brine sto se nisu ni prodali mozda. Nije ovaj narod tacan.

Nisu se prodali, ali naravno da ce rezim ovo finansijski ceniti..
Jednostavno ljudi bez svesti, glasaci SNS..

Dokaz koliko ce biti tesko srusiti ovaj rezim, jer pored olosa koji se obogatio uz pomoc SNS, postoji ova druga grupa glupih, naivnih, koji su dobili posao i sitnu korist pred izbore i to je vecina glasaca SNS..

Tuga velika, uvek me jeza prodje kad pogledam tu zeleznicku stanicu i pomislim na bol tih ljudi, koliko je jeziva smrt bila..
Ogroman je ovo zlocin prema narodu i naravno da ovi na vrhu nemaju ni svest ni ljudskost..
Truo nam je sistem, ti politicari postali su vladari nasih dusa i tela..
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Niko123 » 29 Dec 2024, 10:09

PERA wrote:
Niko123 wrote:Verovatno je porodica ucenjena nečim, pa su morali sa gostuju kod govnarke Marije :puke:

Napisali mu šta da kaže.

Čime mogu da te ucene kad si izgubio sve, čime????

Nakon gubitka dece, oni idu na televiziju, da izjave da studenti i "opozicija" koritste tragediju zbog vlasti?Meni je to bolesno, nije proslo godinu dana, pa da kazes, idu u emisiju da ispricaju dogadjaj, nego je proslo 2 meseca od tragedije.Moguce je i da su ih naterali na ovo

https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2998190-otac-andree-bojanic-na-pinku-ja-zeljku-mitrovicu-ne-sudim-seo-sam-i-dugo-razgovarao-sa-njim-video

Isto kao ovo
Niko123

Postby Eddie Brock » 29 Dec 2024, 10:28

Koristiti sludjene ljude koji su izalosti za svoje promovisanje u nekom ruku je za kamenovanje
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby ExEr » 29 Dec 2024, 11:45

Niko123 wrote:

Nakon gubitka dece, oni idu na televiziju, da izjave da studenti i "opozicija" koritste tragediju zbog vlasti?Meni je to bolesno, nije proslo godinu dana, pa da kazes, idu u emisiju da ispricaju dogadjaj, nego je proslo 2 meseca od tragedije.Moguce je i da su ih naterali na ovo

https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/29 ... njim-video

Isto kao ovo

Tog oca je kupio lovom, i to se zna

Ove, dal je lova, dal uverenje, dal su oba... nebitno...al prodati rodjeno dete zarad bilo cega od ovoga :puke:
Zivot bi ziveo samo da se nekom userem u zivot najstrasnije, a ne da posle 2 nedelje "smognem snage" da tupim o studentima, pekarima, poljoprivrednicima, zanatlijama...
187mo dno smo probili ko nacija
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Гроф Тинторето » 29 Dec 2024, 12:18

Ma ova zena, Dimitrije.
Bas jadno
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Domingoo » 29 Dec 2024, 13:26

Decu i unuke im je indirektno ubila vlast a njima je problem opozicija .. Izrodi jedni stidite se ubijene dece .

Nema nama pomoci ovde razum zatvara vrata .. Sta je sledece vecera sa nadleznim gradjevinskim inspektorom?

Olosi ljudski nemate postovanje prema sopstvenoj deci .
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Domingoo » 29 Dec 2024, 13:29

Koridor wrote:A da sad ce teorije porodice se prodale. Ispasce na kraju da su setaci u vecoj zalosti od porodica. :krsti:

Ne nego ce ispasti da su opozicija i studentni krivi za pad nadstresnice . Stidi se komentara
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Houdini » 29 Dec 2024, 13:34

ali ne vidim kakve ima veze ko je u vecoj zalosti.. valjda je svrha protesta naterati institucije da rade svoj posao, makar jedna od tacaka..

plus tu ima i tacka da se kazne napadaci na studente, sto nema veze sa nastresnicom, vec je opet vezana za to da institucije rade svoj posao..

moji su takodje lobotomirani hepijem i pinkom, ni njima nije bliska ideja da se bilo ko sem njega pita za bilo sta u drzavi.. jer zasto bi kad je on sposoban sve najboje da radi, a mi bi bili jos prosperitetniji kada bi imao ljude oko sebe vec ovi trenutni dosta toga unistise..
Last edited by Houdini on 29 Dec 2024, 13:34, edited 1 time in total.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Mikisha » 29 Dec 2024, 13:34

Ja koji ni u kom slucaju nisam cvecka i slika i prilika uzornog gradjanina sam resio prosle godine u ovo doba da napustim Srbiju, otisao preko i zadrzao se 6-7-8 meseci, ohladio glavu i zakljucio da ipak ne mogu da zivim tamo, da je u ovom kurcu od drzave lepse, lepsi ljudi, bolji i topliji ljudi.
Danas kad sam video da se snimila emisija sam prilicno siguran da cu ovo govno zvano drzava napustiti za stvarno, sto pre, pa taman do kraja zivota gledao ruzne svapske babe na hodalicama.

Probijamo dno iz dana u dan.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Woodoo » 29 Dec 2024, 13:51

grobar_Zvornik wrote:Не постоји медиј који није под агендом, тако да су људи једноставно осуђени да им други кроје тоталитет, хтио то неко признати или не. На основу тога и формирају перцепцију.

Ovo je klasicno izjednacavanje neizjednacivog. Jeste, svaki medij ima agendu, medjutim, niti svima samo mediji kreiraju percepciju, niti su sve agende podjednako lose.

Koridor wrote:Arhiv skupova je relevantan koliko i Vucicevic
Takozvani metod nek je bilo koliko sefu treba.
Vucicevic 18k
Policija 29k
N1 izmedju 55k i 60k
Arhiv 100k -102k

U prebodu bilo je oko 50k i to je ogromna brojka, a to sto neki zele da je manje ili vise je iskljucivo politicarenje kolega vudu.

Nisam za Vucicevica ali...
Svako ko ovu fekaliju dva puta spomene u svojoj analizi je diskreditovao sebe kao iole relevantnog sagovornika. A nije da se i ranije nisi trudio.
Cuj Arhiv relevantan koliko i fekalija, sramota. :pop:
Woodoo

Postby Niko123 » 29 Dec 2024, 14:32

Mikisha wrote:Ja koji ni u kom slucaju nisam cvecka i slika i prilika uzornog gradjanina sam resio prosle godine u ovo doba da napustim Srbiju, otisao preko i zadrzao se 6-7-8 meseci, ohladio glavu i zakljucio da ipak ne mogu da zivim tamo, da je u ovom kurcu od drzave lepse, lepsi ljudi, bolji i topliji ljudi.
Danas kad sam video da se snimila emisija sam prilicno siguran da cu ovo govno zvano drzava napustiti za stvarno, sto pre, pa taman do kraja zivota gledao ruzne svapske babe na hodalicama.

Probijamo dno iz dana u dan.

Ja gledao posao za negovatelja u Nemackoj, traze samo zene.Nemci taj posao nece da rade, a nama su njihove plate VAU.
Niko123

Postby Milutinov Tata » 29 Dec 2024, 15:18

Borović: Policajac svedočio o upozorenjima u vezi nadstrešnice, Vesić naveo koga smatra odgovornim

On prenosi i da je bilo upozorenja da nešto nije u redu sa zgradom.

„Policajac koji je svedočio rekao je da mu je jedna osoba izjavila da je od blagajnica dobila informaciju da otpadaju delovi. On je to preneo, ali je tražio da se prikrije njegov identitet da ne bi imao problema. Ipak je ova činjenica pomenuta od strane navedenog policajca pa su zaključili da su se pokušale zaštititi neke osobe zaposlene u železnici. Činjenica da je to rekao je veoma važna“, navodi Borović.

„Potrebno je da se prvo ispitaju oni koji su naložili otvaranje stanice. Inspektorka koja je izašla na teren 1. novembra naložila je u svom rešenju zatvaranje gradilišta. Ako je zgrada u tom trenutku bila gradilište onda je to čista okolnost za krivično delo. Ako je u tom trenutku stanica i dalje bila gradilište, ne bi moglo da dođe do otvaranja i ne bi bilo smrti“, napominje Borović i dodaje da se od svedoka iz Ministarstva građevinarstva saznalo da je tri sata posle rušenja nadstrešnice u tu instituciju stigla prijava radova.

Borović kaže da nedostaju svi građevinski dnevnici u koje se upisuju izvedeni radovi i da to onemogućava da se precizno utvrdi šta su radili svi podizvođači.

On ističe i da se iz iskaza saznaje i da je tehnički pregled zgrade bio započet, ali da nije završen.

Kada je reč o bivšem ministru građevinarstva Goranu Vesiću, Borović kaže da je u svom iskazu odgovornost preneo na Republičku revizionu komisiju i one koji su bili zaduženi za kontrolu projekata.

„Bojim se da će biti pritiska na sud i da će manje poznati ljudi odgovorati, a da će bez presude ostati oni koji su donosili odluke. Ljudi koji su ugledni građevinci naivno misle da će im pomoći ako što više svale krivicu na nekog drugog. Ovo je sada igra živaca i sada je važno da se dobro proveri nalaz veštaka. Posle toga će uslediti deo gde se proveravaju propisi. Stičem utisak da bi neki advokati da pomognu političarima, a da njihovi klijenti toga nisu svesni. Platiće ceh ljudi koji su imali niži nivo odgovornosti“, zaključuje Borović.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

PreviousNext

Return to Evropska košarka