grobar_Zvornik wrote: Ти сваких 10 дана на овој теми прозиваш националисте. Те ћуте, те нема их, те ово, те оно. То је твоје право. Међутим, није ми јасно шта очекујеш од српских националиста (не Миша Вацић Бихали фејк националиста) ? Да на власт врате Демократску странку, Јешића, уврсте Стојковићку, Зеленовића, да на власт врате исте оне који су забрањивали десно орјентисане покрете...
Jeste da nije upuceno meni ali da se upisem
Ocekujem 2 stvari:
- da se organizuju i ukljuce u brobu
- i da se "modernizuju", grubo receno da stave na prvo, drugo i trece mesto ekonomiju u drzavi, zivotni standard a onda uz to da guraju nacionalnu, patriotsku, antidrugosrbijansku pricu ili zovite to kako vec hocete
Jer nije najveci problem sto je jesa drugosrbijansko gov×o vec sto mi ta desna ili kako god hocete opcija nema sta da ponudi, ja mogu da razumem da se ljudima bliski mom misljenju gade jesic, pavle grbovic, ona mala mila, zuta patkica... gade se i meni... ali znaci necemo njih - znaci nek ostane zvalavi - pa ne, pa dobro sta cemo onda, pa ja bi nesto eeeee pa to nesto drugo tj trece ocigledno nema, gde je, ja ga ne vidim... gde su ti ljudi, gde je ta desnica, sem prof lompara da tu i tamo nesto kaze ja ne vidim nikog drugog... ako ocekujete da n1, nova s, danas i ostalo smece ispromovise nesto tako i krene da gura medijski ko sto gura pa znate da od toga nema nista.
zeppelin wrote:Neće se desiti ništa. Pogledaj Crnu Goru. Bio je potreban diktator-kriminalac da sprovede stvari za koje je veliko pitanje da li ih je većina stanovništva podržavala - otcepljenje od Srbije, priznanje Kosova, ulazak u NATO.
Kad je sve to leglo, don se mirno povukao u penziju, a sluge ambasada sada mogu da budu i kojekakvi fićfirići-stipendisti.
Bravo
Bolna istina
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.
Vucicu pederu