Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Corba do groba! » 05 Jan 2025, 11:00

Bogun wrote:
Corba do groba! wrote:
Dosta je stvarno... :krsti: Mislim da stvarno nece moci vise ovako. Ovo sto rade stvarno vise ne moze da prolazi. Definitivno ne moze vise silom, ne znam koliko ce da potraje dok ne psihopata ne padne konacno, ali siguran sam da je kraj. Vucic je inace stvarno ozbiljno mentalno oboleo. Vrhunski je profesionalac, radnik, ali je oboleo od prevelike moci i od svojih kompleksa iz mladosti, da vise ne moze da se kontrolise.

Šta je on to radio u životu pre politike, da bi se okvalifikovao kao vrhunski profesionalac i radnik?

Pre politike, nista, ali kao politicar, sto je ceo zivot, je vrhunski profesionalac.

Pogledaj sta je napravio od zemlje za 12 godina. Totalna kontrola svega, mediji, institucije , BIA, isprani mozgovi narodu, neki ga vole vise nego rodjenu decu ili unuke. On stvarno radi non stop. Nije to normalno, ozbiljan je psihopata stvarno. Samo sto to ne moze vecno.. Nazalost moralo je zbog bolesne korupcije da strada 15 nevinih ljudi( Nazalost, pogibuo je i decko iz mog rodnog sela i dolazio je Vucevic na pomen 40 dana... Da vrbuje za ono emisiju koja se snimila u Kovilju na Prvoj. Porodica nesvesna krivice vlasti.. Ma tesko mi je i da pisem o tome). Dosta je... Nenam neke iluzije da ce mu se suditi i slicno.. Samo neka ide vise.. Ovo nasilje nad nama pristojnim gradjanima je neizdrzivo. Poceo sam cak da razmisljam ozbiljno i o bar privremenij selidbi preko, samo ne znam gde jos uvek sto mi je nezamislivo bilo. Volim svone rodni selo, Novi Sad gde zivim 10 godina, volim porodicu, prijatelje, nisam mogao da zamislim svoj zivot van Srbije. Medjutim, postaje neizdrzivo.. Nadam se i verujem da se nazire kraj ovom nasilju nad narodom.
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby Houdini » 05 Jan 2025, 11:06

E jbg Čorbo, on da je onda kriminalac, jer da je vrhunski profesionalac u svom poslu on bi napravio državu, jer mu je to "profesija" :biggrin: mislim to i košarkaški trener..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby ExEr » 05 Jan 2025, 11:07

rolerkoster wrote:Ja koliko sam jedno vreme prestao i trudio se da ne pratim politiku zbog zdravlja,meni je otkrovenje onaj ludak gradonacelnik Subotice,Sveto Trojstvo za njega.Nije samo olos vec i psihicki bolesnik.DJV mi je delovao npr 2008.kada je pljuvo Kurir i Raju Rodica,a od Djilasa dobio kintu i osnovao Press(seca se verovatno vecina i tada je imao ludila na TV gostovanjima ali ni priblizno kao sada),da je samo pokvareni novinar koji radi za pare.Kada vidim ove silne klipove kako se vere po stolovima i plafonu,na sve to je i psihicki bolesnik.
Ispalise se za ova dva brata studenta "SOA agenata",vidim dele njihove slike iz Decana i Prizrena po netu,izgleda su clanovi neke humanitarne studentske organizacije,pa ne mogu da im prilepe etiketu drugosrbijanaca.

Nekad sam mogao da pratim politikcke emisije, da gledam celu, nije bilo bitno ko je u njima. Od kako je ovaj zajahao, posle godinu dve od silne demagogije i bolestine, kad probam da ga saslusam na TVu dođazio sam posle 20ak sekundi uniskusenje da mobilni suknem u TV , pri tom osecajuci da zaista gadjam realnog stvora. Udarivsi matematiku mobilni 250-300 plus tv 450-600 evritja, uvideo sam da je korisnije ne gledati.

Pored pokvarenjastva i zlobe, izdajnistva nikako ne smetnuti s uma da je ogromna vecina njih i psihicki obolela, jer lopovi ne seire nad bankom, nad opljackanim, oni samo ukradu i odu
Ovo sto ovi rade, sa bahanalijama, sa medijima, sa proslavama poput kraljeva, sa vozenjem auta od miliona, sa ubijanjem ljudi, sa unistavanjem zivota mnogih direktno i indirektno, sa...kraja nema primerima, govori o psihickim oboljenjima
Najoboleliji je prvorodjeni, koji ima specijalnu sifru u psihijatriji koja se pojavila sa njim, a izbacice se iz registra sifara njegovom smrcu. Cisto sumnjam da ce iko ikad biti na delicu nivoia bolesti na kojoj je on
Djv, mone, vulini, kebare, pajkici, vucevici, subotice, mitrovici, mattinovici, brnabici..nepregledan niz od hiljade njih, do zadnjih botova po mrezama koji opravdavaju sve, do smrti ljudi bukvalno, do onih sto nikad nisu frizider napunili a osecaju se tigrom ekonomskim ,pa cak i familije koje za 7 dana prezale sopstvene potomke zarad šićarenja....SVE JE TO MENTALNO OBOLELO

Obolelo od obesti i bolest galopira...svako u svom domenu, neko zadovoljan sa soma evrica, neko sa milijardu. I u toj svojoj obesti i bolesti bahanalijama dokazuju koliko su mocni, pisajuci i kenjajuci ljudima na glave, u usta , dokazujuci sebi koliko su mocni

To nije nista drugo nego bolest.... prikazana i opisana u mnogim knjigama, pesmama, filmovima...
Svako od njih je dosao do stadijuma u svom sloju do mantre JA SAM BOG.. Bog je umro uzalud samo pomnozeno ili stepenovano sa nekim sedmocifrenim brojem

Edit
Ps prosto pozalim, sto VELIKI PAVIĆ ne pozive jos bar 10ak godina, siguran sam da bi pored nepismenih sojica koji vladaju i lignji koje smo postali, sigurno ubacio i psiho momenat oboljenja...bio bi to njegov master rad za krunu prebogate karijere i odlazak na onaj svet
Siguran sam da i on gore pomalo zali zbog toga !
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Bogun » 05 Jan 2025, 11:39

Houdini wrote:E jbg Čorbo, on da je onda kriminalac, jer da je vrhunski profesionalac u svom poslu on bi napravio državu, jer mu je to "profesija" :biggrin: mislim to i košarkaški trener..

Uze mi misao.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Zappa » 05 Jan 2025, 11:48

Houdini wrote:Ćoba, znam da je to šarada juče. Nego me zanima da li zaista negde ima ta pretnja, da li je to iko osim njega spomenuo negde..

Ne znam kopirati tviter poruke, pa cu ovako..
Ima logike pisanje ovog coveka, malo je duža poruka..
Mada mi nije zao Rusa, nikakvu korist od Rusa nemamo
https://x.com/hazarder2575

Јасно је да је Вучић измислио причу о америчким санкцијама НИС-у јер ниједан амерички званичник није ни поменуо тако нешто, осим када су демантовали његове наводе о томе и јасно рекли да се то тренутно ни не разматра.

То је урадио да би медијски припремио терен (направио "причу оправдања") за узимање од Руса њиховог, већинског удела у компанији и предавање истог одмах затим Американцима, у складу са споразумом који је потписао Марко Ђурић у Вашингтону о нашем емергетском "усаглашавању" тј. потчињавању САД. Све то како би заузврат купио себи код њих још мало подршке за о(п)станак на власти.

Додао је, нарочито важно за његову предоминантну гласачку популацију, апокалиптичну најаву да неће бити исплате плата и пензија у марту ако до тад "не решимо" питање НИС-а, мислећи на америчке санкције, због којих ћемо "морати" (а које ће бити само искоришћене као изговор) да руски део власништва дамо Западу иначе ћемо банкротирати.

Озбиљно је доведено у питање и обнављање нашег гасног аранжмана са Русијом и довођење Србије у стање потпуне енергетске зависности од Запада.

Остаје само да се види чиме ће компензовати Русима ову конфискацију њихове имовине у Србији (ако спроведе како је наумио) и хоће ли они примити још једну "утешну награду" од њега али је сигурно да ново патетично и мизерно саопштење Бо(т)цан-Харченка и Захарове неће изостати. Као што неће поменути да Ер Србија укида до краја зимског периода летове ка Сочију и Казању, остају још само Москва и Санкт Петербург. Они одлазе такође у некој наредној трампи, живи били па видели нажалост.

Слично као са НИС-ом ће бити и са ЕПС-ом када дође ред на њега, чим буде нова рунда трампе још једног дела државе/државне имовине за даљу подршку Запада/било кога другог ради одржања на власти. ЕПС је већ претворен у акционарско друштво и планирано је да се преко "јавно-приватних партнерстава" приватизује "на мала врата" ово и преостала јавна предузећа попут Телекома. Е да, жена његовог коалиционог партнера са КиМ, Куртија, заступа једну норвешку компанију која активно ради на отимању ЕПС-а. Кад је дао њеном мужу Газиводе и Валач на северу Косова и Метохије, што не би њој електричну мрежу у остатку Србије. Ацо Србине итд.

Све горе наведено је модус операнди његове владавине- распродаја дела по дела државне територије, имовине и ресурса да би купио наклоност и подршку великих сила које га због тога подупиру на власти, док год им испуњава све захтеве које имају у погледу Србије. И у је кључ његове "успешне" мултивекторске политике- подржавају га истовремено САД, Русија, Кина, Немачка, ЕУ и сви остали- јер је свима дао шта су тражили у Србији/од Србије и јер је од нас створио мултиколонију коју черупа и гази ко како хоће. И то је супер за њега и његову клику, али за нашу државу и друштво- никако.

Ако ускоро не дође крај његовој владавини, тј. "менаџовању" Србије за рачун великих сила како са Запада тако и са Истока, бојим се да ће доћи крај Србији и Србима. Све води ка томе.
Last edited by Zappa on 05 Jan 2025, 11:58, edited 1 time in total.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby Houdini » 05 Jan 2025, 11:56

@Zappa
Znači standardna šarada.. U svakom slučaju ovakvo oduzimanje NISa od Rusa i davanje Amerikancima će zasigurno ga i koštati proruskih glasova, a očekujem da će i veliki broj antizapadnih i proruskih glasača izaći na ulice..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Zappa » 05 Jan 2025, 12:01

Houdini wrote:@Zappa
Znači standardna šarada.. U svakom slučaju ovakvo oduzimanje NISa od Rusa i davanje Amerikancima će zasigurno ga i koštati proruskih glasova, a očekujem da će i veliki broj antizapadnih i proruskih glasača izaći na ulice..

:biggrin:
Hoce, Šešelj ce biti na čelu...
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby Bogisa91 » 05 Jan 2025, 12:05

Ukoliko to ne uradi ova vlast uradice sledeća. Mi od Rusa zavisimo za gas a što se tiče nafte nemamo ništa sa njima. Obećali su juzni tok nisu ispunili znaci nisu ispoštovali dogovor. Dobili su NIS za džabe faktički.
Bogisa91

Postby ExEr » 05 Jan 2025, 12:07

Houdini wrote:@Zappa

Glasom Djordja Cvarkova...a u stvari nece, a u stvari nece
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Edge » 05 Jan 2025, 12:21

Zbog EXPA i cerupanja budzeta Vojvodine dosta ljudi ce ostati bez posla , najava je da nece biti produzivani ugovori na odredjeno u pokrajinskim kulturnim ustanovama i bice obustavljeni razni proijekti.

[url]https://ssp.rs/vesti-i-najave/aktivnosti/vasiljević-zbog-expa-očerupali-i-budžet-ap-vojvodine/[/url]

Edge

Postby Buzz » 05 Jan 2025, 13:38

Zar mislis da ce samo budzet AP Vojvodine biti na udaru? Male opstine po Srbiji vec muce muku sa budzetom i plate jedva primaju, jer ih je drzava ostavila na cedilu, iz budzetske rezerve ne dobijaju vise gotovo nista, jedino ih vadi taj nenamenski transfer i lokalni porez koji ubiraju.
Buzz

Postby Edge » 05 Jan 2025, 14:00

Ovde bi dodao da EXPO Osaka je pravi EXPO tj privredni dok ovaj kod nas je specijalizovani sajam sporta i muyike bez nekog znacaja ali medijskom propagandom su ga predstavili kao olimpijadu .

Edge

Postby Koridor » 05 Jan 2025, 14:08

rabesandratana wrote:Videcemo, mislim da su ocekivali da ce se protesti raspasti za vreme praznika, to se nije desilo, druga stvar, novogodisnji koncerti po trgovima su doziveli fijasko, to mozda nema neke direktne veze sa protestima ali meni nekako govori da je to ozbiljan pokazatelj raspolozenja u narodu, i treca stvar , protesti se polako sire i na manja mesta.

Po meni kljuc lezi u prosvetarima, ako uspeju da se odupru pritiscima i krenu u generalni strajk imacemo rekao bih prvi ozbiljan pritisak na vlast.
Naravno, daleko je on josa od pada, ali je bitno da se tocak zakotrlja, e onda je samo pitanje vremena kada ce se nesto krupno desiti.

Ma predsjednik sve drzi pod kontrolom.
Koridor

Postby medolino » 05 Jan 2025, 14:22

Nije Zvala nikakav politicki mag, cesto to cujem da je sposoban politicar vidi kako je zaludeo narod tj deo naroda, ume on ovo ono, vidi kako ih seta... aha, muke biti vrhunski politicar kad ti zapad da odresene ruke, pa i budala zna: daj mi medije, daj mi propagandu i vozi jos narod pglu za nepoverovati, stado nam nije ravno
On je najobicnija ljiga, kompleksas, nema tu nikakve inteligencije, ni lukavstva, poltron koji se docepao svojih 5min, bez ideala, bez skrupula, znao je obecati, znao je slagati... imao je i srece, kockice su se poklopile i jbg sad jase, nije to ni tako retko pogotovo u politici cak sta vise
Last edited by medolino on 05 Jan 2025, 14:23, edited 1 time in total.
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.

Vucicu pederu
medolino

Postby Dimitrije » 05 Jan 2025, 14:23

Hudini, jel’ te mimoišao memorandum da više nema ruskog gasa za Evropu?
Dimitrije

PreviousNext

Return to Evropska košarka