Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Produzenisamlekom » 13 Jan 2025, 20:27

Pa evo ti ne čitaš,a iste stvari pišeš....
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Zlaja » 13 Jan 2025, 20:27

Bojdo, kakvo je tvoje mišljenje o tome da je AV na rođendan RS poslao najveću budalu srpske političke scene da drži Dodiku predizborni govor?
Zlaja

Postby Bojdo » 13 Jan 2025, 20:30

Loše misljenje, kukavički izbjegava da se pojavi na Danu RS otkako ga je ustavni sud proglasio nelegalnim.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Bojdo » 13 Jan 2025, 20:32

Produzenisamlekom wrote:Pa evo ti ne čitaš,a iste stvari pišeš....

Dosta i studenata je reagovalo zbog nejasnog saopstenja.

Zato su morali ispraviti, tako da kritike nisu bile neosnovana. To sto je Informer iskoristio nejasnocu je manje bitno.

Evo ispravke:

Image
Bojdo

Postby Buzz » 13 Jan 2025, 20:33

Ovo zlo sto nas je zadesilo je ispred bilo kakve zastave, odlican spin , jer su provalili da sa batinasima vise ne ide, onda se poture kvazi nacionalisti sa kapuljacama i maskama koji ne znaju ni gde je Prizren. Gledam proteste u Rumuniji, od njih treba prepisivati kako se isti organizuje.
Buzz

Postby soniko » 13 Jan 2025, 20:42

To je bilo jasno svima koji su htjeli da shvate i poslije prvog saopstenja.
To sto osjetljive patriotske dusice nisu shvatile pa im je trebalo pojasnjenje nije nista cudno jer oni da ista znaju o politici ne bi doveli na vlast sekijevog praziluk nacionalistu da sacuva Kosovo od izdajnika koji su vladali prije njega.
soniko

Postby raikkonen » 13 Jan 2025, 20:45

soniko wrote:To je bilo jasno svima koji su htjeli da shvate i poslije prvog saopstenja.
To sto osjetljive patriotske dusice nisu shvatile pa im je trebalo pojasnjenje nije nista cudno jer oni da ista znaju o politici ne bi doveli na vlast sekijevog praziluk nacionalistu da sacuva Kosovo od izdajnika koji su vladali prije njega.

Shvatili su oni odmah, i bacili se na posao iste sekunde.

Ne pada sneg da pokrije breg…
raikkonen

Postby Bojdo » 13 Jan 2025, 20:46

U politickoj teoriji nacionalisticko i ekstremisticko nisu sinonimi. Zato su najvise i reagovali studenti sa pravnog fakulteta kao i buduci politikolozi. Na njihovu inicijativu je ovo pojasnjeno.

Dobro je da su studenti pojasnili. Izbjegli su podjele.
Bojdo

Postby grobar_Zvornik » 13 Jan 2025, 20:55

soniko wrote:To je bilo jasno svima koji su htjeli da shvate i poslije prvog saopstenja.

Ванредно умањење штете из пенкала оних који су и наручили прво саопштење.
Другим ријечима, прво саопштење је било апсолутно непотребно и да није било уплитања политичких елита, пријетњи и позива, студенти га никада не би објавили, јер нису имали ниједан разлог да се баве тим детаљем, јер су јасно назначили да није страначки скуп. Ово друго, још непотребније. Као када је Карлеуша правдала аферу да то није њен младеж и да је Врањешу мали.Није га видјела, рекла јој другарица.
А све из разлога које наведох у неком од претходних постова, елита једноставно не дозвољава да студенти буду независни и самостални.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby rolerkoster » 13 Jan 2025, 21:18

Nazalost ovaj spin im je uspeo i isto kao u julu 2020.na istom zadatku su i N1 i Informer.Mozda sam ja lud teoreticar zavere,neko je lepo primeti kako su Neimari Sever poceli da pre par godina da promovisu zastavu Nema Predaje sa mapom KiM,koju su osmislili koliko znam clanovi Hum Org Srbi za Srbe.Mozda zvuci grubo ali kada oni promovisu to,onda i neki obicni ljudi dobiju averziju prema njoj,a ne samo ekstremi antifa,liberali i sl.Kojima pridajemo preveliki znacaj,kojih ima u Srbiji mozda nekih maksimum 5% i imaju par medija KABLOVSKIH.Da se ne lazemo koliko uopste Srba koji nisu rodom sa KiM je bilo uopste dole pre rata,a kamoli posle,ja vecinu deklasiranih nacionalista znam da nisu bili ili su bili na par sati na Vidovdanu ili u nekoj poseti Manstiru nekom sa grupnom posetom.Neko je lepo napisao ne verujem nazalost da vecina gradjana i zna da je mapa KiM na toj zastavi.Da potvrdim moje ludilo ili opravdanu sumnju sada su te zastave nosili oni likovi tzv Narodne Patrole,koji su mi i 2020.bili sumnjivi.Dosta ljudi secam se i 2020.je pitalo ko su oni jer su se promovisali tada besomucno,kao i Nogo,Dundjer i ostali sumnivi tzv desnicari.Na protestu na Slaviji 22.12.je bilo na stotine drzavnih zastava,Crkvenih zastava i nikome nisu smetale,a sada se pojave ovi i odjednom krece spinovanje i desnicara i levicara,Zakline,Informera,N1....Iskreno i ako sebe smatram desnicarem,da budemo posteni,kako mi smetaju evromajdan manijaci kako prisvajaju proteste studenata,tako mi smetaju i ovi "nasi" krajnje sumnjivi.Daj Boze da gresim za njih i da sam lud,ali secajuci se ranijih DB organizacija mogu da slutim njihov patriotizam.
rolerkoster

Postby soniko » 13 Jan 2025, 21:37

Hocu da kazem, da je trenutna politicka situacija mnogo jednostavna.
Ili si za vlast ili si protiv vlasti.
Nazalaost, vlast je toliko jaka da moze opstati na milion nacina a rusiti se moze samo na jedan.
Pritisak ovih pametnih glava, gen strajk, obustava rada, insistiranje na promjeni izbornih uslova i onda jedna jedina kolona protiv, sa jednim jedinim ciljem da ga srusi i u roku sest mjeseci organizuje slobodne izbore.

Jedna kolona je moguca u ovako podijeljenom drustvu (za ciju podjelu je kriv on) je moguca ako ce svi akteri jako dobro paziti da ne izlaze iz kolone i uvazavati da su svi zajedno na jednom zadatku.

Dakle, ko god u ovoj situaciji pokusava ovu fenomenalnu, postenu, briljantnu studentsku bravuru iskoristiti za bilo sta sem podrske njihovim zahtjevima radi za vlast, svjesno ili nesvjesno.

Vezano za ovu pricu oko zastave jedini problem koji postoji je taj sto vlast koristi svete simbole u cilju opstanka na vlasti i pljackanja srbije i to bi trebalo biti jedino pitanje kojim bi se trebalo baviti a ne zasto Zaklina hoce izjavu od nekoga ko joj upada u kadar i mase zastavom.

Rolerkoster odlicno objasnio :okk:
Last edited by soniko on 13 Jan 2025, 21:40, edited 2 times in total.
soniko

Postby PERA » 13 Jan 2025, 21:38

Bojdo wrote:Nikad mi nije bilo jasno zasto vecina ljudi u Srbiji gleda Informer.

Nije ni meni jasno zašto većina glasa za vučića i brani ga čak i ovde pa šta da se radi.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby rabesandratana » 13 Jan 2025, 21:43

Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Milutinov Tata » 13 Jan 2025, 21:52

Sapient sat, sto bi rekli stari Latini, a kome treba pojasnjenje neka uzme Vukov recnik iz 1818. pa rastumaci sta mu nije jasno. Valjda ce ga razumeti. Ako nije dovoljno ima i drugo dopunjeno izdanje izaslo nesto kasnije.

Mogli bi mnogi da procitaju ponovo studentske zahteve i pokusaju da shvate o cemu se ovde radi, ali je lakse izigravati sveznjuceg i objasnjavati drugima ste se u stvari desava. Studenti traze podrsku, ako ne mozete da im je date, bar nemojte da odmazete. Verujem da ima dovoljno foruma i grupa na netu gde mozete da ih napadate i ukazujete na pravu "prirodu" njihovih protesta.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Bojdo » 13 Jan 2025, 21:57

PERA wrote:
Bojdo wrote:Nije ni meni jasno zašto većina glasa za vučića i brani ga čak i ovde pa šta da se radi.

Ni meni nije jasno zasto to rade ljudi u Srbiji i ovde.
Bojdo

PreviousNext

Return to Evropska košarka