Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Edge » 15 Jan 2025, 11:26

Edge

Postby Гроф Тинторето » 15 Jan 2025, 11:42

Hudini, ljudi mogu da padnu vrlo nisko zarad sitnih benefita.
Sto je najgore i medju njima je mnogo onih koji vide tudje benefite, a na svoje zmure.

Sad kad su bili protesti u Nisu, na njima sam video dvoje komsija iz zgrade, nista tu ne bi bilo cudno da to nisu ljudi koji su zauzeli zajednicka parking mesta stavljajuci katance na njih i pretvorili ih u privatne parkinge.
Ja kad sam im rekao da to najvise lici na stanje u drzavi, oni u fazonu nije im jasno kako. Dakle, kad je do licnih benefita, tu ne kapiraju da nesto kradu, smatraju da im pripada.
I sad takav covek se buni protiv vlasti, super, sto vise to bolje, ali ja sa strane vidim da bi taj krao da je u poziciji vlasti ili bi bio za vlast da mu se omoguce dodatne povoljnosti :D
Ljudi se kvarni kao supalj zub, nego nek promenimo ove, pa posle se zubi nekako poprave
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Houdini » 15 Jan 2025, 11:48

Grofe sve jasno, ne bi vlast bila ovakva, da mi kao narod nismo takvi..

ali je jos veci problem kada vlast izvlaci najgore iz tebe u svakom smislu i to na obe strane..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby fontaneros » 15 Jan 2025, 11:50

Saslušano je i lice koje ih je dovezlo na Pravni fakultet, da vidimo da li je to tačno ili nije. Znači, nepobitno je utvrđena ova činjenica, da su oni došli na poziv svog prijatelja na Pravni fakultet na doček Srpske nove godine, da ih je on sačekao na platou ispred, da su oni bili svi unutra u zgradi, da su tu već počela verbalna, posle određenog vremena došlo je do sukoba, to je sada stvar za policijsko utvrđivanje i tužilačku istragu - rekao je Dačić

https://www.blic.rs/vesti/hronika/ovo-je-snimak-incidenta-na-pravnom-fakultetu-mladic-ulazi-na-fakultet-sa-drustvom/k7bqv4s
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Eddie Brock » 15 Jan 2025, 12:12

Koliko suplja prica Dacica, poslusajte ga dok prica na Rts-u
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Stefanm992 » 15 Jan 2025, 12:17

Houdini wrote:ajde oni koji nemaju mogucnost da vide ovakve stvari, ali koji sve ovo vide i podrzavaju ovaj rezim, pa kakav moralni ljudski talog moras biti..

@Malkovic
hvala, tako sam i mislio :okk:

svajcarski standard ih sprecava da vide , okupio se sa starim drustvom koje nisam dugo video sad oko praznika , kad su ispricali koliko zaradjuju neki nasi poznanici u malom mestu , znaci nikakav novi beograd i slicna mesta , i da je to isto ili vise nego sto ja zaradim u jednoj belgiji na poslu koji se odlicno placa zgranuo sam se

ti ljudi koji su inteligentni i vide sve a ne reaguju su apsolutno svesni da plate od 3-6 hiljada evra nece imati nigde na ovom svetu , narocito posto nisu u pitanju inzenjeri hirurzi ili neki vrsni ekonomisti

sad zamisli situaciju da si svestan da nisi nista bolji ni u cemu od onog koji radi za 80-90k a imas 5 do 10 puta vise i to samo zahvaljujuci stranci i ludaku koji kopa ekonomski grob ovoj zemlji sto nigde na svetu nema ( mozda zemlje kanibala i vraceva ali kontam da i tamo nisu toliko oboleli )
Stefanm992

Postby Nepozvan » 15 Jan 2025, 14:04

Mislim da za plate od 3000 do 6000 eura lažu. Pa neka su u glavnom odboru stranke, tolike plate se ne daju u javnom sektoru sem direktorima par najjačih preduzeća.
Nepozvan

Postby Bogisa91 » 15 Jan 2025, 14:51

Pa ukoliko bi stvarno došlo do štrajka u Tentu Kolubari prosveti poljoprivredi javnom sektoru to bi već bila mnogo ozbiljna priča. Ne znam kolike su plate u tom energetskom sektoru da li tu ima potencijala za štrajk. Za prosvetu znamo da situacija nije dobra ali izgleda da oni za sada prekidaju štrajk. U principu da li ima potencijala za neki veći generalni štrajk ne znam lično ne verujem ali ipak ne znam kakva je situacija sa platama i standardom u mnogim sektorima jer pre svega zarada i plata su motivi za štrajk i pobunu kao protiv Slobe.
Bogisa91

Postby soniko » 15 Jan 2025, 15:35

Skeptican sam po pitanju strajka. Ne poznajem situaciju kod vas ali je vjerovatno isto kao kod nas. Granski sindikati, najcesce reprezentativni su pod sapom vlasti, postoje neki malobrojniji koji su protiv ali zakon o strajku je toliko rigorozan da treba bas cudo da se desi da obustava rada bude masovna.

Inace, naletim na ovu vijest danas
NOVOSTI" SAZNAJU: Petković prekinuo i napustio razgovore u Briselu zbog nezapamćenog terora Kurtija prema Srbima

I razmisljam, bas smo naskodili Kurtiju ovim potezom, vjerujem da je u cudu i ne zna sta da radi :krsti:
soniko

Postby Demokratski rob » 15 Jan 2025, 18:03

Кад се разговара са Приштином издаја, кад се не разговара издаја. Нико да изнесе решење. Добри су овде и Курти и Пуцула, само да нису Срби или још горе Срби из Републике Српске. Срби су увек наопаки и лоши, увек смо само ми криви за све.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Dr Arslanagic » 15 Jan 2025, 18:08

Шта ти мислиш да је решење?
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Гроф Тинторето » 15 Jan 2025, 18:10

Za nadstresnicu krivi Kinezi, logicno.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Demokratski rob » 15 Jan 2025, 18:15

Dr Arslanagic wrote:Шта ти мислиш да је решење?

Ја не знам, тешко да постоји а очекујем од оних који критикују да изнесу неко решење. Чињеница је да смо много грешака сами правили али и да нас белосветски моћници деценијама јашу. Најмање лоше решење да се овакав статус одржава али Срби на КИМ страдају. Нема доброг решења, нико га нема.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Houdini » 15 Jan 2025, 19:03

Dr Arslanagic wrote:Шта ти мислиш да је решење?

Možda da im ne damo sve što zatraže, da krenemo od toga kao prvi korak :biggrin:

Opet ja razumem da nije lako odbiti, kad koreni pozovu :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to Evropska košarka