Majcinski je savjet najdrazi.
Houdini wrote:Jel to u BG 20ak stepeni? Baš su lagano obučeni za ovo vreme..
Demokratski rob wrote:
Ја не знам, тешко да постоји а очекујем од оних који критикују да изнесу неко решење. Чињеница је да смо много грешака сами правили али и да нас белосветски моћници деценијама јашу. Најмање лоше решење да се овакав статус одржава али Срби на КИМ страдају. Нема доброг решења, нико га нема.
Inzaghi wrote:Jos jedna bukva
Dr Arslanagic wrote:Demokratski rob wrote:
Ја не знам, тешко да постоји а очекујем од оних који критикују да изнесу неко решење. Чињеница је да смо много грешака сами правили али и да нас белосветски моћници деценијама јашу. Најмање лоше решење да се овакав статус одржава али Срби на КИМ страдају. Нема доброг решења, нико га нема.
Не знам да ли знаш шта причаш.
Шта значи критика у ситуацији у којој се налазе Косово и Метохија, до чега је, највећим делом, и уз њену круцијалну помоћ, шиптарска творевина добила све принадлежности државе.
Ево данас су затворене све српске општине, све пореске управе, центри за социјални рад и поште јужно од Ибра.
Дакле да не критикујем, да не кажем да је то издаја ако немам решење?
Demokratski rob wrote:Перо пропусти једним те прозивке. Једва чекам промену снс власти и помоћ нове власти Србима на КИМ. Дај молим те ти неко решење како се то ради.
Users browsing this forum: balkanski spijun, Zappa and 1 guest