Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Demokratski rob » 15 Jan 2025, 23:14

White Mamba wrote:Robe ajde mi reci sta je to ovde dobro pa ce novi ne daj boze da pokvare?
Ovde je sve u kurcu. Spoljna politika, unutrasnja politika, znaci sve. Pritom, svako od obicnog plebsa ko iskaze nezadovoljstvo, je u fizickoj opasnosti.
Ljudi oce da gaze studente jer je degenerik rekao samo napred imbecili
Sta ovde valja?
I kad je dosta?

Писао сам о КИМ, мука ми је од зналаца који би боље радили у корист Срба и Србије а нигде никога да предложи шта и како. Еу и Америка нас даве из године у годину и не може се тврдити да би се друга власт боље супроставила. Ја не тврдим да не би али се то не зна и то не може бити дефиниција.

Не мислим да има ишта да ваља у Србији, све је отишло у три лепе и власт је зрела за одлазак. Проблем Србије је што нема опозицију и никаквог опозиционог лидера па Вучућа и снс нема ко да смени.

За разлику од већине уписа, овде и на мрежама, не уносим страст у политику и не схватам потребу за непрекидним пљувањем, претњама убиством, пливањем, затирањем семена, итд итд. Не разумем тврдњу да би било ко био бољи, то такође не сме бити дефиниција.

Уосталом живи били па видели.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Dr Arslanagic » 15 Jan 2025, 23:23

Demokratski rob wrote:Перо пропусти једним те прозивке. Једва чекам промену снс власти и помоћ нове власти Србима на КИМ. Дај молим те ти неко решење како се то ради.

Ти први не дајеш решење већ се понашаш као мурат који само напушава, док испод жита издаје.
Такође немаш критику за све издаје које су реализоване, већ си најгласнији према онима који не нуде решење, а који никако не могу да утичу на спољну или унутрашњу политику, док онога који једни може не питаш за решење.

Решење је одавно предложио најбољи међу нама, док смо имали Патријарха.
Сто посто сам за ово решење.
Али твој лидер каже да је ово решење најгоре могуће.
Он зна боље и од блаженопочивчшег Патријарха који је 36 година био епископ на КиМ, док овај није дан провео на њему.
Тек толико да изда шта још може.

Image
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Produzenisamlekom » 15 Jan 2025, 23:23

Jednom ce i nas pogledati sreća pa ce doći neko ko će raditi makar nesto da valja...
A do tada,menjaj dok ne pogodis...Nema druge...
Najgori su oni koji pitaju,a koga umesto njega?!
Najbolje da treba da ga trpimo.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Demokratski rob » 15 Jan 2025, 23:40

Докторе, ја немам решење али не дозвољавам себи да пљујем и вређам било кога и то из дана у дан. Не знам чеми то служи. Мишљења сам да је Србија, (не само Србија) под окупацијом и да је тешко борити се за своје интересе. Ова власт је успела да издејствује скоро 28 повлачења признања КИМ и то им јесте успех. Постоји и више лоших одлука које су донели.

Ако већ призивамо прошлост морао је Милошевић да врати СПЦ њихову земљу на КИМ што је, ако сам добро запамтио, било близу 2/3.

Demokratski rob

Postby Dr Arslanagic » 15 Jan 2025, 23:45

Само јако робе, можда неко чита.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Produzenisamlekom » 15 Jan 2025, 23:47

Demokratski rob wrote:Докторе, ја немам решење али не дозвољавам себи да пљујем и вређам било кога и то из дана у дан. Не знам чеми то служи. Мишљења сам да је Србија, (не само Србија) под окупацијом и да је тешко борити се за своје интересе. Ова власт је успела да издејствује скоро 28 повлачења признања КИМ и то им јесте успех. Постоји и више лоших одлука које су донели.

Ако већ призивамо прошлост морао је Милошевић да врати СПЦ њихову земљу на КИМ што је, ако сам добро запамтио, било близу 2/3.

:lol2: :lol2:
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Houdini » 15 Jan 2025, 23:48

Dr Arslanagic wrote:Само јако робе, можда неко чита.

:laugh:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Demokratski rob » 15 Jan 2025, 23:48

Хвала, такође. Тоето.

Тебе сам озбиљно сватао :krsti:

Demokratski rob

Postby Produzenisamlekom » 15 Jan 2025, 23:52

Zamisli,28 nečega,sa čim moze dupe da se obriše.
A pomeni ako smes,sta im je sve dao dole?
Andrea Trinkijeri
Produzenisamlekom

Postby Houdini » 15 Jan 2025, 23:54

28 povučenih priznanja, Burkine Faso i Kiribatija na jednoj strani i pozivni broj, gubljenje, tačnije prodavanje institucija, registarske tablice na drugoj strani..

28 država da mažu oči, dok se prodaju bitne stvari.. Da su Kiribati bitni, rešili bi ih Amerikanci u pet minuta..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Dr Arslanagic » 16 Jan 2025, 00:00

Ботина класична.
Охридски споразум, као и Вашингтонски су омогућили независност шиптарима.
Да не кажем и Бриселски да не би добили напад радикала да објашњавају како га он није потписао.

Тренутно је на делу масмедијски примитивизам како се обичан човек не би досетио тих, најбитнијих, издајничких докумената.

Уопште мисаоном човеку доказивати да ли је овај издајник је илузорно.
Dr Arslanagic

Postby Produzenisamlekom » 16 Jan 2025, 00:04

Klasična sns priča.
Cuj izborio se za 28 povlacenja priznanja,povećao plate.

A sto 1.5l jebenog soka od pomorandze kosta 450din niko ne pominje.
Andrea Trinkijeri
Produzenisamlekom

Postby Novosadista » 16 Jan 2025, 00:19

Nesto mi se prividja, jel sledeci argument da ne nemoguce da pregovaramo dok nam je pistolj uperen u glavu?
Novosadista

Postby White Mamba » 16 Jan 2025, 00:28

Demokratski rob wrote:Не мислим да има ишта да ваља у Србији, све је отишло у три лепе и власт је зрела за одлазак. Проблем Србије је што нема опозицију и никаквог опозиционог лидера па Вучућа и снс нема ко да смени.

Zato sto se jednima gleda dal su prdnuli u busu pre 17 godina dok ovaj moze da izvadi karu i da pisa po svima nama i pola nas ce da vice ali marinika nate
Rumunka koju podrzava dalja rodbina..mozda
U ovoj situaciji, crni djavo ali da je smenjiv..
Ova dzukela treba da robija, a ne da se bavi politikom, kamoli da ostaje na vlasti
Mozda nam samo nije dovoljno lose
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Corba do groba! » 16 Jan 2025, 01:40

Demokratski rob wrote:

Хвала, такође. Тоето.

Тебе сам озбиљно сватао :krsti:

Dzaba se trudis, ne cita niko i niko te ne shvata ozbiljno... :biggrin:

Da l' je realno da misli da smo svi ovde pali s Marsa, aje ovi sto padaju pod propagandu pa kace tu neke nebitne likove s twittera ili neke iz opozicije, ali najgori su ovi nisam za Vucica ali... :biggrin:

Druze sta nije jasno? Najveci izdajnik ikada, prodao sve sto je mogao da proda i na KIM i sve zivo u ostatku zemlje.. Daje sve sto mu se zatrazi, svima. Nijedna institucija ne radi, drzava nam je postala mafijaski kartel.. Zbog korupcije i bahatosti stradalo 15 ljudi, pa majku mu jebem dosta je... Boli me kurac ko ce da dodje posle, nikad ovde normalno biti nece jer je pre svega narod pokvaren, ali daj vise nek se sklanja ovaj bolesnik i ovi bahati kreteni s vlasti.
>I-I-I>
Corba do groba!

PreviousNext

Return to Evropska košarka