Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby balkanski spijun » 16 Jan 2025, 05:38

Jedan sam od onih kad dodju izbori,zapitam se za koga.Jebem ih nesposobne.Dva puta sam glasao za Francuza,zadnji put za Savu.Gde su ti ljudi,sta rade?

To i jeste nasa rak rana,pored ove metastaze koja nas je snasla.
balkanski spijun

Postby Niko123 » 16 Jan 2025, 06:35

A mi svi u porodici glasali za Radulovica, gde je taj covek?
Niko123

Postby Edge » 16 Jan 2025, 08:00

Edge

Postby Mikisha » 16 Jan 2025, 08:47

Milijarde strajkova prosvetara, milijarde dogovora i resenja koja se nisu ispunila, sta se ocekivalo od njih?
Sindikati su kurvanjska posla, politika u malom, zato se sve tako lako i resi.

Studente nisam voleo nikada, al evo ispadose najsvetlija tacka i svaka im cast, a ovi nek zabriju supkove i uzivaju u benefitima koje su ostvarili.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Foteljas » 16 Jan 2025, 08:58

A ovde se jos nada i mantra o nekakvom "generalnom strajku"... :roll:

balkanski spijun wrote:Jedan sam od onih kad dodju izbori,zapitam se za koga.Jebem ih nesposobne.Dva puta sam glasao za Francuza,zadnji put za Savu.Gde su ti ljudi,sta rade?

Zar nije jedan od izricitih zahteva opozicione javnosti upravo "da se stranke ne mesaju, jer studenti znaju kako"...

Niko123 wrote:A mi svi u porodici glasali za Radulovica, gde je taj covek?

Probudice se pred naredne izbore, da rasturi koji glas ispod cenzusa i stavi neku paricu sebi u dzep. :roll:
Inace, mislim da se stranka odavno de facto ugasila, vise nema nikoga sem Radula u istoj (a za njega sam jos dodatno cuo da je imao porodicnu tragediju i da se zato povukao iz javnosti).
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Hasselbaink » 16 Jan 2025, 09:02

Tvituje radule redovno, uglavnom se pored sns bori protiv n1, nvo i prozapadne opozicije. Od svih njih mi je ubedljivo najjaci nogo, ne snima mesecima i evo ga kad i protesti prica 15 min kako je vucic najgori a onda sat i po kako su ovi drugi jos gori. Sad je pored standardnih pljuvao s.manojlovica.
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby Foteljas » 16 Jan 2025, 09:17

Sto bi mi moj poznanik svojevremeno lepo rekao: "Zamisli kakve su te Dveri kada im je taj ludak bio br. 2 u stranci".
Foteljas

Postby Bogisa91 » 16 Jan 2025, 09:22

Bio je tu i Vladan Glisic ali ga je Bole oterao.
Bogisa91

Postby soniko » 16 Jan 2025, 09:24

Očekivati da će reprezentativni sindikati odbiti dogovor i uci u strajk je isto kao da ocekujete da ce vlada i poslanici sns otkazati poslusnost i izglasati nepovjerenje predsedniku drzave.
soniko

Postby Foteljas » 16 Jan 2025, 09:26

Bogisa91 wrote:Bio je tu i Vladan Glisic ali ga je Bole oterao.

On je kao pa bio bolji? :roll:
Pisao sam vec, komplet "staresinstvo" se ispostavilo kao skup muckova, ludaka i masnokopitara, pa nije nije ni cudo sto je ta stranka vremenom nestala sa politicke scene, iako je imala izvesnog potencijala kada se pojavila i predstavljala osvezenje na desnici.
Foteljas

Postby zvezdaraking » 16 Jan 2025, 09:26

seta po zvezdarskoj sumi.
zvezdaraking

Postby Foteljas » 16 Jan 2025, 09:32

soniko wrote:Očekivati da će reprezentativni sindikati odbiti dogovor i uci u strajk je isto kao da ocekujete da ce vlada i poslanici sns otkazati poslusnost i izglasati nepovjerenje predsedniku drzave.

Mnogo halabuke na prosvetare. Sto niko ne pominje lekare, radnike u javnoj upravi i mogucnost njihovog stupanja u generalni strajk? O zaposlenima kod privatnika da i ne govorimo... Van Beograda niko ne sme ni da protestuje cak ni kao znak podrske studentima jednom nedeljno, a neko se nada da ce da se generalno strajkuje.
Foteljas

Postby Bogisa91 » 16 Jan 2025, 09:38

Sta je drugo rešenje za prosvetare pa oni su u nekoj vrsti štrajka od septembra još. Koliko sam čitao problem je što su oni 23 god potpisali nesto sa Vladom što ovi nisu ispunili. Ali z principu ne mogu doveka da štrajkuju jer i vecina roditelja žele da im deca idu u školu. Ako ih ponovo Vlada zajebe onda štrajk kolektivno u celoj Srbiji pa da vidimo onda sta bi bilo. Ja ne znam plate u prosveti ali sam cuo da su ispod proseka.
Bogisa91

Postby Monogamija » 16 Jan 2025, 09:42

Ako nemaš fond časova, vrlo je bedna, sa fondom za neke gradove je jako pristojna, ali za Beograd, Novi Sad je katastrofa.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Niko123 » 16 Jan 2025, 09:56

Foteljas wrote:A ovde se jos nada i mantra o nekakvom "generalnom strajku"... :roll:

balkanski spijun wrote:Jedan sam od onih kad dodju izbori,zapitam se za koga.Jebem ih nesposobne.Dva puta sam glasao za Francuza,zadnji put za Savu.Gde su ti ljudi,sta rade?

Zar nije jedan od izricitih zahteva opozicione javnosti upravo "da se stranke ne mesaju, jer studenti znaju kako"...

Probudice se pred naredne izbore, da rasturi koji glas ispod cenzusa i stavi neku paricu sebi u dzep. :roll:
Inace, mislim da se stranka odavno de facto ugasila, vise nema nikoga sem Radula u istoj (a za njega sam jos dodatno cuo da je imao porodicnu tragediju i da se zato povukao iz javnosti).

On mi se cinio normalnim u odnosnu na konkurenciju
Niko123

PreviousNext

Return to Evropska košarka