Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby rabesandratana » 16 Jan 2025, 10:00

Sutanovac izgleda novi amabasador u USA, neki ljudi izgleda nemaju nimalo morala u sebi.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Foteljas » 16 Jan 2025, 10:06

Cuti, samo da nisu zuti... :okk:
Citam da se i Dzeremaja sprema za ambasadora u UN.

Niko123 wrote:On mi se cinio normalnim u odnosnu na konkurenciju

Cak sam i ja 2020. bio glasao za Radula u nedostatku iceg boljeg, ali realno covek je odavno najblaze receno naludnjicav.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Cvele » 16 Jan 2025, 10:24

Davno je gogo pričao kakav je Radule.
Cvele

Postby Niksicanin » 16 Jan 2025, 10:34

Је ли имао породичну трагедију?
Niksicanin

Postby Produzenisamlekom » 16 Jan 2025, 10:35

rabesandratana wrote:Sutanovac izgleda novi amabasador u USA, neki ljudi izgleda nemaju nimalo morala u sebi.

Verovatno nesto najgore iz DS-a
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Cvele » 16 Jan 2025, 10:37

Niksicanin wrote:Је ли имао породичну трагедију?

Jeste. Ubijen otac u Sarajevu.
Cvele

Postby Cinciripini » 16 Jan 2025, 10:37

Baš imaš visoko mišljenje o Vesiću.
Cinciripini

Postby Houdini » 16 Jan 2025, 10:40

Cvele wrote:Davno je gogo pričao kakav je Radule.

starac gogo bese u pravu za mnoge stvari.. naucio dosta u tih 95 godina..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Monogamija » 16 Jan 2025, 10:58

Niksicanin wrote:Је ли имао породичну трагедију?

Ako misliš na Raduleta, njemu je koliko sam upućen ćerka preminula prošle godine.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Cvele » 16 Jan 2025, 11:00

Jes jbt, i to.
Cvele

Postby Niko123 » 16 Jan 2025, 11:02

Verovatno mu zato nije ni do čega.
Niko123

Postby Old school » 16 Jan 2025, 11:17

Demokratski rob wrote:Перо пропусти једним те прозивке. Једва чекам промену снс власти и помоћ нове власти Србима на КИМ. Дај молим те ти неко решење како се то ради.

Par puta si pitao za rešenje KiM?
Ono je u osnovi veoma jednostavno, tačnije bilo jednostavno da se krenulo planski odmah posle 5.oktobra i promene vlasti, a nije.
Srbija je morala da postane pristojna ekonomski razvijena zemlja na nivou neke Slovenije, Češke ili danas Poljske.
Samo pod tim okolnostim mogla bi ekonomski da reintegriše deo šiptarskog življa koji bi iz čisto ličnih ekonomskih razloga ponovo "postao" lojalan Srbiji. Truli kompromis je svakako bolji od stradanja Srba i gubitka teritrije.
Ovakva zdrava Srbija bi svojim ekonomskim statusom mogla da garantuje Srbima dole koliko-toliko miran san i da neuporedivo bolje stoji prilikom svih budućih pregovora oko statusa KiM.
Takođe bi bila kadra da polako vraća/otkupljuje imovinu decenijama prodavanu od strane Srba tihim ekonomskim pritiskom anulirajući šiptarske narko-mafijaške fondove sa zapada koji su '70-'80 finasirali demografski egzodus Srba.
Dakle Šiptari ponuda je na stolu. Da živite u pristojno uređenoj, solidno razvijenoj i ekonomski uređenoj državi sa svim pravima koja se mogu dobiti u okviru međunarodno priznatog prava za manjine ili put pod noge pa u Cirih.
Pošto se ništa od toga nije desilo, niti se planiralo da se desi Srbi sa KiM su u situaciji u kojoj su sada.
U mnogome su i sami kumovali toj situaciji.
Mi smo već više puta od '90 pa na ovamo pokazali da nismo većinski državotvoran narod. Ovo što sam napisao je proces,
traje par decenija i iziskuje državnu strategiju ali pre svega konsenzus društva i veliki patriotizam na svim poljima i u svima segmentima naroda kao i samopožrtvovanje. Mi to kao narod u moderno vreme nemamo.
Ovo što sam pobroja je odlika državotvornih naroda npr. Jevreja.
Kako je govorio Ben Gurion,ako se ne varam: "U ovim plodovima nećemo uživati mi, naša deca već možda tek naši unuci".

Bojim se da je sada rešenje jako daleko ako ne i nedostižno jer je Srbija prvenstveno dva koraka nazad u odnosu na pozicije posle 5.oktobra a situacija na terenu 10x komplikovanija i teža.
Da li će se desiti u budućnosti nekao nova geopolitička podela a Srbija iskoristiti taj "voz" da se ukrca kao što je bilo 1912g. iskreno ne znam i nisam optimista u neko duže dogledno vreme.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby bbq » 16 Jan 2025, 11:31

Demokratski rob wrote:Докторе, ја немам решење али не дозвољавам себи да пљујем и вређам било кога и то из дана у дан. Не знам чеми то служи. Мишљења сам да је Србија, (не само Србија) под окупацијом и да је тешко борити се за своје интересе. Ова власт је успела да издејствује скоро 28 повлачења признања КИМ и то им јесте успех. Постоји и више лоших одлука које су донели.

Ако већ призивамо прошлост морао је Милошевић да врати СПЦ њихову земљу на КИМ што је, ако сам добро запамтио, било близу 2/3.

Ova vlast je zasluzna i za 2 priznanja Kosova. Izrael (Vasingtonski sporazum) i Srbija (Kumanovski/Briselski/Ohridski).

Srbija manje vise, zemlja na nivou ovih 28 banana republika koje su povukle priznanje. Ali Izrael ozbiljna zemlja, vredi bar 2. Tako da zaokruzimo na 25:0.

Da ne gresim dusu, radi se na tome da Izrael povuce priznanje (kombine sa oruzijem). U narednih 10 godina ako ostane ova vlast, sigurno povlace.

Jedino sa Srbijom mrka kapa, okupacija, prevelik uticaj hrvatske sluzbe, prica se samo o litijumu (soros), najuticajnija novinarka prica protiv brace sa Kosova. Nerealno je ocekivati da u narednih 10 godina povuce priznanje, cak i ako ostane ova vlast. Ali ima grupa, koja grafitima i parolama pokusava nesto.
bbq

Postby Marcus » 16 Jan 2025, 11:44

rabesandratana wrote:Sutanovac izgleda novi amabasador u USA, neki ljudi izgleda nemaju nimalo morala u sebi.

To je ubdeljivo najveće govno na političkoj sceni.
"Cesto nam put donese vise radosti nego dostizanje samog cilja.Borba koja se trenutno vodi u Srbiji je velicanstvena i nezaboravna i kako god se zavrsi,samo ucestvovanje nas ispunjava i unosi vise smisla u moj,a verujem i u zivot mnogih drugih".
Marcus

Postby Malkovic » 16 Jan 2025, 11:50

Најгоре чувана тајна у историји Београда од времена Келта до данас.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

PreviousNext

Return to Evropska košarka