Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Edge » 17 Jan 2025, 07:46

Edge

Postby Zlaja » 17 Jan 2025, 08:37

Juče su ladno izjednačili ono sa devojkom i bakom.
Zlaja

Postby soniko » 17 Jan 2025, 08:41

Najavljena rekonstrukcija Vlade Srbije doneće velike promene, jer će pored ministara, obuhvatiti i državne sekretare, pomoćnike ministara, direktore javnih preduzeća, organizacija i institucija. Sagovornici su složni u tome da je ovo dokaz odgovorne politike, jer nema nedodirljivih i pošteđenih.
Naime, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da u martu neće biti izbora, ali da se priprema velika rekonstrukcija vlade.
Ne. Nije moguće da izbori budu. I neće se dogoditi. Mi pripremamo veliku rekonstrukciju Vlade i moraće da bude veća nego što smo očekivali, značajnija i to u širem smislu Vlade, ne samo ministara, već i direktora i svih drugih - rekao je Vučić gostujući na B92 u ''Fokusu''.

Rekonstrukcija vlade je izvesna i trebalo bi da se desi na proleće, a o tome je sada govorio i premijer Miloš Vučević.

- Najveću odgovornost za rekonstrukciju donosi uvek predsednik vlade, za sve što se tiče vlade najveću odgovornost nosi predsednik vlade, govorim politički, a rekonstrukcije smo se dotakli i kada smo pričali o prvih sto dana vlade, kao nešto što je prirodan politički proces. Mislim da je to tema koja će biti aktuelna na proleće 2025. godine, odnosno kada se budemo približavali godišnjici od izbora ove vlade, moći ćemo da napravimo jedan presek ocena ili rezultata, da vidimo ko je kako šta radio - rekao je Vučević gostujući na Kurir televiziji i nastavio:
Mi smo u međuvremenu imali veoma teške dane, teške momente. Suštinski smo mi i doživeli već delimičnu rekonstrukciju zbog političke odgovornosti ljudi koji nisu subjektivno krivi, ali su politički sebe videli kao odgovorne za ono što se desilo u Novom Sadu 1. novembra 2024. godine, tako da je vlada sada bez dva ministra koji su bili na početku u sastavu vlade, govorim o ministru Vesiću i ministru Momiroviću, čeka nas izbor dva nova ministra. Na taj način ćemo da osvežimo redove na dva bitna resora. Govorimo i o građevinarstvu, saobraćaju infrastrukturi i o unutrašnjoj i spoljnoj trgovini. S tim što gospođa Aleksandra i Jagoda, buduće ministarke, imaju teži zadatak ili imaju manje vremena za dokazivanje. Ja sam im to rekao kada sam obavio sa njima razgovore. Manje vremena do marta, aprila ili maja, kada bi mogli da kažemo da imamo posle godinu dana priliku da se ocenimo i procenimo ko je kako radio. Tako da nije to striktno vezano za neki datum i za neki tačan dan, ali bi to moglo da bude neki momentum kada bi vlada mogla da presabere svoje redove i vidi da li treba nešto da se menja - istakao je premijer.

:krsti:

Moćna poruka premijera Vučevića: Sprema se opsežna akcija borbe protiv korupcije, neće biti lova na veštice, ali neće biti ni zaštićenih!

opasno se klima, sve ce da uradi samo da zadrži povjerenje,djelimično će da utiče na idiote koji vjeruju u to što priča ali ne sumnjam da je glavni cilj ovakvih poruka da prijetnja svim onim kojima pada na pamet da se kolebaju i razmišljaju o mjenjanju strane.
soniko

Postby Inzaghi » 17 Jan 2025, 08:47

Hahaha kakvi cirkuzanti

Gram mozga je dovoljno da shvatis sta rade i sad ce oni metuzalemi po ulicama da pricaju
Last edited by Inzaghi on 17 Jan 2025, 08:48, edited 1 time in total.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Baxter Stockman » 17 Jan 2025, 08:47

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Cuburac » 17 Jan 2025, 08:59

Zeleo sam da se u vreme Božićnog posta uzdržim i od ružnih misli. Naravno, nisam uspeo, ali sam ih makar zadržao za sebe.
Medjutim, novonastala situacija nadmašuje lične razloge, a strpljennje je svakodnevno na sve većem iskušenju.

Mislim da ovo gaženje devojke na trotoaru nije politički motivisano i zato je učinilac nadrljao, vlastima je u interesu da na njemu pokaže 'principijelnost', ne kosta ih nista, a primirice svoje glasacko telo, jer ove snimke ni lojalisti ne mogu lako prihvatiti i svariti.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Hasselbaink » 17 Jan 2025, 09:05

Ima ih koji mogu, cak podrzavaju tako nesto
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby kriticna_masa90 » 17 Jan 2025, 09:51

jupol wrote:
grobar_Zvornik wrote:У питању су двије различите особе, али кога брига... и за деманти и за факте... нек се рока... и нек се људи етикетирају.

Ne etiketiraju se ljudi, nego stoka. Sasvim uobicajena i neophodna procedura. Postoji i alat za to.

https://agrosrbija.com/kategorija-proizvoda/alati-za-stocarstvo/obelezavanje-zivotinja

Vazno da je on tu na braniku odbrane sirote starice, koja je samo uboga zelela da prodje, ali zli studenti su je u tome sprečili. Nemoj slučajno neko da je etiketira…
kriticna_masa90

Postby V.M. Varga » 17 Jan 2025, 10:54

rabesandratana wrote:

O tome sam i pričao, išla okolo, udarala i psovala ljude. Drugi snimak to najbolje pokazuje. To je trajalo i trajalo i to ne prvi put. Na pokušaj njenog smirivanja i sklanjanja od mase odglumela da je ona napadnuta. A u javnostu u režimskim medijima pušten samo taj isečen deo.

Kakva "bakica", govno i izrod najveći poslat po zadatku. Kao i one dve "dekice" što su potezale noževe. Kao i "bakica" koja je gađala jajima pa onda odglumela histeriju kada joj je lik istegao i bacio ista iz ruku.
V.M. Varga

Postby Inzaghi » 17 Jan 2025, 11:05

Nek ide metroom
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Kreanga » 17 Jan 2025, 11:10

Nego sta nego etiketiranje.
Proci ce i ovo zlo.
Jebala ih baka
Kreanga

Postby Bogun » 17 Jan 2025, 11:11

Kakva crna baka? :laugh: Baka je nešto umiljato...

Najobičnija babuskera matora.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Cvele » 17 Jan 2025, 11:13

Baka prase
Cvele

Postby Bogun » 17 Jan 2025, 11:16

Dobro, ne on. :laugh:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Buzz » 17 Jan 2025, 11:28

uzela 200 evra pa glumi ludilo.
Buzz

PreviousNext

Return to Evropska košarka