Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby V.M. Varga » 17 Jan 2025, 23:08

zvezdaraking wrote:mnogo lako sudite ljudima u cijo kozi niste.

U čijoj koži, koži lenjih i nesposobnih?

Jer do poštenog posla se lako dolazi, u većim gradovima se može birati, u manjim ne, ali i u manjim se može pošten čovek osposobiti makar za neki zanat, ako ne za nešto drugo. Jer majstora i zanatlija fali svuda.
V.M. Varga

Postby Edge » 17 Jan 2025, 23:17

V.M. Varga wrote:

Jer do poštenog posla se lako dolazi, u većim gradovima se može birati, u manjim ne, ali i u manjim se može pošten čovek osposobiti makar za neki zanat, ako ne za nešto drugo. Jer majstora i zanatlija fali svuda.

Daleko smo jos od toga da se posao moze birati u Srbiji, mozda u BG van toga nema bas puno opcija sem za programere. Drugo da nije tako ne bi ljudi odlazili u inostranstvo da rade i tamo se vrlo lako i zaposljavaju i snalaze.
Edge

Postby Kreanga » 17 Jan 2025, 23:21

U najtezoj situaciji za mene i moju porodicu nisam pristao da udjem u kolo sa njima.
Isao sam tezim putem, mnogo tezim.
Ne mogu da zamislim sebe kao nekog ko je bio saucesnik u celom ovom haosu.
Tako da, neka se teraju svi zajedno u 3 pm sa sve pp poslovima na 3 meseca. Obraz ipak vredi malo vise.
Kreanga

Postby Produzenisamlekom » 17 Jan 2025, 23:22

U čijoj koži?
U jebenom Trsteniku ima posla koliko hoćeš,a da nisu povezani sa strankom...
Ali ljudima je bolje da se naguze i rade od 7 do 3,jbg...
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Corba do groba! » 17 Jan 2025, 23:29

Гроф Тинторето wrote:E, ako jos jednom procitam recenicu da su ljudi primorani da glasaju zbog posla, ima da poludim. To i nisu ljudi

Beskicmenjaci, pazi boga ti treba da imam razumevanje za nekog ko se prodaje. More mars picketine.
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby Inzaghi » 17 Jan 2025, 23:30

Mozda da razmislis da promenis sliku i ime :lol2:
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby jupol » 17 Jan 2025, 23:33

grobar_Zvornik wrote:Наравно да се етикетирају. Јуче су се десила два озбиљна промашаја. Прво онај лудак што је ударио дјевојку. Пар сати је ишла информација о потпуно другом човјеку, цртала му се мета на главу. А човјек није имао везе са ситуацијом. На његовом мјесту би све оне који су етикетирали тужио. Друго ова баба, речено је како је то иста баба од прошли пут, а двије различите особе у питању. А таквих примјера дезинформација на дневном нивоу колико хоћеш.

I sta - ako nije ista baba onda nije SNS stoka na zadatku? Nije valjda da Vucic ima samo jednu babu agenta...

A ciji je auto sto je ludak vozio? Ciga narkoman na lecenju vozi Fokus, sa jos dvojicom, a bas on vozi, zuri na posao? A Fokus je neko, ne znajuci uopste ko ga je vozio, povezao sa - gle cuda - SNS cigom vlasnikom firme za ciscenje koji ima 10ak takvih zaposlenih...

Umesto da smo ponosni na mlade ljude, pametne, duhovite, slobodne, ponosne, koji mogu kad hoce da zapale iz ove zabokrecine, a ostali su da se bore za ovu drzavu i narod. Najvrednije sto ova drzava ima. Umesto da trosimo energiju da ih zastitimo i podrzimo, mi ovde raspravljamo o primitivnim udbaskim spinovima koji nas vec decenijama vuku na moralno i politicko dno...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Kreanga » 17 Jan 2025, 23:37

Zvornik, prijateljski, batali glumljenje drvenog advokata ovim bednicima. Nisi takav lik, ne pripadas ovom coporu.
Svi do zadnjeg su odgovorni, nema neduznih.
Kreanga

Postby Corba do groba! » 17 Jan 2025, 23:51

Inzaghi wrote:Mozda da razmislis da promenis sliku i ime :lol2:

Bora se nije prodao. Nisi ga licno poznavao i ne znas kakva je to dobra dusa bila. Jedan veoma osecajan i pitom covek. Nema kome nije pomogao i ko se nije okoristio o njega. Meni je detinjstvo ulepsao, a registrovao sam se mislim 2013 godine. Imao sam 19 godina, normalno je da su mi sad neke druge stvari prioritetne, ali se Bore nikad odreci necu. Sve sto je radio je radio iz ubedjenja. Tesko je i meni bilo kad sam video da peva na mitingu, ali nije kurva. Jos od kraja 80ih je potpao pod nesto s cim se ja ne slazem, ali dinara nikad uzeo nije. Covek je imao stav, makar i pogresan ali je cust ko suza. Moj otac glasa za SNS i podrzava Vucica, jel to znacu da treba da ga se odreknem i promenim ime i prezime , da ga manje volim zbog toga?
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby zvezdaraking » 18 Jan 2025, 00:00

V.M. Varga wrote:

Ma da. nista lakse nego sa 30-40-50 godina nauciti zanat.

da e tako lako ne bi mastor bio 100 eura za svaku sitnicu.

jesi ti uzeo nekad kluc u ruke cim ti e ispeći zanat pickin dim?
zvezdaraking

Postby Kreanga » 18 Jan 2025, 00:01

Procitao sam ovde, ne mogu da se setim ko je napisao.
Za zivota je usao u legendu i izasao iz nje.
Dovoljno
Kreanga

Postby zvezdaraking » 18 Jan 2025, 00:08

Inzaghi wrote:Pa sto sudis Zake

ne sudim je samo kazem da je krava obicna polupismena.

jel znate koliko ljudi ima koji imaju 50-60 godina koji su radili u nekom normalnom sistemu, velikmi firmama i za koje nema mjesta vise van tog sistema i ljudi koji ako bi ostali bez posla ne bi mogli vise da rade ono sto znaju. Ostae im da budu soferi, mese hleb u pekari ili nesto slicno.

Zamisli profesora kome daju otkaz a radio cijeli zivot u skoli. I sad treba da dere u pekari ili da bude sofer?

Jeste svjesni koliko je to nezdravo?

Najlakse je kenjat po tviterima i forumimapod pseudonimima i bit junak.

Sve neki samostalni, uspesni i bogati, pametni koji ne ebu zivu silu a nisu u stanu donirat 200 eura da se sredi forum.
zvezdaraking

Postby jupol » 18 Jan 2025, 00:12

za Boru se i od ljudi koji su ga poznavali, a koji su potpuno suprotnih uverenja od njegovog, moglo cuti ovo sto i Corba do groba pise... Svako opredeljenje koje je iskreno i iz dobrih namera zasluzuje postovanje i razumevanje, cak i kad se ne slazes... Pricamo sve vreme o ljudima koji cine zlo iz koristi, a svi ovi incidenti koje vidimo su ocigledno takvi... Da nisu, imali bismo ljude koji se spontano okupljaju da brane predsednika kojeg iskreno vole, to je cak i Sloba imao ponekad...

Zvezdara, gde se to skuplja za forum?
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Corba do groba! » 18 Jan 2025, 00:15

Pustite vi Boru Corbu nek pociva u miru, uvek ce misljenja biti podeljena, ja vase misljenje da promenim ne mogu, ali ne zelim da dozvolim da me neko zbog nicka diskredituje i suflira sta treba da radim.

Imamo mi na ovoj temi mnoge druge bitnije stvari koje trebamo da komentarisemo. Sto se tice price sta ko i kako posle Vucica i ovih kriminalaca, bilo ko za pocetak. Gori biti nece. Razumem PittBulla i jos neke koji iznose pitanja na koji nacin i tako dalje. Demokratski rob je prefrigan i prica SNS bot pricu, vidi se namera za provokacijom. Zao mi je sto Zvornik sto napisa neko glumi drvenog advokata ovima... Imsm bliskog prijatelja, slicnog ideoloskog opredeljenja i prepoznajem slicnost. Nemam nista protiv, prijatelj mi je jako dobar covek, ali to je sve zbog one "samo ne zuti" , kako ne primecujete da je ovaj gori od bilo kog "zutog". Drugo, jel studenti non stop odjebavaju i Mariniku i NVO , pa daj da posrzimo mladost, pamet, iskrenost. Bice vremena za biranje, da skinemo ovo zlo pa da se naprave koliko toliko fer uslovi, pa nek svako odabere opciju koja mu je najbliza. Nisam utopista, znam da oni ne mogu sami, znam i da politicari kad tad moraju da se umesaju..Samo ako svi ne stanemo iza ovih mladih ljudi ovaj nece ni otici. Lepo su neki u ranijim postovima objasnili kako je i Milosevic pao pred masom ljudi.. Kad se digne dovoljan broj ljudi tu spasa za njih vise nema.
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby Cvele » 18 Jan 2025, 00:17

Svi nešto pametujete ceo život.
Cvele

PreviousNext

Return to Evropska košarka