Demokratski rob wrote:Друштвене мреже и форуми су развалиле било какав систем вредности и поштовања. На све стране вриште и галаме декларативни борци и боркиње за бољи живот, зелену Србију, поштену власт без корупције, мир у свету, владавину права, ширење љубави и разумевања, а све то претећи пливањем разним стиловима. Такви борци и боркиње екстремно не прихватају другачије мишљење. Уз то обавезно иду пљувања, псовке, клевете, клетве и претње. Сирова искључивост заснована на давању самом себи права на преки суд по кратком поступку.
Проглашено је кугом бити Србин који није за линч и преки суд, ко није за затирање породичног стабла, ко не прати хајку, ко није за смену власти најгорим средствима. У исто време пријатељи су нам хрвати и сарајевски бошњачки политичари, Курти, они нам желе добро. Пожељно им је да Србин удара по Србину и јури га по улици.
Безгрешно исправни, доделили су сами себи улогу полиције за морал, која тужи, суди и пресуђује преким судом. Позивање на слободу и демократију уз неограничен ниво осуде и нетолеранцију другачијег мишљења је доминантан и опасан шаблон.
Ко год се не слаже агресивно бива сатанизован, понижаван као безвредан и демонизован до те мере да се ти људи скривају, ћуте и чак декларативно подрже такво деловање.
Наравно нико нема идеју како мирно извршити промену власти јер то и није опција.
Ja sam protiv zelene agende ,pritov zapadnih vrednosti , za tradiciju i izricito protiv Vucica jer unistava pravoslavlje predao crkvu Makedoncima predace i manastire Albanskoj pravoslavnoj crkvi , promovise preko ane brnabic seksualno izopacenje ..
Predao je Kurtiju i spitarima sve institucije na KIm tablice ,gazivode,carinu ,pozivni broj .. potpisao sporazum o otvorenom Balkanu da naseli siptare na jug Srbije i za 20 godina Nis Leskovac dozive sudbinu Kosova i Metohije ..
Na unutrasnjem planu su ave korumpirali zloupotrebili vladavina bezakonja ,stalno pozivaju na nasilje seju mrznju .degradirao je svaku profesiju i instituciju .. okupio oko sebe najveci sljam i otpad ..
Samo ustase i siptari mogu da se raduju njegovim ostankom na vlasti jer on satire i ubija Srbiju ..
Ubijaju decu po ulicama gaze kolima i brisu snimke , ubijaj ljude na stanicama svojom korupcijom i aljkavoscu ..
Jedino ko profitira iz svega ovoga su olosi bliski njemu i sve to na krvi , haosu i unistavanju Srbije ..
Ne izvrcite cinjenice i nemojte da spinujete ljudima je muka zbog svega ovoga sto sam izneo i jos mnogo toga kao sto je 2000 ljudima bilo muka od Mire Markovica ,Dafine i Jezde , Milosevicevog sina , kriminala i rasula u drustvu ..
To vreme bezvlasca promocije mrznje prostakluka i ludila se vraca i normalnim ljudima je opet muka od toga vama kojima se ne okrece zeludac od tih stvari vi ste deo te slagalice i mi smo na suprotnim stranama .
Da li je neko liberal , demokrata , patriota uopste me ne zaniam jedino sto me zanima da li ti je normalno da kriminalci i ubice sede u rijalitiju i budu medijske licnosti ili ne ?
Ako ti je normalno mao sto je SNS Srbiji nromalno onda smo na suprotnoj strani
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.