Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Houdini » 18 Jan 2025, 16:43

Bogun wrote:Advokatska komora Srbije, sedmodnevna obustava rada.

Jel ti kao neko ko podržava predsednika možeš da radiš ili svi moraju da poštuju odluku?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Cuburac » 18 Jan 2025, 16:46

Ne mozes, inace dolazis na udar disciplinske komisije.
Smes samo ako tvojim necinjenjem cinis trajnu i nepopravljivu stetu klijentu , recimo propustis rok za zalbu. Ili da trazis dozvolu od advokatske komore u specificnim slucajevima koji su su slicni navedenim.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Bogun » 18 Jan 2025, 17:07

Houdini wrote:
Bogun wrote:Advokatska komora Srbije, sedmodnevna obustava rada.

Jel ti kao neko ko podržava predsednika možeš da radiš ili svi moraju da poštuju odluku?

Ne znam još uvek, moram da vidim šta naš vrhovni advokat Đuka kaže. Kako on zbori, mi ćemo se postrojiti.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Milutinov Tata » 18 Jan 2025, 17:15

Stize odgovor, ipak ne mora da se radi, ali podrska se ne daje :D

Image
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby PERA » 18 Jan 2025, 17:33

Milutinov Tata wrote:Stize odgovor, ipak ne mora da se radi, ali podrska se ne daje :D

Image

Reče poštenjačina koja je o svom trošku okrečila prostorije lutrije Srbije i to o svom trošku.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby jupol » 18 Jan 2025, 17:35

grobar_Zvornik wrote:Истина и здрава прича се не граде на дезинформацијама.
Тако сам одгојен и тако поступам и у приватном животу и гдје год сам радио, тако сам поступао.
Озбиљна је ствар покушај убиства и такође озбиљна уперити прст у погрешног човјека, ко год он био. То нису радили студенти већ медији и вајни твитераши које овдје масовно преносите.

Ozbiljna stvar je pokusaj ubistva. Posle toga ide tacka. Da je ne daj boze nekog mog udario auto i pobegao i da imam informaciju ko je vlasnik vozila, znas koliko bi me boleo kurac da li je on stvarno vozio. Uostalom, je l' SNS ciganin demantovao da je njegovo vozilo? Sta ti mislis, sto neko ovde rece, da moze 12 godina da se unistavaju drzava i narod i da se seje zlo, a onda kad je njihova guzica u pitanju, da tri puta merimo svako rec, da ne daj boze ne ostetimo nezne duse?

Sve i da taj ciga nema nikakve veze ni sa autom ni sa incidentom, a ima, svakog dana se u medijima i na mrezama izbaci stotine gnusnih lazi na racun opozicije i studenata, i to ne zato sto je neko pogresio, nego namerno, sa predumisljajem. I sad cemo to da poredimo?

grobar_Zvornik wrote:
На младе људе смо сви поносни од Ђоковића, преко Данице до нас анонимних, али се мора имати нека мјера у свему. Ако се већ гнушамо неких ствари, онда је лицемјерно бранити те ствари с другог краја паркета.

Odgovorio sam ti iznad, ne postoje takve stvari na drugom kraju parketa.

grobar_Zvornik wrote:
Ти си, колико знам, старији од мене. Самим тиме можеш бити проницљивији да видиш да неке ствари једноставно нису ок, колико год у датом тренутку биле поен.

Tacno, dovoljno star da sam se pre skoro 30 godina kao maturant, a posle i student, borio izmedju ostalog i protiv ovog zla:

Tada je kao rektor maltretirao profesore, ubacivao batinase na fakultete, dovodio kordone da biju studente na ulici...

15ak godina posle sam gledao kako ga neki "pronicljiviji od mene" biraju jer je manje zlo...

Optuzen da je seksualno zlostavljao svoju devetogodisnju cerku u periodu 2020-2021. Izvrsio samoubistvo (ili uklonjen) nedugo posle sastavljanja optuznice.

Spoiler: pokaži
Image

Eto, to je jedan od osnivaca SNS. Je l' ti stvarno mislis da mozemo da pricamo o "slicnim stvarima sa obe strane parketa" ?
Last edited by jupol on 18 Jan 2025, 17:44, edited 1 time in total.
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Malkovic » 18 Jan 2025, 17:41

Tada je kao rektor maltretirao profesore, ubacivao batinase na fakultete, dovodio kordone da biju studente na ulici...

Највећа шпијунчина у историји Београдског универзитета.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby grobar_Zvornik » 18 Jan 2025, 17:42

Постоје, али их не желиш видјети. То је суштина.
У таквим околностима је изузетно важно избјећи етикетирање. Јер, то што би ти убио некога, а да тај неко није крив, не значи да си правичан и да је то у реду.

edit: Да не останем недоречен. Стање никад није било болесније, али је увијек било болесника. И штеточина.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby jupol » 18 Jan 2025, 17:48

grobar_Zvornik wrote:Постоје, али их не желиш видјети. То је суштина.
У таквим околностима је изузетно важно избјећи етикетирање. Јер, то што би ти убио некога, а да тај неко није крив, не значи да си правичан и да је то у реду.

Opet podmetanje, ja nigde nisam napisao ni da bih ubio nekog, a ni da sam pravican. Upravo suprotno, da oni koji seju zlo i nepravdu ne mogu ocekivati pravdu, bar ne zakonsku.

A to sto ne zelim videti - pa bogami svasta videh ovde, retko sta je promaklo vama koji pricate o manjem zlu, i opet nema nista ni izbliza uporedivo...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby grobar_Zvornik » 18 Jan 2025, 18:03

У праву си. И извињавам се.

Правду и не треба да очекују они који чине зло. Стављање мете на чело човјеку који није покушао убиство је неправда и такође чињење зла.

Што се упоређивања тиче, има ту цијела једна архивска грађа, али нема нарочите потребе. Што кажу свако зло има име и презиме. А много је зла нанесено и српском народу и српској држави. У континуитету.

Издаја је издаја. Насиље је насиље. Убиство је убиство. Лаж је лаж. Сви који су радили мимо Устава Србије за мене су издајници и тако ће бити док сам жив.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Cuburac » 18 Jan 2025, 18:24

U moje ime, cak i ne pitajuci me, ne mozete da :
se zaduzite 20 milijardi evra.
saradjuete sa zemljama ili rezimima koje cine zlocine svom ili nekom drugom narodu.
prodajete i poklanjate zemlju,namestate poslove strancima ili lojalistima
Ne mozete ...
Cuburac

Postby Cuburac » 18 Jan 2025, 18:50

Cuburac

Postby Corba do groba! » 18 Jan 2025, 19:13

Ovaj Pogacar je mutan lik, za koga radi ne znam, ali mislim da mu motivi bavljenja politikom i pre toga aktivizmom nisu iskreni. Majka mu je bila cini mi se neki lokalni funkcioner u Titelu pri DS.
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby Arsen Lupin » 18 Jan 2025, 19:25

Meni deluje da nis ide madjarima odnosno mol-u, sa njima smo potpisali sporazum za naftovod, plus za skladistenje gasa, mol je u hrvatskoj tj vlasnik ine i sigurno imaju tedenciju da se sire.
Arsen Lupin

Postby Bogisa91 » 18 Jan 2025, 20:18

Pa to su sad sve spekulacije videćemo prvo kako će da se reši priča sa Rusima da li kupovinom odnosno da nam prodaju odredjeni procenat po kome bi oni imali onda manjinsko vlasništvo ili u krajnjem slučaju što verovatno niko ne bi voleo nacionalizacijom.
Da li ce posle kupiti Mol ili neko drugi videćemo bitno je da se reši problem nametnut ovim sankcijama. Ne verujem da će se sve ovo rešiti brzo.
Bogisa91

PreviousNext

Return to Evropska košarka