grobar_Zvornik wrote:Истина и здрава прича се не граде на дезинформацијама.
Тако сам одгојен и тако поступам и у приватном животу и гдје год сам радио, тако сам поступао.
Озбиљна је ствар покушај убиства и такође озбиљна уперити прст у погрешног човјека, ко год он био. То нису радили студенти већ медији и вајни твитераши које овдје масовно преносите.
Ozbiljna stvar je pokusaj ubistva. Posle toga ide tacka. Da je ne daj boze nekog mog udario auto i pobegao i da imam informaciju ko je vlasnik vozila, znas koliko bi me boleo kurac da li je on stvarno vozio. Uostalom, je l' SNS ciganin demantovao da je njegovo vozilo? Sta ti mislis, sto neko ovde rece, da moze 12 godina da se unistavaju drzava i narod i da se seje zlo, a onda kad je njihova guzica u pitanju, da tri puta merimo svako rec, da ne daj boze ne ostetimo nezne duse?
Sve i da taj ciga nema nikakve veze ni sa autom ni sa incidentom, a ima, svakog dana se u medijima i na mrezama izbaci stotine gnusnih lazi na racun opozicije i studenata, i to ne zato sto je neko pogresio, nego namerno, sa predumisljajem. I sad cemo to da poredimo?
grobar_Zvornik wrote:
На младе људе смо сви поносни од Ђоковића, преко Данице до нас анонимних, али се мора имати нека мјера у свему. Ако се већ гнушамо неких ствари, онда је лицемјерно бранити те ствари с другог краја паркета.
Odgovorio sam ti iznad, ne postoje takve stvari na drugom kraju parketa.
grobar_Zvornik wrote:
Ти си, колико знам, старији од мене. Самим тиме можеш бити проницљивији да видиш да неке ствари једноставно нису ок, колико год у датом тренутку биле поен.
Tacno, dovoljno star da sam se pre skoro 30 godina kao maturant, a posle i student, borio izmedju ostalog i protiv ovog zla:
Tada je kao rektor maltretirao profesore, ubacivao batinase na fakultete, dovodio kordone da biju studente na ulici...
15ak godina posle sam gledao kako ga neki "pronicljiviji od mene" biraju jer je manje zlo...
Optuzen da je seksualno zlostavljao svoju devetogodisnju cerku u periodu 2020-2021. Izvrsio samoubistvo (ili uklonjen) nedugo posle sastavljanja optuznice.
Eto, to je jedan od osnivaca SNS. Je l' ti stvarno mislis da mozemo da pricamo o "slicnim stvarima sa obe strane parketa" ?