Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Cinciripini » 19 Jan 2025, 11:02

soniko wrote:On je radio onu istragu o hladnjaci.

Meni ostao u sećanju kada je pričao zajedno sa Mihajlovićem o duvanskoj mafiji, gde je dva puta napravio lapsus i izgovorio dunavska mafija, što je ministra baš bilo iznerviralo.
Cinciripini

Postby Cvele » 19 Jan 2025, 11:03

Jel imala veze ta priča sa Rovinjom?
Cvele

Postby Cinciripini » 19 Jan 2025, 11:14

Nisam siguran, ali sasvim moguće, bilo je tu i priča oko Caneta Subotića.
Cinciripini

Postby Niko123 » 19 Jan 2025, 11:20

Dexi wrote:Ali koliko je Oskar u ovom periodu od tragedije u N.Sadu dao autogolova samom sebi.

I svaki autogol je proizveo suprotan efekat,jos veci bes gradjana ,jos jaci otpor,jos vise ljudi podigao na protest.

Imam utisak da je pustio da stvar tece svojim tokom protesti bi vermenom utihnuli.

Medjutim napadi na studente na blokadama,napadi na obicne gradjane na blokadama,targetiranje studenata,vredjanje ,strasne price o spijunima,pa ovo gazenje sve je to proizveo jedan kontraefekat.

Drago mi je da se budi cela Srbija polako,vidimo proteste i u Kursumliji,N.Varosi,Kraljevu itd.Valjda ce se i Vojvodina osim N.Sada probuditi ,mada razumem zasto jos nije jer je upravo u Vojvodini najveca represija i najveca kontrola lokalnih serifa.

Mislim da je ova zemlja zrela za jos jedan veliki,najveci svenarodni protest i skup u Beogradu :okk:

Ono sto mene zanima koja je to izlazna strategija ,jer valjda nam je svima jasno da Oskar nece tek tako da ode.

Pa u Subotici je isto poceo skup.Jos lepe plakate gde ce se isti odrzati
Niko123

Postby Cvele » 19 Jan 2025, 11:29

Cinciripini wrote:Nisam siguran, ali sasvim moguće, bilo je tu i priča oko Caneta Subotića.

Pukanić se upleo u svašta, a nisam siguran da mu je smetalo kad je Đinđić ubijen.
Cvele

Postby Cinciripini » 19 Jan 2025, 11:54

A kakve veze je Đinđić imao sa duvanskom mafijom, osim što mu je Cane bio drugar, ne znam.
Ono što je meni ostalo u sećanju, da je ovaj Dragan Karleuša bio kao neka karikatura, nadrealno je izgledao kao neki policijski funkcioner.
Koja je zapravo njegova uloga bila, to bolje znaju ovi što imaju veze u policiji.
Cinciripini

Postby Cvele » 19 Jan 2025, 12:22

Cinciripini wrote:A kakve veze je Đinđić imao sa duvanskom mafijom, osim što mu je Cane bio drugar, ne znam.
Ono što je meni ostalo u sećanju, da je ovaj Dragan Karleuša bio kao neka karikatura, nadrealno je izgledao kao neki policijski funkcioner.
Koja je zapravo njegova uloga bila, to bolje znaju ovi što imaju veze u policiji.

:biggrin:

Za Đinđića ne znam, ali zanimljivo da je Montgomeri nakon svega dobio stan u Rovinju.
Cvele

Postby balkanski spijun » 19 Jan 2025, 12:26

Cvele wrote:
Cinciripini wrote:A kakve veze je Đinđić imao sa duvanskom mafijom, osim što mu je Cane bio drugar, ne znam.

:biggrin:

Za Đinđića ne znam, ali zanimljivo da je Montgomeri nakon svega dobio stan u Rovinju.

tek vila u Hrvatskoj.

ne znam sta mi bi da pomenem C.G
Last edited by balkanski spijun on 19 Jan 2025, 12:29, edited 1 time in total.
balkanski spijun

Postby Cvele » 19 Jan 2025, 12:29

Vila u Cavtatu, neki prekid u mozgu sam imao kad sam pisao "stan u Rovinju" :biggrin:

A za to u CG nisam znao.
Cvele

Postby balkanski spijun » 19 Jan 2025, 12:30

Cvele wrote:Vila u Cavtatu, neki prekid u mozgu sam imao kad sam pisao "stan u Rovinju" :biggrin:

A za to u CG nisam znao.

premutovao sam.

Ispravio sam.

Ta vila i ceo plac mi je pobegao za mesec dana.
balkanski spijun

Postby Cvele » 19 Jan 2025, 12:32

Opa deda :biggrin:
Cvele

Postby zvezdaraking » 19 Jan 2025, 12:34

Ja sam Montgomerija cesto sretao na avio liniji Tivat - Beograd i obratno.
zvezdaraking

Postby balkanski spijun » 19 Jan 2025, 12:43

Cvele wrote:Opa deda :biggrin:

tad nije bila vila,to je on napravio.

Bila je mala dalmatinska kuca,ali polozaj placa iznad crkve na uzvisenju,fantazija.

Zet je zeleo kucu blizu Dubrovnika.Doslo je do nesporazma izmedju njh.On je zeleo da se preseli i da zive tamo,a sestra ga nije dobro razumela.To mi sopsti mesec dana kasnije i na moj nagovor,ajde,nemoj da si luda,bilo je kasno.

dao bih joj sve za ono.

Posle je zet izjeo onu stvar sto je poslusao.

Ukratko.
balkanski spijun

Postby jupol » 19 Jan 2025, 12:55

Old school wrote:@Jupol, ne dolazi u obzir.
Za mene će mnogo veće razočarenje od ostanka na vlasti ove pošasti biti eventualni truli kompromis neke nove vlasti sa svim botovima, preletačima, nisam obaveštenima i morao sam.
Ako se to bude desilo u većoj meri svakako ću razmotriti mogućnost da definitivno napustim zemlju jer će takav postupak biti nukleus novih podela i klica nekih novih SPSova, Žutih, Naprednjaka...

pa to sam bas i napisao... plasim se da je jedini nacin da se obracunas sa njima da Vucic izda njih pre nego sto oni izdaju njega

@cinciripini
da, ali da su 2000. lustrirana govna, ne bi 2012. imao ta govna da se vrate na vlast i sklope dilove sa zutim preletacima... I Vucic i Nikolic i Dacic i Zeljko Mitrovic i pomenuti pedofil Antic su se sve vreme nesmetano bavili politikom, imali drugare u DOS-ovskoj vlasti i planirali povratak... Iz ove perspektive mi deluje pametnije da smo pustili i Slobu u Moskvu sa Mirom i decom, a da su sva ta govna procesuirana... Mozda bi lopove iz DOS-a zamenili neki novi normalniji ljudi, a ne kuga iz 90ih...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Cvele » 19 Jan 2025, 13:01

balkanski spijun wrote:
Cvele wrote:Opa deda :biggrin:

tad nije bila vila,to je on napravio.

Bila je mala dalmatinska kuca,ali polozaj placa iznad crkve na uzvisenju,fantazija.

Zet je zeleo kucu blizu Dubrovnika.Doslo je do nesporazma izmedju njh.On je zeleo da se preseli i da zive tamo,a sestra ga nije dobro razumela.To mi sopsti mesec dana kasnije i na moj nagovor,ajde,nemoj da si luda,bilo je kasno.

dao bih joj sve za ono.

Posle je zet izjeo onu stvar sto je poslusao.

Ukratko.

Jbg. Baš dobra prilika bila.
Cvele

PreviousNext

Return to Evropska košarka