Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Old school » 25 Jan 2025, 09:22

AirBall wrote:Ovo je proces, pustili su ozbiljne korene, funkcionisu kao kartel, ali je epilog izvestan

Ali sam u jedno siguran, odgovarace za sva nedela

Mnogo ljudi, dece svih uzrasta, iznenađen sam.
Ćerka prepešačila 14km, ja sam oko 8km po onakvom vremenu.[
Mi smo takođe bili blizu nesreće ali nismo ništa videli.
Ne mislim da je gaženje politički vođeno, jeenostavno bahatost, osionost po principu "Šta vi meni..." I to je epilog decenija nakaradnog sistema vrednosti, ubijene empatije, vaspitanja, elementarne kulture.
Air, to mene najviše i plaši, ta nedomica da li će odgovarati za sve učinjeno. Ne plaši me proces, čekanje, žrtva već mogućnost da se mnogi izvuku jeftino za svoja nepočinstva. To bi me porazilo u mojim godinama.
Da neka smrdljiva botuša koja 13 godina truje po portalima a za koju postoji ime i prezime u "tefteru" prođe bez da odgovara pred zakonom. O većim zverkama neću ni da pričam.
Mora se ustavom uvesti nova zakonska odrednica koja postoji ali je mnogo usko definisana.
Zove se "veleizdaja".
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby BlackOwl » 25 Jan 2025, 09:40

Mikisa je l ima neki foto video iz Zrenjanina? Videh juce je u Uzicu bilo bas bas mnogo ljudi.

Nadam se da ce oterati ovu svraku govnjivom motkom
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Inzaghi » 25 Jan 2025, 09:42

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Niko123 » 25 Jan 2025, 09:46

Jos im studenti rekli da odjebu, juče su isto imali neki performans na putu.Govna čine sve da sjebu studente :puke:
Niko123

Postby Inzaghi » 25 Jan 2025, 09:47

Ma ne treba se obazirati na to. Nek rade sta hoce.

Studenti imaju svoje akcije, svoja informisanja i uvek se ograde. Koga boli patka sta ce da misli onaj baba anegdota iz Jagodine.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Mikisha » 25 Jan 2025, 09:48

BlackOwl wrote:Mikisa je l ima neki foto video iz Zrenjanina? Videh juce je u Uzicu bilo bas bas mnogo ljudi.

Nadam se da ce oterati ovu svraku govnjivom motkom

Inicijativazr na instagramu, valjda oni objavljuju slike i planove.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby enbidzi » 25 Jan 2025, 09:48

Inzaghi wrote:

Blok 3 pfc.

Mnogo su pametni i racionalni studenti i ostala omladina, svaka im čast, na sve misle
enbidzi

Postby Brat Sava » 25 Jan 2025, 09:50

Jel Ima danas nesto u bg? Izasao bih da izblejim..
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Mikisha » 25 Jan 2025, 09:53

Elem, vidim hrvati se digli protiv visokih cena i bojkotuju markete.
Ako je kod njih skupo sta je tek onda kod nas.
Mozda bi bilo okej da to bude jedan od iducih koraka.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Niko123 » 25 Jan 2025, 09:55

Gledajte stori Ane Mihajlovski.Murija nedozvoljava da poljoprivrednici prodju
Niko123

Postby Domingoo » 25 Jan 2025, 09:56

Zabrana clanstva u politickim strankama ,zabrana vrbovanja i posecivanja mitinga politickih partija svim zaposlenima u JAVNOM sektoru , jer je dosadasnja praksa pokazala da je ta grupa ljudi ucenjena i zloupotrebljena za stranacke aktivnosti ..
Izadji i glasaj za koga hoces to ti je osnovno gradjansko pravo ,ovo drugo se zakonsk izabranjuje zbog istorijata zloupotrebe drzavnog aparata .

To je prvi i osnovni zakon bez koga se nece moci pokrenuti sistem i pravna drzava .. totalna apolitizacija javnog sektora ako si toliki politicki fanatik i ne mozes da ne budes clan izadji iz javnog sektora u skadu sa svojim znanjem i vestinama nadji posao u privatno pa radi sta hoces.

Drugi zakon je uredjivanje medijskog prostora .. Svi mediji za koje se utvrdi da su plasirale lazne vesti ,propagandu i sirili dezinformacije oduzimanje nacionalne frekvencije ,konfiskovanje imovine urednicima zatvorska kazna od 5-15 godina i dozivotna zabrana rada u medijima kao i u vlasnickoj strukturi istih .

Svaki medij pisani i elektronski 30% minimum prostora za kulturno umetnicki i obrazovani sarzaj .
Ukidanje svih rijaliti programa.
Zabrana davanja medijskog prostora svim licima koja su optuzena za kriminal , ubistva ,rsxbojnistva,prostituciju .
Zabrana reklamiranja kladionica .
Politicki sadrzaj ne sme da prelazi 10% od ukupnog materijala koji se plasira na mesecnom nivou osim izborne kampanje .

Formiranje nadzornog tela za kontrolisanje krsenja ustava , rusenja ugleda visokih drzavnih funkcija po tom zakonu organ je duzsn da provera .

Izjave visokih drzavnih funkcionera da li su utemeljene na istini ..
Da li svojim govorom ili delovanjem krse ustav ..

Ukoliko se utvrdi da je neki od ova dva clana povredjen nadzorni organ je duzan da to iznese na skupstini koja ce funkcionere razresiti duznosti uz novcanu kaznu od 5 do 20 miliona dinsra u drustveno koristan rad na odrzavanju gradskog zelenila u periodu od 6 meseci do 2 godien svakog radnog dana u trajanju od minimum 5 sati dnevno u vreme najveceg saobracajnog spica od 12 do 5.

Nadzorni organ ce ciniti 5 clana sudija i tuzioca u penziji sa besprekotnim biografijama .

I jos mnogo mnogo toga i da vam kazem zabole me za ljudska prava uskladjenost sa eu Americi ako nije u interesu zabrani tik tok ,svaki zakon koji je na opste dobro podrzavam na ustrb pojedinca ..

Samo radikalne zakonodavne promene uskladjene sa nasim realnim i aktivnim problemima mogu vratiti ovo drustvo na pravi put ..

Posto smo skloni korupciji kaznena politiks mora da bude mnogo jaca nego u onim drustvims koje nisu toliko sklone korupciji .. Ne mozes zakon o korupciji da prepises od Japanaca kad tamo izgubis torbu sa parama i posle 2 dans je nadjes na istom mestu na istoj klupi ..

Zakon mora da bude uskladjen sa nasim mentalitetom i porivima da ih suzbina a ne razdrazuje .
Last edited by Domingoo on 25 Jan 2025, 10:05, edited 2 times in total.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Monogamija » 25 Jan 2025, 10:00

Gužva žandara i studenata na Temerinskom mostu. Ovi će da lemaju izgleda, dali su upozorenje da se pusti prolazak kerova.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Domingoo » 25 Jan 2025, 10:12

Evo kazem da mi sin bude derpe dao bih mu sprat i rekao bih mu "sine sta god da radis samo nemoj u kuci i da tata gleda ".
Da mi je sin dzandar koji ide da brani vucica od studenata rekao bih mu " sine ovde su ti vrata i dokle god nosis tu prljsvu uniformu nemoj da mi dolazis u kucu ".
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Old school » 25 Jan 2025, 10:13

Domingoo wrote:Zabrana clanstva u politickim strankama ,zabrana vrbovanja i posecivanja mitinga politickih partija svim zaposlenima u JAVNOM sektoru , jer je dosadasnja praksa pokazala da je ta grupa ljudi ucenjena i zloupotrebljena za stranacke aktivnosti ..
Izadji i glasaj za koga hoces to ti je osnovno gradjansko pravo ,ovo drugo se zakonsk izabranjuje zbog istorijata zloupotrebe drzavnog aparata .

To je prvi i osnovni zakon bez koga se nece moci pokrenuti sistem i pravna drzava .. totalna apolitizacija javnog sektora ako si toliki politicki fanatik i ne mozes da ne budes clan izadji iz javnog sektora u skadu sa svojim znanjem i vestinama nadji posao u privatno pa radi sta hoces.

Drugi zakon je uredjivanje medijskog prostora .. Svi mediji za koje se utvrdi da su plasirale lazne vesti ,propagandu i sirili dezinformacije oduzimanje nacionalne frekvencije ,konfiskovanje imovine urednicima zatvorska kazna od 5-15 godina i dozivotna zabrana rada u medijima kao i u vlasnickoj strukturi istih .

Svaki medij pisani i elektronski 30% minimum prostora za kulturno umetnicki i obrazovani sarzaj .
Ukidanje svih rijaliti programa.
Zabrana davanja medijskog prostora svim licima koja su optuzena za kriminal , ubistva ,rsxbojnistva,prostituciju .
Zabrana reklamiranja kladionica .
Politicki sadrzaj ne sme da prelazi 10% od ukupnog materijala koji se plasira na mesecnom nivou osim izborne kampanje .

Formiranje nadzornog tela za kontrolisanje krsenja ustava , rusenja ugleda visokih drzavnih funkcija po tom zakonu organ je duzsn da provera .

Izjave visokih drzavnih funkcionera da li su utemeljene na istini ..
Da li svojim govorom ili delovanjem krse ustav ..

Ukoliko se utvrdi da je neki od ova dva clana povredjen nadzorni organ je duzan da to iznese na skupstini koja ce funkcionere razresiti duznosti uz novcanu kaznu od 5 do 20 miliona dinsra u drustveno koristan rad na odrzavanju gradskog zelenila u periodu od 6 meseci do 2 godien svakog radnog dana u trajanju od minimum 5 sati dnevno u vreme najveceg saobracajnog spica od 12 do 5.

Nadzorni organ ce ciniti 5 clana sudija i tuzioca u penziji sa besprekotnim biografijama .

I jos mnogo mnogo toga i da vam kazem zabole me za ljudska prava uskladjenost sa eu Americi ako nije u interesu zabrani tik tok ,svaki zakon koji je na opste dobro podrzavam na ustrb pojedinca ..

Samo radikalne zakonodavne promene uskladjene sa nasim realnim i aktivnim problemima mogu vratiti ovo drustvo na pravi put ..

Posto smo skloni korupciji kaznena politiks mora da bude mnogo jaca nego u onim drustvims koje nisu toliko sklone korupciji .. Ne mozes zakon o korupciji da prepises od Japanaca kad tamo izgubis torbu sa parama i posle 2 dans je nadjes na istom mestu na istoj klupi ..

Zakon mora da bude uskladjen sa nasim mentalitetom i porivima da ih suzbina a ne razdrazuje .

Kamera na svakom glasačkom mestu uključena od trenutka otvaranja glasačkog mesta do trenutka završenog brojanja i pečatiranja rezultata.
Svako isključenje ponavljanje glasanja na tom mestu.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Mikisha » 25 Jan 2025, 10:38

U Zrenjaninu neko govno Radakovic direktor gimnazije dao imena djaka koji su bili na sastanku i izglasali strajk.
U ponedeljak podnosi ostavku, usrala se jajara.
Pocinje polako.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

PreviousNext

Return to Evropska košarka