Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Stefanm992 » 25 Jan 2025, 11:46

ma lik postavlja komentare reda radi

zapad ima jak uticaj u poljskoj , ceskoj , sloveniji , litvaniji pa tamo drzava ne gazi ljude , ne ubija ih , ministri zavrse u zatvoru ako zaseru , nema raskurcavanja drzavne imovine za sicu ... namerno sam pomenuo drzave istocnog bloka sa kojima bi mogli da se trkamo i sa kojima smo u istom kurcu bili pre samo 30 godina
Stefanm992

Postby Inzaghi » 25 Jan 2025, 11:48

Propadose sve te zemlje sa Evropom samo mi cvetamo.

Debili rade za normalne pare, odgovorni odgovaraju, saobracajna kultura normalna, imaju slobodne dane i odmor, kazu da su zatucani a ne rade po nedelju dana za Bozic dok si ti Srbine moj radio svaki dan, nemaju granice, milion benefita. Muke njihove. Bar smo srecni.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Niko123 » 25 Jan 2025, 11:50

Jeste, postavljam reda radi :laugh: Ko je dao pare da se rusi Sloba?Vidis da zapadni mediji ni rec nisu rekli u vezi demonstracija.A zasto?pa zato što im on odgovara.Sve je dao strancima što se može, zato ga i još drže.Jbt, kao da ja ne bih voleo da smo suverena zemlja, da se sve za mi pitamo, a ne da drugi odlučuju o nama.A kada pogledam sta se dešava u svetu, zakljucujem da se vlast nista ne pita, vec da sve konce vuku korporacije
Niko123

Postby Domingoo » 25 Jan 2025, 11:56

Niko123 wrote:Sve dok se Zapad pita, teško da cemo ista promeniti.

Za pocetak mozemo da promenimo neobrazovane ministre sa kupljenim diplomama zbog kojih padaju nadstresnice na glave ?
Mislim da zapad nece imati nista protiv.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Niko123 » 25 Jan 2025, 11:56

Domingoo wrote:
Niko123 wrote:Sve dok se Zapad pita, teško da cemo ista promeniti.

Za pocetak mozemo da promenimo neobrazovane ministre sa kupljenim diplomama zbog kojih padaju nadstresnice na glave ?
Mislim da zapad nece imati nista protiv.

To se slazem
Niko123

Postby Bogun » 25 Jan 2025, 11:56

Lepa brojka je bila juče u Nišu, mada je bio i dobar pljusak tokom protesta, ipak nisu se osipali ljudi kao na vođinim kontramitinzima. :biggrin:
Što se brojke tiče, kažu da je bilo oko7. 8 hiljada ljudi, iskreno može to i bolje, ali je na primer mnogo masovnije okupljanje bilo nego u nedelju 19.01.

Ono što mi se ne sviđa je organizacija, mnogo se sporo išlo, jer su išli do prosvetne inspekcije i pored dopisništva RTS-a, a to su male ulice, tako da se napravio u prvom trenutku čep, a na kraju je početak kolone došao na mesto odakle su krenuli dok se kraj kolone još nije pomerio sa raskrsnice...

Dok sam prolazio ispred dopisništva RTS-a, ako se ne varam, desetak radnika koji su tamo stajali su uzvikivali RTS uz studente... ali ne držite me za reč.
Mada tu je tebala kolona da stane i da peva bivšoj gradonačelnici Dragani da puši kurac..., ali dobro je što se ja ništa ne pitam na ovim protestima. :biggrin:
PKAŠ
Bogun

Postby Edge » 25 Jan 2025, 11:57

Last edited by Edge on 25 Jan 2025, 12:01, edited 3 times in total.
Edge

Postby Dr Arslanagic » 25 Jan 2025, 11:58

Ако не можеш да контролишеш народ у својој земљи, западне газде те пуштају низ воду.
Пример мила сотоне је најсвежији.

Тако да је ово одличан начин да се овом злу дочека крај.
Рекох на почетку студентских демонстрација да имају потенцијал, и драго ми је да се обистинило.

Видимо се за Светог Саву на аутокоманди.
Не мора цео дан ко ради, али барем неки сат било би одлично.
Сигуран сам да ће бити пар стотина хиљада тог дана на свим раскрсницама и улицама.

Нема назад, ово им је крај.

ПС1
Јагодина са околним селима броји око 60 000 људи, а они потурају инфо да је било преко 100 000 јуче.
Мораш баш да немаш мозак и да верујеш информеру да би ти се заацрила таква будалаштина.
Више од 15-20 000 није било.

ПС2
Јуче је на информеру ишао телоп - пропао генерални штрајк у целој Србији.
Сад ће видети како је пропао.
А кад се ослободимо дабогда дошао гори ако ДЈВ и та медијска екипа не буде робијала.

ПС3
Јуче је мурат изјавио да је Србија нападнута споља и изнутра.
Замисли ти шта говори председник о свом народу.
Јебем ти матер болесну само етикетирај.
Кад се појави нека будалчина која ће да поверује да усташе контролишу студенте пашће српска крв од брата.
Шта онда јеботе хил у дупе говно издајничко.

Шиптарски агент 1/1
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Domingoo » 25 Jan 2025, 11:59

Njegovo biracko telo koliko je pismeno mogao je da kaze da je u Jagodi i bilo 20 milijardi ljudi .
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Cvele » 25 Jan 2025, 11:59

Što se Zapada tiče, ne verujem da će mnogo pogurati opoziciju, ali neće ni opstruirati.

Kad dođe vreme, birajte između jedne polarizujuće ali izuzetno upečatljive ličnosti(Milo/AV) i bezbojnih karijerista(Spajić i Milatović/Manojlović i Grbović) :biggrin:
Cvele

Postby Niko123 » 25 Jan 2025, 12:00

Ma sve medijske kuce srušiti, govnare na ulicu pa da kopaju po kontejneru.
Niko123

Postby enbidzi » 25 Jan 2025, 12:01

Cvele wrote:Što se Zapada tiče, ne verujem da će mnogo pogurati opoziciju, ali neće ni opstruirati.

Kad dođe vreme, birajte između jedne polarizujuće ali izuzetno upečatljive ličnosti(Milo/AV) i bezbojnih karijerista(Spajić i Milatović/Manojlović i Grbović) :biggrin:

(Bodiroga i Djokovic)
enbidzi

Postby Stefanm992 » 25 Jan 2025, 12:01

tako je niko , korporacije iz amerike cuvaju vesica od dozivotnog zatvora za nadstresnicu , korporacija iz nemacke je izbila voz sa opasnim hemikalijama iz sina kod pirota , korporacija iz francuske stanca lazne diplome za ( kikindske ) pedere i kurve , ruska korporacija je srusila helikopter a iranska se zakucala u trudnu zenu , kineska korporacija pravi expo i zaduzuje srbiju za narednih 100 godina , madjarska korporacija je lozila blato i unistila monopolistu kakav je eps zbog cega se uvozi struja i cena je ovakva kakva je, nigerijska izdaje kosovo , argentinska pere kokainske pare kroz besomucno zidanje sto je unistilo trziste nekretnina , japanska salje batinase na ljude koji traze pravdu ...

a sloba je inace bio divan covek al dusmani i neprijatelji srpskog roda ga unistise ruke im se osusile , da je sloba ziv mogao sam i ja da kupujem naftu iz flasice ili da se bijem sa babama za veknu hleba koju radnik baca sa kamiona ali mi je to pravo oduzeto
Stefanm992

Postby Niko123 » 25 Jan 2025, 12:11

Pa znam sta je Sloba sve radio, samo sam ti dao primer, da je i ljudima vec bilo dosta svega, da su Ameri videli da je gotov pa ga pustili niz vodu.Svi politicari imaju ledja, dok ne preteraju...Nisi shvatio sta sam hteo da kazem :biggrin: Sve dok ispunjava sve sto se od njega trazi, drzace ga.A ovo sto si dole napisao, naravno da se slazem, da strucni ljudi treba da su u foteljam, a ne oni sa kupljenim diplomama
Last edited by Niko123 on 25 Jan 2025, 12:13, edited 1 time in total.
Niko123

Postby Cvele » 25 Jan 2025, 12:12

enbidzi wrote:
Cvele wrote:Što se Zapada tiče, ne verujem da će mnogo pogurati opoziciju, ali neće ni opstruirati.

(Bodiroga i Djokovic)

I njegovi drugari Grigorije i Rođa Drašković.
Cvele

PreviousNext

Return to Evropska košarka