Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby bhc_comp » 25 Jan 2025, 16:21

Samo da se složim sa Domingom u vezi toga da postovi tog tipa nisu dobrodošli ovde i podsetim da pojedinci obrate pažnju na to šta sme a šta ne sme da se piše na forumu.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Cvele » 25 Jan 2025, 16:21

Bojdo wrote:
Ja sam tek skoro saznao da je Ninic bio radikal.

Kako je on bio pozicioniran u stranci? Koje funkcije?

Predsednik saveta za borbu protiv korupcije.
Cvele

Postby Nikola » 25 Jan 2025, 16:30

Sve će zavisti od pritiska na novu vlast i inistutucije od strane naroda,.ja sam ubedjen da ce taj pritisak biti ogroman kako se ne bi opet propustio 6.10..
Samo treba prvo da dodje do 05.10. .To je mnogo teži deo .

Sto se cistke tice, tu su dve grupe olosa sa kojima treba raskrstiti za sva vremena.
Politicke njuske koje vidjamo na ekranima vec godinama (neke i vise od 30) - Vucic, Dacic, Seselj, Bajatovic, Vesic, Vulin...
I druga grupa su krimosi koji nisu na tako visokim funkcijama, a kojima je vlast podarila najplodnije moguce tlo da se bogate na sve moguce nelegalne nacine.

Za ovu prvu grupu verujem da ne mogu da opstanu nikako vise, ali za ovu drugu nisam siguran i tu ce se pokazati da li ce osvanuti i taj 6.10. ili nece. Ako ostanu da vrsljaju i u nekim novim politickim okolnostima, onda nista nismo uradili.
Ali mnogo je takvih, od lokalnih serifa do mafijasa koji su u umesani u radnje koje izlaze i iz okvira i granica Srbije.
Samo da se ne zaustavi na onome: "Samo vas gledamo!"
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Edge » 25 Jan 2025, 16:40

Dosta dobar protest u Zrenjaninu i posecenost.

https://www.youtube.com/watch?v=SJpuFaAoi8A
Edge

Postby Mikisha » 25 Jan 2025, 16:47

Edge wrote:Dosta dobar protest u Zrenjaninu i posecenost.

https://www.youtube.com/watch?v=SJpuFaAoi8A

To je jedan deo ljudi, deo je vec odavno na kruznom koji se blokira sad za 10 min.
Bas je krcato a to se sve racuna x7 ako uzmemo u obzir da je ovo pisljivi Zr gde su svi lagani.
Ne vidim ni pozadi ni napred gde je kraj ali rekao bih da je cifra 7-8+ hiljada.
Last edited by Mikisha on 25 Jan 2025, 17:11, edited 1 time in total.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Cuburac » 25 Jan 2025, 16:51

Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Inzaghi » 25 Jan 2025, 16:55

Jebacemo vam mater

PKAŠ AŠ AŠ
Inzaghi

Postby Old school » 25 Jan 2025, 17:17

Nikola wrote:
Sve će zavisti od pritiska na novu vlast i inistutucije od strane naroda,.ja sam ubedjen da ce taj pritisak biti ogroman kako se ne bi opet propustio 6.10..
Samo treba prvo da dodje do 05.10. .To je mnogo teži deo .

Sto se cistke tice, tu su dve grupe olosa sa kojima treba raskrstiti za sva vremena.
Politicke njuske koje vidjamo na ekranima vec godinama (neke i vise od 30) - Vucic, Dacic, Seselj, Bajatovic, Vesic, Vulin...
I druga grupa su krimosi koji nisu na tako visokim funkcijama, a kojima je vlast podarila najplodnije moguce tlo da se bogate na sve moguce nelegalne nacine.

Za ovu prvu grupu verujem da ne mogu da opstanu nikako vise, ali za ovu drugu nisam siguran i tu ce se pokazati da li ce osvanuti i taj 6.10. ili nece. Ako ostanu da vrsljaju i u nekim novim politickim okolnostima, onda nista nismo uradili.
Ali mnogo je takvih, od lokalnih serifa do mafijasa koji su u umesani u radnje koje izlaze i iz okvira i granica Srbije.
Samo da se ne zaustavi na onome: "Samo vas gledamo!"

Postoji i treća kategorija, najbrojnija i ona me najviše žulja i o njoj serem iz posta u post.
To su jajare, sitne duše, oportunisti i konvertiti poput one SNS smrdljuše iz kombija koja pokazuje srednji prst okupljenim studentima i protestantima.
To su razni opštinski i JKP pacovi koji su se dobrano nakrali za ovih 13 godina, to su botuše i botovi koji na portalima truju mržnjom komentarišući aktuelne vesti jer "moraju". Sami nastavite niz...
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Edge » 25 Jan 2025, 17:22

Edge

Postby Mikisha » 25 Jan 2025, 17:31

Pisi u tefter, Eko pumpa ne pusta narod u toalet, samo pandurcine smeju.

rolazicu svaki dan da soram oko solje.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Veljkona22 » 25 Jan 2025, 17:33

:lollol: :lollol: :lollol: :lollol:
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Marcus » 25 Jan 2025, 17:35

AirBall wrote:Nije, bilo je tu jos casnih i postenih ljudi, general Delic, sada vec pokojni, Igor Mirovic, ovaj advokat Ivan Ninic sto je poprilicno aktican sad na opozicione teme itd

To su sve bili vidjeni radikali kad se Seselj vratio iz Haga...

Sta mislis o politici Sarovica, da li je moguce da dodje dan da on bude deo neke buduce vlasti?
Meni delule da je bas inteligemtal, ekoventan i pametan covek
"Cesto nam put donese vise radosti nego dostizanje samog cilja.Borba koja se trenutno vodi u Srbiji je velicanstvena i nezaboravna i kako god se zavrsi,samo ucestvovanje nas ispunjava i unosi vise smisla u moj,a verujem i u zivot mnogih drugih".
Marcus

Postby Stefanm992 » 25 Jan 2025, 17:37

bilo bi odlicno da sarovic dodje nakon vucica , malo je 13 godina radikala , treba nastaviti
Stefanm992

Postby Dr Arslanagic » 25 Jan 2025, 17:59

Иако ни једном политичару не верујем, свакако би Шаровић био подношљиво решење, јер није из ове еу сатанистичке мантре.
Није ни за запад који нас је, чисто да подсетим ове што ботују за њих а нису се тад ни родили или су пишали у песку, бомбардовао и сто година уназадио.
Нуди националну политику, додатни плус је проруска орјентација.
За сад доста, а имаће времена и он да се компромитује.
Кад се све сагледа за неког се мора гласати, тако да увек национална опција.

Доста је ових што сисају западу, као плате, правна уређеност, а уствари лгбт содомизам, продаја свега српског њима, одузели нам све што су могли, на реду су КиМ, Рашко Полимска област и Војводина, раде о глави РС, и треба да наставимо тим путем.

Једино ако смо комплетни идиоти.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Evropska košarka