Nikola wrote:Sve će zavisti od pritiska na novu vlast i inistutucije od strane naroda,.ja sam ubedjen da ce taj pritisak biti ogroman kako se ne bi opet propustio 6.10..
Samo treba prvo da dodje do 05.10. .To je mnogo teži deo .
Sto se cistke tice, tu su dve grupe olosa sa kojima treba raskrstiti za sva vremena.
Politicke njuske koje vidjamo na ekranima vec godinama (neke i vise od 30) - Vucic, Dacic, Seselj, Bajatovic, Vesic, Vulin...
I druga grupa su krimosi koji nisu na tako visokim funkcijama, a kojima je vlast podarila najplodnije moguce tlo da se bogate na sve moguce nelegalne nacine.
Za ovu prvu grupu verujem da ne mogu da opstanu nikako vise, ali za ovu drugu nisam siguran i tu ce se pokazati da li ce osvanuti i taj 6.10. ili nece. Ako ostanu da vrsljaju i u nekim novim politickim okolnostima, onda nista nismo uradili.
Ali mnogo je takvih, od lokalnih serifa do mafijasa koji su u umesani u radnje koje izlaze i iz okvira i granica Srbije.
Samo da se ne zaustavi na onome: "Samo vas gledamo!"
Postoji i treća kategorija, najbrojnija i ona me najviše žulja i o njoj serem iz posta u post.
To su jajare, sitne duše, oportunisti i konvertiti poput one SNS smrdljuše iz kombija koja pokazuje srednji prst okupljenim studentima i protestantima.
To su razni opštinski i JKP pacovi koji su se dobrano nakrali za ovih 13 godina, to su botuše i botovi koji na portalima truju mržnjom komentarišući aktuelne vesti jer "moraju". Sami nastavite niz...