Marcus wrote:Sta mislis o politici Sarovica, da li je moguce da dodje dan da on bude deo neke buduce vlasti?
Meni delule da je bas inteligemtal, ekoventan i pametan covek
Mislim da se on vise nece baviti politikom na nacin na koji se bavio dok je bio u SRS... Cini mi se da je on doziveo potpunu transformaciju i od drugog coveka SRS (prvog u Seseljevom odsustvu) postao je dobar novinar... Njemu je politika dala dobru bazu, insajd informacije kao i poznanstva koja mu pomazu da pogodi sustinu i slabe tacke naprednjackog rezima...
Sa druge strane on je kao izvorni radikal underground... Smetnja i rezimu i prozapadnoj opoziciji..
Mozda bi i dobio neki glas na izborima ali upravo zbog tog underground-a on ne moze prici tokovima novca koji je neophodan da bi se vodila politika... Nema sanse da nadje sponzora u ovom sistemu, a zapad mu nece pomoci jer nije njihov igrac...
Inace krajnje zanimljiva zivotna prica...On je Dorcolac, beogradsko dete iz centra koje rusi prototip krezubih radikala...
Navukao se na program stranke koji je nacionalno superioran, dobio batine od naprednjaka, sacuvao stranku od propasti dok Seselja nije bilo...
Posle je njega kao i mnoge Seselj izvozao kao mlade majmune...
Ljudi se tukli, borili, gubili sve, on se utalio i razjebao stranku...
Da ne idem vise u detalje...
Zaboravi Sarovica kao politicara...