Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Niko123 » 26 Jan 2025, 19:56

Sada kada Aca kaze, da su to "Šiptari" :laugh:
Niko123

Postby Spisakpostoji » 26 Jan 2025, 19:58

Ma nemojte tako. Nije Zvornik nista lose mislio, on je samo iz najplemenitijih hriscanskih pobuda ukazao na bogohuljenje. Tu i tamo vam se mozda cini da targetira forumase, naziva ih licemerima, zloupotrebljava moderatorsku funkciju ali to je samo privid jer se on sa tolikim bocnim udarima nosi, napadaju ga licemeri sa leva, desna, iskosa, on se impresivno brani neverovatnim kontranapadima i drzi cas antilicemeratva koji ce ostati u forumskim almanasima. Mislim ima i statistika, sve pise :laugh: Uzmi Zvornice svetsku oko nas titulu ! :jupi:
Last edited by Spisakpostoji on 26 Jan 2025, 19:59, edited 1 time in total.
Spisakpostoji

Postby grobar_Zvornik » 26 Jan 2025, 19:59

balkanski spijun wrote:
ne mors da potpaljujes ni ti ,a ni oni.

Kerovi!!!!To je pogrdan naziv za pse i zna se kad se obracas nekome da je ker,na sta se tacno misli.

Кер или пас, сасвим свеједно. Синоними. Да овдје сада не би патетисали око љубави према животињама. То уопште није тема. Већ сам ритуал.

Поента је да је човјек констатовао да треба да ме буде срам што ми је бесмислено да се животињи пале свијеће. И да ће ме ослобађати. Два пута сам га питао због чега и од кога, има цијело вече да одговори. Јер заиста желим чути зашто би ме требало бити срам ако нешто сматрам бесмисленим и нарочито од чега ће ме ослобађати, имајући у виду да ме не познаје и да нема појма о мени.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Cuburac » 26 Jan 2025, 20:00

Meni je jedan pas uginuo, sada imam jednu neverovatno umiljatu ženskicu koja je vec u jedanaestoj godini. Sahranili smo prvog psa (samojed), ako doživim, sahraniću i drugog. Ne pada mi na pamet da im palim svece.
Medjutim, daleko mi je prihvatljivije paljenje sveća za ljubimca od maltretiranja i iživljavanja nad životinjama, kao i svakog nedostatka empatije prema njima.
Svakako ,ovo je pojedinačni čin, u ovom trenutku , a obzirom i na okolnosti, ovo i ne smatram obeležavanjem u smislu hrišćanskih običaja, već
upravo empatije prema nevinom i apsolutno nemocnom i nezaštićenom biću. Možda postoji i prikladniji način da se to iskaže, ali neko se odlučio ovako.
Ne znamo za razloge za ovaj čin , za razliku od toga što su nam razumljivi razlozi potenciranja i pominjanje ovog slučaja
uprkos svemu što se dogadja u Srbiji-
Last edited by Cuburac on 26 Jan 2025, 20:03, edited 1 time in total.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby ПАОК-Партизан-ЦСКА » 26 Jan 2025, 20:02

Ја ево не спадам у ту неку групу која те нападала раније бар се не сећам искрено. Имаш право да будеш против тога али није било потребе да улећеш и причаш ван сваке памети, аутоматски називаш те људе дебилима јер су ето хтели на тај начин да одају почаст. Стварно страшна ствар, камо среће да су нам то највећи "греси" у животу
ПАОК-Партизан-ЦСКА

Postby grobar_Zvornik » 26 Jan 2025, 20:03

Spisakpostoji wrote:Ma nemojte tako. Nije Zvornik nista lose mislio, on je samo iz najplemenitijih hriscanskih pobuda ukazao na bogohuljenje. Tu i tamo vam se mozda cini da targetira forumase, naziva ih licemerima, zloupotrebljava moderatorsku funkciju ali to je samo privid jer se on sa tolikim bocnim udarima nosi, napadaju ga licemeri sa leva, desna, iskosa, on se impresivno brani neverovatnim kontranapadima i drzi cas antilicemeratva koji ce ostati u forumskim almanasima. Mislim ima i statistika, sve pise :laugh: Uzmi Zvornice svetsku oko nas titulu ! :jupi:

Ипак нисам погријешио...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Ćoba » 26 Jan 2025, 20:04

Ne razumijem od kad se pojavila ova energija kod ljudi da se ne smije imati pravo na mišljenje. Koje je to političko uvjerenje volio bih da mi neko objasni… valjda se izašlo na ulice da se smijene takvi…

Evo i meni nije normalno paliti svijeće psima. Razumijem da neki ljudi vole podjednako pse kao i ljude ili više i da ih smatraju članovima porodice ali da se pas kojeg nisi ni znao na taj način žali po meni nije normalno. Ono daj onda zašto psi, jeste vi vidjeli kako jagnje izgleda lijepo i nevino pa ga neki monstrum zakolje… ajde da mu palimo svijeću. Znam da nije isto jer neko će sigurno skočiti ali nekom vegetarijancu je isto zar ne?

Kao što nije normalno da ljudi biraju kojeg će pola biti pa da tako muškarac odluči da je žena i to žena dobra u borilačkim vještinama tako nije normalno ni da životinje imaju status ljudi.

Ali ajde da skačemo za vrat za sve izgovoreno kao “bijesni psi”
Ćoba

Postby Inzaghi » 26 Jan 2025, 20:05

Vise ljudi nego u Jagodini

PKAŠ AŠ AŠ
Inzaghi

Postby grobar_Zvornik » 26 Jan 2025, 20:05

ПАОК-Партизан-ЦСКА wrote:Ја ево не спадам у ту неку групу која те нападала раније бар се не сећам искрено. Имаш право да будеш против тога али није било потребе да улећеш и причаш ван сваке памети, аутоматски називаш те људе дебилима јер су ето хтели на тај начин да одају почаст. Стварно страшна ствар, камо среће да су нам то највећи "греси" у животу

Нигдје нисам ни рекао да спадаш у ту групу.
Само сам констатовао да је за мене то бесмислено и образложио због чега. Да се сад не бавим гомилом других ствари које су ми у свакодневном животу бесмислене и на које указујем. Да би ми човјек написао срам те било и ослобађаћу и тебе. То је испод сваког нивоа.

grobar_Zvornik

Postby Zappa » 26 Jan 2025, 20:06

Pravda za forumaša grobar_Zvornik... Iako smo često na suprotnim stranama, ovde imaš moju podršku..

Volim pse, nekad sam imao i psa i kao dete mačke, ali preteruju ljudi. Pas bitniji nego čovek..
Nose parole, pale sveće, placu za nepoznatim psom..

Ćoba +1000
Last edited by Zappa on 26 Jan 2025, 20:10, edited 1 time in total.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby Woodoo » 26 Jan 2025, 20:06

Bogun wrote:Moja procena minimum 15k, krenuo od Medicinskog fakulteta, tu je bilo minimum 2500 ljudi.

15.000 u Nisu je ekvivalentno 120.000 u Beogradu.
Woodoo

Postby Inzaghi » 26 Jan 2025, 20:07

Woodoo wrote:
Bogun wrote:Moja procena minimum 15k, krenuo od Medicinskog fakulteta, tu je bilo minimum 2500 ljudi.

15.000 u Nisu je ekvivalentno 120.000 u Beogradu.

A 1500 u Prijepolju itd :biggrin:
PKAŠ AŠ AŠ
Inzaghi

Postby Cuburac » 26 Jan 2025, 20:08

Коме закон лежи у топузу,
трагови му смрде нечовјештвом!
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby fighter » 26 Jan 2025, 20:09

Ćoba wrote:Ne razumijem od kad se pojavila ova energija kod ljudi da se ne smije imati pravo na mišljenje. Koje je to političko uvjerenje volio bih da mi neko objasni… valjda se izašlo na ulice da se smijene takvi…

Evo i meni nije normalno paliti svijeće psima. Razumijem da neki ljudi vole podjednako pse kao i ljude ili više i da ih smatraju članovima porodice ali da se pas kojeg nisi ni znao na taj način žali po meni nije normalno. Ono daj onda zašto psi, jeste vi vidjeli kako jagnje izgleda lijepo i nevino pa ga neki monstrum zakolje… ajde da mu palimo svijeću. Znam da nije isto jer neko će sigurno skočiti ali nekom vegetarijancu je isto zar ne?

Kao što nije normalno da ljudi biraju kojeg će pola biti pa da tako muškarac odluči da je žena i to žena dobra u borilačkim vještinama tako nije normalno ni da životinje imaju status ljudi.

Ali ajde da skačemo za vrat za sve izgovoreno kao “bijesni psi”

Bas tako.
Sreca pa niko od njih nije moderator, inace bi samo njih 10 i pisalo na forumu.
Bog te, ne smijes nista napisati ili smijes bravo, tako je...Suludo.
fighter

Postby fontaneros » 26 Jan 2025, 20:11

Kakva je ovo buka nedeljom u 20:11?
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

PreviousNext

Return to Evropska košarka