Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby grobar_Zvornik » 26 Jan 2025, 20:48

Dr.Muta wrote:O i te kako si pogresio, kao po obicaju. Nista gore od coveka koji nije svestan svog dara za procenu a ubedjen je da je bogomdan. Ovo je bio moj jedini nick koji sam koristio i koji je sluzio u svrhu parodije, te kad sam posle skoro 10 godina resio opet da citam forum a ponekad i prokomentarisem nesto, mislio sam da je neprikladno da kaljam ovaj nick nekim "ozbiljnim" kenjanjem te sam s toga napravio novi. Nikada nisam imao nijedan akaunt mimo ovoga, a s ovoga nikada nisam bio banovan, a kamoli trajno. Opet ti si nepogresivo i nadmedno ustanovio da sam ja neki trajnobanovani korisnik. Imas funkciju pa ti se moze da aksiomises u prazno, da stalno vrdas po ivici zakona i proizvoljno tumacis stvari kako zelis. Jedan jedini osnov ti nisam dao da me banujes ali si ti to uradio iz nemoci. Jadno ali i ocekivano. Banuj sad i ovaj nick smekeru. Pozdrav.

Нема потребе за патетиком. Нити инпутацијама да се неко банује због другачијег става и да неко злоупотребљава функцију. Нисам имао дилему да је у питању дупли налог, а то је најстроже забрањено. Стога ти и поставих про форме питање. Знао сам и без одговора о чему је ријеч.

Најискреније ми је жао што си у питању баш ти, јер колико знам никада с тобом нисам имао несугласица и тешких ријечи. По правилнику, овај налог би ти требао бити трајно банован. Ја то нећу урадити, препуштам колегама из модерације да одлуче како желе и какву год одлуку да донесу, поштоваћу. Самим тиме, што се мене тиче ти слободно настави писати. Само си потврдио овим уписом, колико сам у праву. Што се мене тиче дискусију смо завршили... заиста с дуплим налозима немам о чему дискутовати.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby zvezdaraking » 26 Jan 2025, 20:49

mene futog iznenadio.

tamo 90 posto prekodrinci.
zvezdaraking

Postby Inzaghi » 26 Jan 2025, 20:50

Svaka cast za ove ljude.

PKAŠ AŠ AŠ
Inzaghi

Postby Bojdo » 26 Jan 2025, 20:51

zvezdaraking wrote:mene futog iznenadio.

tamo 90 posto prekodrinci.

:biggrin:
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby rabesandratana » 26 Jan 2025, 20:51

Gotovo sam siguran da u Batajnici nikad nije organizovan bilo kakav protest ili nesto slicno tome

Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Inzaghi » 26 Jan 2025, 20:52

PKAŠ AŠ AŠ
Inzaghi

Postby Mikisha » 26 Jan 2025, 20:55

Buzz wrote:Meni je najveci utisak ipak ZR, grad koji je do juce glasao protiv pijace vode je ispravio kicmu i u ogromnom broju izasao na ulicu. Psiho ti si svoje odmrmorio...

O tome vam pricam, svaki covek koji kod nas izadje na ulicu se racuna kao x200 u nekim gradovima sa kicmom.
Cutimo, pusimo, a imamo vrv vise razloga za bunu nego bilo koje drugo mesto u Srbiji.

Ja za svojih 30-40 godina ne pamtim da smo ustali, bilo par nekih sugavih protesta za vodu, par puta onaj 1 od 5 milki ali apsolutno politicki, osudjen na propast zbog prvih redova.
Bilo je par dana neki poluhipi protesta zbog pokusaja rusenja mosta na suvom, tipa 30-40 duvaca trave i nastavnika likovnog, i bio je neki lokalni protest-blokada protiv splava na jezeru u centru, tu je dominirao Cane Partibrejkers, uz kletvu djacima “ko ide na splav a ne ide u skolu, dobice ebolu” jer je tad ona bila aktuelna.
Inace Cane i ovog puta ne propusta.

Osim toga se ja ne secam nikakvog protesta.

A zbir ljudi na svim tim skupovima zajedno nije ni 3k.

Ovo sto se juce desilo je ravno pa ja ne znam, francuskoj revoluciji.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby zvezdaraking » 26 Jan 2025, 20:58

grobar_Zvornik wrote:
Dr.Muta wrote:O i te kako si pogresio, kao po obicaju. Nista gore od coveka koji nije svestan svog dara za procenu a ubedjen je da je bogomdan. Ovo je bio moj jedini nick koji sam koristio i koji je sluzio u svrhu parodije, te kad sam posle skoro 10 godina resio opet da citam forum a ponekad i prokomentarisem nesto, mislio sam da je neprikladno da kaljam ovaj nick nekim "ozbiljnim" kenjanjem te sam s toga napravio novi. Nikada nisam imao nijedan akaunt mimo ovoga, a s ovoga nikada nisam bio banovan, a kamoli trajno. Opet ti si nepogresivo i nadmedno ustanovio da sam ja neki trajnobanovani korisnik. Imas funkciju pa ti se moze da aksiomises u prazno, da stalno vrdas po ivici zakona i proizvoljno tumacis stvari kako zelis. Jedan jedini osnov ti nisam dao da me banujes ali si ti to uradio iz nemoci. Jadno ali i ocekivano. Banuj sad i ovaj nick smekeru. Pozdrav.

Нема потребе за патетиком. Нити инпутацијама да се неко банује због другачијег става и да неко злоупотребљава функцију. Нисам имао дилему да је у питању дупли налог, а то је најстроже забрањено. Стога ти и поставих про форме питање. Знао сам и без одговора о чему је ријеч.

Најискреније ми је жао што си у питању баш ти, јер колико знам никада с тобом нисам имао несугласица и тешких ријечи. По правилнику, овај налог би ти требао бити трајно банован. Ја то нећу урадити, препуштам колегама из модерације да одлуче како желе и какву год одлуку да донесу, поштоваћу. Самим тиме, што се мене тиче ти слободно настави писати. Само си потврдио овим уписом, колико сам у праву. Што се мене тиче дискусију смо завршили... заиста с дуплим налозима немам о чему дискутовати.

mene je novicki sa cetinja banovao zbog drugacijeg stava a nisam znao da je covjek uopste na forumu.

sto se tice pasa i vlasnika istih da postavim pitanje? jel opomenete ili pocistite za tuđim psom posto ne mozes proci da ne ugazis u govno. pogotovo dielovima grada đe zivi elita.

sva moja rodbina je sa sela. nikad u govno u dvoristu nisam ugazio. u bg svaki drugi dan.

i kako mislite da paljenje svijeca nema veze sa hriscanstvom?
zvezdaraking

Postby Domingoo » 26 Jan 2025, 20:58

Nema sanse da ne vidi ove slike da ga ne pogadjaju cela Srbija mu je ustala ali je bezbrizan iz jednog jedinog razloga ni jedna strana zemlja ne podrzava proteste .. On misli da protesti ne mogu da budu uspesni ako ih neko spolja ne podrzi makar mu izaslo i 3 miliona ljudi na ulice .

Taj faraonski pogled na zivot ce ga kostati vlasti jer ima neko jaci i mocniji od svih njih zajedno .
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby V.M. Varga » 26 Jan 2025, 21:00

Ćoba wrote:Ne razumijem od kad se pojavila ova energija kod ljudi da se ne smije imati pravo na mišljenje.

Upravo tako, slažem se da mora postojati pravo na svoje mišljenje i pravo da se to mišljenje iznese svuda.

Moje mišljenje je da se serei kenjam po religiji i hrišćantvu ako je po toj religiji duša psa, jednog tako čistog bića ne vredi ništa, pa ni sveće. A ta se za te iste religiozne praznike je normalno pucati i prangijati.

Onda je to žestoko pogrešna religija. Ali to je samo moje mišljenje na koje imam pravo.

Kao i vi na svoje :okk:
V.M. Varga

Postby DeniBer » 26 Jan 2025, 21:03

Woodoo wrote::biggrin:

https://www.das-laufhaus.at/zollgasse3/girl/sonia-like-your-girlfriend

Da li bi trebalo da znamo gospođu?
DeniBer

Postby soniko » 26 Jan 2025, 21:05

Evo informer se sablaznjava na podrsku studentima u Drazenovom domu a onaj iz telegrafa kaze "igraju bratski klubovi pa daju podrsku" :biggrin:

Inace, DJV kaze da je upao u prepisku, za sutra se sprema haos :biggrin: "policija ce blokirati da auta ne mogu prici studentima ali oni paz sad, imaju neke svoje puteve, kojima ce doci dzipovima bez tablica i iscenirati napad navijaca na njih"

Tajne staze do autokomande :question:

Inace, da ne preskocim ovo o psu, van pameti je to raditi. Ne sporim zelju da se osudi vandalski cin, da se zali jadna zivotinja, ali ja kad bih palio svijece psima koje imam citav zivot, mama bi mi zavrnula usi i rekla ne sprdaj se sa vjerom.

Ne idu te dvije stvari zajedno, moze to i na drugi nacin.
soniko

Postby Old school » 26 Jan 2025, 21:06

Niko123 wrote:

Kakvo govno od coveka :puke: .Cuj, imaju dokaze da su Hrvatske sluzbe umešane :laugh: Nemaju pametnija posla oni :laugh:

Imaju dokaze?! Čuj, "ONI" sa sve njim gnjidom, uštvom imaju dokaze. On se pita za nešto pa ima dokaz...
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Inzaghi » 26 Jan 2025, 21:07

PKAŠ AŠ AŠ
Inzaghi

Postby soniko » 26 Jan 2025, 21:10

Old school wrote:
Niko123 wrote:

Kakvo govno od coveka :puke: .Cuj, imaju dokaze da su Hrvatske sluzbe umešane :laugh: Nemaju pametnija posla oni :laugh:

Imaju dokaze?! Čuj, "ONI" sa sve njim gnjidom, uštvom imaju dokaze. On se pita za nešto pa ima dokaz...

Volio bih da neko priupita predsednika kako po "nikad jacoj Srbiji" vrsljaju hrvatske obavjestajne sluzbe jace nego ikad :biggrin:

I da priupita sto "nikad jaca Srbija" ne pravi ovakve revolucije po Hrvatskoj?
Last edited by soniko on 26 Jan 2025, 21:16, edited 1 time in total.
soniko

PreviousNext

Return to Evropska košarka