zvezdaraking wrote:mene futog iznenadio.
tamo 90 posto prekodrinci.

zvezdaraking wrote:mene futog iznenadio.
tamo 90 posto prekodrinci.
Buzz wrote:Meni je najveci utisak ipak ZR, grad koji je do juce glasao protiv pijace vode je ispravio kicmu i u ogromnom broju izasao na ulicu. Psiho ti si svoje odmrmorio...
grobar_Zvornik wrote:Dr.Muta wrote:O i te kako si pogresio, kao po obicaju. Nista gore od coveka koji nije svestan svog dara za procenu a ubedjen je da je bogomdan. Ovo je bio moj jedini nick koji sam koristio i koji je sluzio u svrhu parodije, te kad sam posle skoro 10 godina resio opet da citam forum a ponekad i prokomentarisem nesto, mislio sam da je neprikladno da kaljam ovaj nick nekim "ozbiljnim" kenjanjem te sam s toga napravio novi. Nikada nisam imao nijedan akaunt mimo ovoga, a s ovoga nikada nisam bio banovan, a kamoli trajno. Opet ti si nepogresivo i nadmedno ustanovio da sam ja neki trajnobanovani korisnik. Imas funkciju pa ti se moze da aksiomises u prazno, da stalno vrdas po ivici zakona i proizvoljno tumacis stvari kako zelis. Jedan jedini osnov ti nisam dao da me banujes ali si ti to uradio iz nemoci. Jadno ali i ocekivano. Banuj sad i ovaj nick smekeru. Pozdrav.
Нема потребе за патетиком. Нити инпутацијама да се неко банује због другачијег става и да неко злоупотребљава функцију. Нисам имао дилему да је у питању дупли налог, а то је најстроже забрањено. Стога ти и поставих про форме питање. Знао сам и без одговора о чему је ријеч.
Најискреније ми је жао што си у питању баш ти, јер колико знам никада с тобом нисам имао несугласица и тешких ријечи. По правилнику, овај налог би ти требао бити трајно банован. Ја то нећу урадити, препуштам колегама из модерације да одлуче како желе и какву год одлуку да донесу, поштоваћу. Самим тиме, што се мене тиче ти слободно настави писати. Само си потврдио овим уписом, колико сам у праву. Што се мене тиче дискусију смо завршили... заиста с дуплим налозима немам о чему дискутовати.
Ćoba wrote:Ne razumijem od kad se pojavila ova energija kod ljudi da se ne smije imati pravo na mišljenje.
Woodoo wrote::biggrin:
https://www.das-laufhaus.at/zollgasse3/girl/sonia-like-your-girlfriend
Niko123 wrote:
Kakvo govno od coveka.Cuj, imaju dokaze da su Hrvatske sluzbe umešane
Nemaju pametnija posla oni
Old school wrote:Niko123 wrote:
Kakvo govno od coveka.Cuj, imaju dokaze da su Hrvatske sluzbe umešane
Nemaju pametnija posla oni
Imaju dokaze?! Čuj, "ONI" sa sve njim gnjidom, uštvom imaju dokaze. On se pita za nešto pa ima dokaz...
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests