Ušli ste i u prvi evroligaški derbi poprilično opušteno. Tako da što se nas tiče dižem obe ruke za taj scenario.
Produzenisamlekom wrote:Tako je Mufi,pravi se tabela od tih timova...
Produzetak se ne racuna u medjusobnom.,osim ako obe ne odu u produzetak.
Gotovo sam siguran da se onda to računa: 1:1 =0. Odnosno da su oba tima dobila svoje utakmica nula razlike. Ali me mrzi sad da proveram bylaws.
Neverovatna mi je odluka Efesa da dovedu Bankija u sred ove sezone. Da se razumemo, cenim ga kao trenera, ali da li je moguće da se nakon onakve polusezone u Virtusu ti kao klub odlučiš za njega? Malo mi paradoksalno deluje da je najbolji kandidat trener koji je u prethodnom klubu u tekućoj sezoni imao 2:12 skor ili koliko već.
Šta znam, možda ih on utegne pa osvoje Evroligu do kraja sezone, ali trenutno odluka mi nema puno logike.
Takođe nije mi najjasnije šta se izdešavalo sa Mijatovićem, čovek je imao 10:9 u trenutku kad se vratio na mesto asistena. Da li je on sam tražio da se povuče sa te pozicije glavnog trenera? Nekako čudna situacija.
Žalgiris je ostvario 6 pobeda u 7 utakmica. Onda su potpisali Loni Vokera i ostvarili 5 pobeda u narednih 15 utakmica. Mislim da se sa ove vremenske distance može reći da im je malo poremetio timsku koncepciju.
Real pritisnuo dugme za paniku sa ovim potpisom DSJ-a. Videćemo kako će se on prilagoditi na Evropu i kojom brzinom.
A obziom da je lik budala koji u Dalasu nije hteo sa bude druga violina Luki Dončiću, moze biti vrlo zanimljivo u Madridu kada ne bude bilo po njegovom. Navijam za taj scenario.