Sta god da je u pitanju sinoc cinjenica je ta da rad Zvezdana Mitrovica (koga inace vrlo cenim i uvazavam kao strucnjaka) u ovoj sezoni se moze najblaze nazvati nezadovoljavajucim.
Ova ekipa Galate ima najveci budzet i najveca imena jos od one njihove poslednje sezone u EL 16/17. Evroligaski igraci Volden, Radebo, Martin, povratak Bosta u ekipu malo nakon pocetka sezone + ojacano domace jezgro u vidu Akpinara i Tuncera, ajde da dodam tu i Gejika ali nije on taj nivo kao ova dvojica, uspeli da zadrze Kabadzu koga je jurio Efes i na sve to ozbiljna doselekcija sa imenima kao sto su Prepelic i McCormack. Imali su doduse taj peh skoro sa povredom Martina.
U principu oni su i dalje u igri na sva tri fronta. Volsebno su se na polusezoni na neku kos razliku ubacili u 8 u okviru domace lige sto im je obezbedilo ucesce na kupu, pa prolazak plej-ina Fiba Lige Sampiona bez prednosti domaceg terena protiv Tortone ali opet sad dva poraza u 2.fazi a pre neki dan ni sam ne znam kako su dobili Petkim kod kuce peceni su bili i u reg.delu i u produzetku.
Dakle nije sad da je Mitrovic doveo do toga da je sezona propala, moze tu stvari itekako da se promene ali delovalo je da licno on to ne moze, nekako nije ni bio svoj. Ocigledno los spoj njega i Galatasaraja kao i mnogih trenera pre njega. Toksicna sredina nema sta
Videcemo mozda neki trener manjeg znanja i slabije reputacije to okrene. Ne znam ni koga imaju u planu.
Mozda bi to mogao da bude "Top of the PoZZ"