Meni je CSKA glavni faorit za EL. Nekako je njihov prelazni rok prosao neopazeno, vise se govorilo o odlascima nego dolascima, a meni je taj tim izvanredno selektiran. Istice se da su na petici tanki, a meni su Kaun i Hajns izvanredan tandem.
1.Velika je stvar za ekipu kada joj je reket bukvalno zakljucan, zakatancen svih 40 minuta sto ova dvojica nesumnjivo donose.
2.Kakve veze ima sto je Kaun napadacki krut, nezgrapan, kada iz pika sa Teom i na sirovu snagu redovno dolazi do 10-15 poena. Ne ocenjuje se ovde estetika.

O spoljnoj liniji ne treba ni govoriti, Teo i Vims su ofanzivno najpotentniji igraci u Evropi, uz Spanulisa i Lengforda. Samo mislim da je Itudis napravio kljucnu rokadu u odnosu na Mesinin period, kljucevi tima su iz Vimsovih presli u Miloseve ruke. Mislim da je Markoisvili plus u odnosu na Micova, jer je suterski dosta potentniji (dosta su se mucili u sutu za 3 u prvom delu prosle sezone), a u odbrani su slican nivo. De Kolo je upgrade u odnosu Parga u svakom smislu te reci.
Ako Teo odrzi ovaj nivo igre u aprilu i maju, mislim da njih niko ne moze da pobedi.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.