u zagrebu ima vecih problema od ozljeda. to su klanovi
http://www.dvoznak.com/?show=dogadjaj&i ... ogadjaja=1jedan osvrt svjedoka:
Evo jedan nepristran osvrt....samo da potvrdim ovu scenu sa mulaomerovićem, sjedio sam točno iza Zagrebove klupe. Ožbolt je bacio nekakav allley-up za Diu al je bila prejaka i ošla u aut. Bilo je nekih +11 za Zagreb koji nije zabio dva tri napada za redom. Androić je zvao time-out a ovaj ljigavac je s pola terena išao prema klupi 3 puta vičući prema janezu "mrš u 3pm". sjeo kraj njega šutno ga nogom, i ovaj se pokupio...Android ni a ni b, ostali isto zaliveni i vire mulaomeroviću iz šupčića, naročito simon i smiruju ga kao "pusti, nemoj...kaj te briga, slovenski idiot". Toliko me to raspizdilo da mi je došlo da ga pljunem u facu. Kao nekakav iskuni prekaljeni igrač, prešao pola europe....seljak na kvadrat, bahati, neodgojeni mamlaz iz tuzle. Džaba mu je što je prošao pola europe. On bi trebao bit taj koji će pravit red u svlačioni a on pravi nered, svađa se sa svima i šlaje ih u rodna mjesta. Stav dok sjedi na klupi sere po suigračima - "ja sam kralj juniversa"....
A tek Simon!! "Kapetan". Kakav je to kapetan koji dozvoljava takvo ponašanje, mali janez nije ni kriv ni dužan. A ovaj šugavi klan se okomio na njega. Trio fantastikus Kasun-Mulaomerović-Simon šerifuje potpomognut pobočnikom Perom Babićem peksom. Ožbolt nije vidio lopte dok Mulaomerović nije sjeo na klupu.
I vi pričate o nekakvom razvoju Daria Šarića, pa u šta se on tu ima razvit...ko će ga naučit nečemu. Nije ni čudo da ćoškari i moli krunicu da lopta pređe preko njegovih ruku dvaput u utakmici. Na trenera nećju trošit riječi, takva spodoba bez zrna autoriteta služi ko otirač za noge i poslušnik magičnom triu.
Nema tu ništa pozitivno...ići ću ih danas gledat opet, možda vidim tog T.J.Forda, al zgadili su mi košarku u globalu, kao i Joke vranković sa svojim pulenima.
Samo da napomenem, prije spomenute utakmice protiv Heliosa, koja je bila drek nad drecima, gledao sam fantastičnu tekmu između Zrinjevca i Bosca. Finih poteza, preciznih šuteva, neizvjesnosti ničeg nije nedostajalo, a radi se o običnoj A2. I svaka čast gospon Bariši Krasiću, tako meku ručicu ima...zlata bi vrijedio obadvijem tragičnim momčadima koje igraju u Draženovom domu.