Ja sam ranije cuo da su Milivojevic i Gasic u ok odnosima,verovatno je to vise carsijska prica obzirom da je nisam cuo od nekog iz politike nego od prijatelja iz KS-a.Meni je licno Milivojevic jedan od antipaticnijih ljudi(a konkurancija je bas zestoka,SNS je tek lansirao odbojne vedete)na politickoj sceni.Za DS nikada nisam glasao(i nemam nameru,jedino ako budu u sklopu neke vece opozicione liste kojoj je ce biti cilj srusiti Psiha),ali postujem sto su jedina stranka(od stranaka koje su na sceni od uvodjenja visestranacja)koja je promenila par predsednika.Kostunica je napustio DSS kada su prvi put ostali ispod cenzusa i ja koliko se secam(ispravice me neko)nijedna stranka vise nije menjala lidera.SPO ne racunam vise kao stranku,sasvim slucajno sam video da je Vuk pepustio mesto predsednika meni nepoznatom Cvetkovicu,takodje i za pokojne Dveri isto slucajno videh da je novopeceni ugostitelj Boskic prepustio mesto Kosticu iz Vrbasa.
SNS posle napada cekicima na demonstrante(ljudi koji protivnike nazivaju ustasama,paradoks imaju metode kao maks luburic)i zaletanja bagera na ljude u Sapcu,napravise novu stranacku akciju,zaletanje kolima u masu ljudi.Nije mi jasno kako neko ne izvuce vozaca i ne prebije.Citam ovo poslednje gazenje u Zemunu,decko prica kako mu je udario kolima oca,znamo da nisu normalni ali opet da imaju akciju gazenja ljudi,kako su krenuli ubice nekoga.A na KiM standardno,pripadnik KPS opalio metak dok su maltretirali taksistu koji vozio stranku,zenu,srecom da ga nisu ranili.A ne pise se nista po nasim novinama sta je sa 105 uhapsenih ljudi koji su optuzeni za terorizam,clanova bivse Civilne Zastite koju je Aca Srbin ugasio Briselskom Sporazumom.Kada je onaj Srbin sa severa KiM mu rekao u kasarni u Raskoj,da ce ih loviti kao zeceve,on je odbrusio da on to nece dati...Nazalost vidimo kako ne da.