Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dr Arslanagic » 16 Dec 2024, 13:52

Не могу да кажем да не могу да верујем, нити да је неочекивано достигнуто ново дно.
Али ово што стока напредна, на челу са муратом, чини по медијима, дељење на нас и њих, етикетирање као да су у питању терористи, као да студенти демонстрирају у договору са куртијем и усташама, тачније, као да су их на демонстрације нахушкали американци, британци, западни сатанисти, курти и усташе заједно.
Као да им је циљ да сруше Србију, да зауставе напредак, благостање, економску тигривост ....

За неверовати како деле народ и креирају злу крв, јер им је то једина шанса да остану на власти.

А само треба неко да одговара због тога што су људи убијени.
Као да се тражи не знам шта.
Као да је нормално да погину људи и да нико не одговара.
Мисле, прошао је Цвијан, проћи ће и ово.

Осионост је жешће зајебана ствар.
Како каже наш народ - дабогда се осилио.

Нек се спремају колеге цигани за регрутацију, имам информацију да се врше припреме за акцију против народа Србије.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Utopista » 16 Dec 2024, 14:03

Evo podsecanja ko su ti koji druge nazivaju ustasama:

https://www.blic.rs/vesti/tema-dana/nik ... lu/zpwk5ky
Utopista

Postby Buzz » 16 Dec 2024, 14:11

Ne znam da li ste videli, mrezama kruze pretnje koje je dobijao influenser Milan Maglov(prvi put cujem za njega btw), polupan mu je auto, jer je podrzao ekoloske proteste i bio je protivnik RT-a, a ako sam dobro ispratio posle podrske blokade , dobio je pretece poruke da znaju da ceka bebu i da ce on i njegovo dete proci isto kao auto.

Ja sam zaista sokiran u kakvom okruzenju mi zivimo i kako se mafija ponasa prema svima koji dignu glas.
Buzz

Postby Duh sa sekirom » 16 Dec 2024, 14:44

Ne znam dokle ćete šokirati jedna te ista stvar.
Ceo sistem je tako napravljen i zasniva se na ucenama, podmicivanjem, pretnjama ,demonstraciji sile...
Vreme je da se naviknes jer trajaće to još dugo...
Duh sa sekirom

Postby Malkovic » 16 Dec 2024, 14:56

Или удба или Србија.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby fontaneros » 16 Dec 2024, 15:11

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Houdini » 16 Dec 2024, 16:09

Dr Arslanagic wrote:За неверовати како деле народ и креирају злу крв, јер им је то једина шанса да остану на власти.

ja verujem da je za vecinu njih u SNS ovo nacin da prezivi, ali sam ubedjen da je Vucicev cilj da unisti Srbiju za vjeke vjekova, toliko da ne moze ni za sto godina da se oporavi..

eto samo jedna mala stvar, Kurti podrzao studente.. zna Kurti da njegovom podrskom cini kontra uslugu protestima i da to sto je izjavio moze jedino da Vucicu pomogne i on to izjavljuje.. znaci jasna je namera..

jedino pitanje je da li je Vucic direktan produkt albanskih sluzbi ili to radi neka druga strana sluzba..

za to vreme vozaci iz Frikoma se zaposljavaju u BIA..

kazem njegov cilj je da unisti Srbiju, a ostali to nesvesno rade..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Old school » 16 Dec 2024, 16:17

Houdini wrote:
Dr Arslanagic wrote:За неверовати како деле народ и креирају злу крв, јер им је то једина шанса да остану на власти.

ja verujem da je za vecinu njih u SNS ovo nacin da prezivi, ali sam ubedjen da je Vucicev cilj da unisti Srbiju za vjeke vjekova, toliko da ne moze ni za sto godina da se oporavi..

eto samo jedna mala stvar, Kurti podrzao studente.. zna Kurti da njegovom podrskom cini kontra uslugu protestima i da to sto je izjavio moze jedino da Vucicu pomogne i on to izjavljuje.. znaci jasna je namera..

jedino pitanje je da li je Vucic direktan produkt albanskih sluzbi ili to radi neka druga strana sluzba..

za to vreme vozaci iz Frikoma se zaposljavaju u BIA..

kazem njegov cilj je da unisti Srbiju, a ostali to nesvesno rade..

To nije tačno.
Svesno rade ali ih zabole za Srbiju. Sopstvena bulja je na prvom mestu.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Houdini » 16 Dec 2024, 16:35

To sam i mislio, ne rade svesno u smislu da im je to glavni cilj, kao što je Vučiću..

Ostalima je prvi cilj bogaćenje..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Kreanga » 16 Dec 2024, 16:45

Sta smo doziveli, da nam Severina peva oslobodilacke pesme :laugh:
Kreanga

Postby Brat Sava » 16 Dec 2024, 17:24

Kreanga wrote:Sta smo doziveli, da nam Severina peva oslobodilacke pesme :laugh:

Jbg da smo normalna drzava vucko dacic sloba seselj nikad nebi bili vlast. Imao bi kakav takav demoktratski sistem za 200g samo su mirno sisli sa vlasti kostunica I tadic.
JSD Partizan
Brat Sava

Postby fontaneros » 16 Dec 2024, 17:39

Jesmo spomenuli ovde da su onom coveku zapalili stalu kako bi jazavci na Kopu mogli da udisu "cist planinski vazduh" ?
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby White Mamba » 16 Dec 2024, 17:52

Pa nama je sve super da ne menjamo nista a?
Jbt mi cemo dopustiti da nas sve uporopasti, da ne pisem sad sva nepocinstva sto na spoljnom sto na unutrasnjem planu, jer eto neki simbol nesto
Covek nam predao juznu pokrajinu
Covek planira da kopa i zatruje pola zemlje
U zemlji vec ne moze da se dise ako nisi na planini
U zemlji tuku i ubijaju neistomisljenike
U zemlji stvari padaju na glavu zbog korupcije i varijanta koga boli kurac. Debeli bizon najlaganije izjavi na tv informer (jbo me pas kad sam i video) da oni mora da smiruju clanstvo da ne polome studente. EJ BRE! Sve ovo je ugrubo nije ni 1%
Kako je to manje bitno od nekog debilnog simbola ili jos debilnijeg siptarskog separatiste koji je israo sta je israo
Sve i da je protest finansiran od strane amera a zasto bi zvaloni je savrsen vazal, kako ista jos moze da podje po zlu?
Jedino da naslednik krene po kucama da ofira ljude
Last edited by White Mamba on 16 Dec 2024, 18:02, edited 1 time in total.
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Ćoba » 16 Dec 2024, 17:54

Vučić ima uvijek džokera kako da se izvuče, mislim da će mu i sad uspjeti osim ako zapad ne pogura nešto drugo. Evo nađu onom momku što je gostovao u Utisku da podržava narativ genocida u Seebrenici, nekom drugom će naći kako je za nezavisno Kosovo a trećem kako je autonomaš iz Vojvodine i tu kreće urušavanje. Zato svi protesti i budu jaki dok se ne pojave neka lica koja iskoče…
Ćoba

Postby grobar_Zvornik » 16 Dec 2024, 18:00

Kreanga wrote:Sta smo doziveli, da nam Severina peva oslobodilacke pesme :laugh:

Ради сопственог маркетинга квари нормалну причу.

Студентима треба подршка српских јавних личности и народа, а не те усташке порнићарке којој су Срби буквално за све у животу криви.

Да пребацим на овај наш РС терен, као кад би против Додика студентима пружио подршку Хаџихафизбеговић или Карановићка или Мерлин....

И ту нема против зла сви су добродошли.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Evropska košarka