Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Nikola » 16 Dec 2024, 18:12

Drugu, koji inace honorarno ide da obezbedjuje utakmice, danas neko od tih likova sa kojima povremeno radi ponudio 300 eura odmah na racun da ide sutra u BG da "pazi na studente".
A ako izazove neko sranje, dobija bonus 1000 eura...
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Demokratski rob » 16 Dec 2024, 18:43

Image

https://en.m.wikipedia.org/wiki/MJAFT!

Албански студентски покрет из 2003-е.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Brat Sava » 16 Dec 2024, 18:45

Demokratski rob wrote:Image

Eto znao sam :biggrin:

Nemos covek ni da se pobuni odmah te dovedu u vezu sa albancima Ili ustasama
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Mikisha » 16 Dec 2024, 18:46

Lakse bih podneo siptarskog transrodnog komunistu nego ove.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Demokratski rob » 16 Dec 2024, 18:48

Све ви знате.

Nikola wrote:Drugu, koji inace honorarno ide da obezbedjuje utakmice, danas neko od tih likova sa kojima povremeno radi ponudio 300 eura odmah na racun da ide sutra u BG da "pazi na studente".

А пошто 1.000 еврића иде на рачунн у сврси уплате пише: изазивање срања на протестима. Ма дајте људи, шта је ово? Чуо сам од друга, рекла му стрина од бабине тетке?

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Edge » 16 Dec 2024, 18:56

Buzz wrote:Ne znam da li ste videli, mrezama kruze pretnje koje je dobijao influenser Milan Maglov(prvi put cujem za njega btw), polupan mu je auto, jer je podrzao ekoloske proteste i bio je protivnik RT-a, a ako sam dobro ispratio posle podrske blokade , dobio je pretece poruke da znaju da ceka bebu i da ce on i njegovo dete proci isto kao auto.

Ja sam zaista sokiran u kakvom okruzenju mi zivimo i kako se mafija ponasa prema svima koji dignu glas.

https://nova.rs/zabava/sudbine/milan-maglov-dobio-pretnje/
Edge

Postby White Mamba » 16 Dec 2024, 19:07

Demokratski rob wrote:Image

Image
Srpski izdajnik albanskog porekla 2024. godine
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby rolerkoster » 16 Dec 2024, 19:20

Laze covek kakav drug mu rekao,ja mislim da mu je licno Kurti javio ili Vjosa Osmani.Ja verujem vama,Bokanu,Djuki,Maricu i slicnim prikazama da ovo sve radi siptarska i ustaska sluzba,jer su ljubomorni na ekonomskog tigra.MOSAD,BND,CIA i MI6 sve to podrzavaju jer hoce Acu Srbina da skinu,ali sve je to prozrela nasa sluzba,jer je na celu cuveni operativac Orlic,a pre toga jedan od znamenitijih Srba gospodin Vulin,stvaralac srpskog sveta iz srpskog JUL-a i veliki heroj i ratni veteran sa KiM.Generalstab najavljuje da ce se u buducnosti fizicki obracunati ako neko donese transparent ubice,a znamo da i on ume da detektuje pravi problem.Sram bilo strane placenike od 21-22 godine,primaju pare od ustasa da pricaju kako je Srbija kriminalna drzava,pridruzimo se akciji Srpske Nacionalsocijalisticke stranke pun gas na studente.
Ziveo Briselski i Vasingtonski sporazum!Za SNS decu!Aco Srbine!
rolerkoster

Postby Zappa » 16 Dec 2024, 19:33

Bojim se da ce stranka demokratskog roba jos dugo vladati..
Na stranu podrska sa zapada za ovaj rezim i dalje u narodu ne postoji kriticna masa za promene.
Izgleda da je Vucic i Lajger u pravu.. Opozicija je napravila balon, a stanje u provinciji je daleko od promena..

Jedan primer. BG sindikat izbacio dve pesme i nijedna nije presla milion pregleda.. Iako su zna da su na youtubu vecinom mladi i vreme protesta je aktuelno..
Secam se kraj devedesetih.. Bio sam dete i cak u provinciji Republike Srpske gde sam ziveo slusala se kaseta sa pesmom Baba Jula..
I kasnije klinci iz Loznice nosili su zastave, privremene tetovaze sa znakom Otpora..
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Dimitrije » 16 Dec 2024, 20:32

Ćoba wrote:Vučić ima uvijek džokera kako da se izvuče, mislim da će mu i sad uspjeti osim ako zapad ne pogura nešto drugo. Evo nađu onom momku što je gostovao u Utisku da podržava narativ genocida u Seebrenici, nekom drugom će naći kako je za nezavisno Kosovo a trećem kako je autonomaš iz Vojvodine i tu kreće urušavanje. Zato svi protesti i budu jaki dok se ne pojave neka lica koja iskoče…

Pa šta predlažeš? Tražili smo mlade, evo ih. Daj i njih da odjebemo. Ja znam šta nama svima znači taj marker ali evo sada da te pitam. Pošto se trujem svim novinama “našim”. Ešalon informer, kurir, novosti više ne istražuje bilo šta. Ili lažu ili imaju uvid u tuđe živote zbog BIA pre svega pa onda i ostali. Nemaš problem sa tim? Da te lažu non stop ili da kontrolišu svakoga ko makar pokuša da podigne glavu?

DjV je pokazivao sliku nečega sa potpisom Miše Bačulova i tvrdio da je čovek sakupljao kapilarne glasove za SNS. Nije se desilo, čovek je (po pričama ljudi iz NS izgubio posao, neće biti da tako časte verne ljude). Svađa u parku između random neidentifikovanih ljudi je oglašena kao svađa oko novca za rušenja vučića. Pa te ljude ne bi na snimku ni roditelji prepoznali, verujemo na reč žandarčini koja u zemlji gde divlja kriminal nema druga posla nego da čuči u parku i špijunira (ako su) studente. Naopako. I brate mili, meni je dosta više toga. Neka pati koga smeta. Izvini, usrani pandur iz Zemuna bije rame uz rame narod sa dilerima heroina ali daj da vidimo šta neki klinac lajkuje na FB.
Dimitrije

Postby Eddie Brock » 16 Dec 2024, 20:37

Taj pandur kako pisu je vec dva puta suspendovan i krivicnu ima i opet je u murji :lol2:
"Privremeno suspendovan" pandur
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby PERA » 16 Dec 2024, 20:52

Ako se i ovo prospe i ovi protesti ugase ništa bolje i ne zaslužujemo kao narod. Deci srrćan put u beli svet, a botovi i penzio eri nek uživaju ispred tv dlušajući pedera i nemajući za hleb. Što im od srca želim.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Nikola » 16 Dec 2024, 21:09

Demokratski rob wrote:Све ви знате.

Nikola wrote:Drugu, koji inace honorarno ide da obezbedjuje utakmice, danas neko od tih likova sa kojima povremeno radi ponudio 300 eura odmah na racun da ide sutra u BG da "pazi na studente".

А пошто 1.000 еврића иде на рачунн у сврси уплате пише: изазивање срања на протестима. Ма дајте људи, шта је ово? Чуо сам од друга, рекла му стрина од бабине тетке?

Sa tim covekom se vidjam maltene svakoga dana. To su sve ljudi koji imaju 16 licenci za obezbedjenje i ne cudi sto medju njima regrutuju batinase. To bi bilo bukvalno isto kao da me je pogledao u oci i slagao za nesto sto nema veze sa zivotom.
Nisam, dakle, cuo na ulici.
Ili sam upravo slagao ceo forum onako...
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Ćoba » 16 Dec 2024, 21:11

@dimitrije

Svi opozicioni političari ne mogu da shvate kako da se iščupaju iz tog kruga i ti pitaš mene šta predlažem. Nemam pojma. :biggrin:

Omladini svaka čast, neka samo talasaju.
Ćoba

Postby Dimitrije » 16 Dec 2024, 21:28

Pitam sve nas ništa lično :drinks: Zašto više dozvoljavamo svima zajedno da nas rade na istu foru? Neka dece, sebi uređuju državu. Nadam se da ih neće izbušiti zasad ga driblaju lepo.
Dimitrije

PreviousNext

Return to Evropska košarka