Woodoo wrote:Bogun wrote:Istu diskusiju smo vodili relativno skoro.
Teorijom velikih brojeva, jednom ćeš biti u pravu, jednom će izaći okrnjen iz svega ovoga.

Ako se secam dobro nije to bila tema nego neki deda kod tebe na poslu. Nisam do sada tvrdio da je gotov jer se nije desilo ovo sto se sada dogodilo.
Nazalost morali su da ubiju 15 ljudi da bi se nesto pokrenulo. Nikada nije ovoliko gresio a dosao je u situaciju da ne vodi rat protiv opozicije gde je na domacem terenu nego protiv studentarije gde se snalazi k'o mi protiv Efesa u Stambolu.

Jeste bio deda, dobar mu Vučić jer je povećao penzije za 10%.
Bilo je i nešto relativno skoro oko neke afere, ne sećam se koje, nije ni bitno na kraju. Možda sam i permutovao nešto.
Ja sam bukvalno digao ruke, srpski narod kao i svaki drugi narod je pre svega kolektivno vrlo glup, a onda je zombiran ili je potplaćen ili je uplašen, plus ovome zapad drži leđa sve vreme. Kad padne pao je, do tada sam maksimalno isključen, podržim šta ima da se podrži protiv njega, ali ne gajim nikakvz nadu da će pasti uskoro.
Znaš šta je tužno, već u prve dve ili tri godine vlasti je imao nešto još grđe od ovoga sada, a to je onaj pad helikoptera.
Bukvalno su hteli da budu heroji i da se slikaju za medije, zbog toga su ubili 7 ljudi jer je pilot morao da leti u uslovima koji su bili nemogući za letenje. Sve to što su pokušali helikopterom su mogli da odrade i nečim manje efektnim, ali to nije to, nisu digli helikopter da bi spasili bebu, nije isti efekat. Nažalost, imali su savršen izlaz iz te situacije,
jer je pilot pogrešio kada je to prošlo, ukapirali su da može sve da im prođe.
Što se grešaka tiče, ne greši oni sada nista više nego 2012. godine kada su došli na vlast, nego sva nestručnost, neznanje i bahatost ikoja se nakupila i akumulirala u ovih 12 godina polako izlazi na videlo.