soniko wrote:Ide ta spin masinerija već dva dana, Danica podržala proteste, Nataša Kandić podržala proteste, za naše spin majstore to znači da je Danica podržala Natašu
Vidim da se isto tako provlači i neka Miškovićeva direktorica "a čim je ona to znači i on"
Užas živi, ovo šta je on načinio od javnog prostora, medija, narativa kojima se služe u obračunu sa neistomišljenicima je dugoročno možda i najveći problem koji će ostaviti najrazornije posljedice po srpsko društvo.
Проблем је што многи никако да схвате да Даница није ничије власништво и да њена улога у друштву јесте развој националне свијести кроз оно што најбоље ради, а то су родољубиве пјесме. То сам писао и након оног наступа на Маракани на пријатељској утакмици Звезде. Јер једноставно она треба да пјева свугдје гдје се промовише родољубље. На страну неке друге племените ствари које ради са супругом, а које нико ни не спомиње. Свака јој част што је јавно подржала студенте, а и да то није учинила о њој бих имао најљепше могуће мишљење, као што имам и о Ђоковићу, Богдану.
Прозивке од стране Мартиновића су истински комплимент за свакога.
Што се тиче наратива, провлачена је Даница кроз топлог зеца и од стране опозиционих медија... јер и једни и други се воде оном, ако ниси за мене, онда си за њега... А то је погрешно на милион начина.
ЕДИТ: Да не останем недоречен, иако би то колега Теги вјероватно далеко квалитетније поентирао... Исто сматрам и за многе друге јавне личности... Просто неријетко се дешава да им се дају етикете ради суздржаности, а без да се дубље анализира зашто и због чега не желе да се упуштају у политичке дискусије. Помињао сам Топалка. Велики цар. Лично га упознао. Данас је уз опозицију. Претходно је пјевао на скуповима СНС-а, "славио" њихове побједе... И имамо таквих примјерака на јавној сцени прилично... Свако наравно има право да критикује, али оно што увијек кажем је да је истина цјелина и да се добро треба размислити пре коначне оцјене о нечијој досљедности, прецизније,одређености.