Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby medolino » 28 Dec 2024, 13:15

Jbg kad dodju porodice evo dosli da se razmnozavaju dosli da ostanu ako dodju samo muski evo dosli teroristi ratno sposobni muskarci... dosla je beda koja ce pristati na jos gore uslove koje nude nasi uspesni privrednici a za to vreme nasi ljudi ce ici preko
Sve to neko dozvoljava i ima u svemu tome svoju racunicu a to nisu ni ovi sto dolaze ni ovi sto odlaze
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.

Vucicu pederu
medolino

Postby BlackOwl » 28 Dec 2024, 13:24

Jeste bas ce terorista da guli 10 sati ispred šporeta i razvozi glovo po snegu na biciklu...
Ovi subvencionisani radnici, opet ce za vucica da glasaju kad im pred sledece izbore obeca lokalni funkcioner da ce da se resi njihova situacija.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Dr Arslanagic » 28 Dec 2024, 14:56

Спавачи.
Чуди ме да ти, који се пословично разумеш у све па и у напредну ракетну технологију, не знаш за то.
Изненадио си ме.
Непријатно.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Veljkona22 » 28 Dec 2024, 15:04

fontaneros wrote:Tuzno je ovo

Odakle toliko indijaca kod, kad su oni culi za srbadiju

Oterao ih Putin iz Ukrajine
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Bogisa91 » 28 Dec 2024, 15:10

Ima ih i da studiraju u Kragujevcu na univerzitetu a i da rade ne samo Indijaca već i Nepalaca i drugih. Kakva da je Srbija prosečna plata je nekoliko puta već nego u Indiji za obične radnike. Za njih je ovde 600 700 evra ludilo od plate. Postoje problemi kod nas jer je manjak radne snage tako da ćemo sve više gledati ljude iz tih zemalja. To je neminovno.
Bogisa91

Postby Mikisha » 28 Dec 2024, 15:15

medolino wrote:Jako je bitno da u takvim situacijama ne ode neki hejt prema migrantima jer su oni ljudi neduzni u celoj prici, sirotinja dosla iz neke pripizdine da ovde trazi srecu, bas ce se usreciti

Ja jos nisam video da je neko od tih radnika namestio sranje, tipa indijac ili tako padzit, ljudi dosli iz bede u manju bedu da rade i zarade lebac, nemaju vremena za gluposti.
Tri hiljade puta se gore ponasa prosecan jugovic u EU.
Ovde ne mislim na ove tranzitne migrante, nego samo radnike.

Sto su oni krivi sto je Srbija to dopustila.

U Zrenjaninu od nove godine Sinvoz, Beohemija i jos par firmi uvoze neke Azijate, trazi se stotine stanova i kuca za smestaj, a bar 60 indijaca je vec neko duze vreme u Zr zbog obuke za pilote na nasem lokalnom aerodromu.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby BlackOwl » 28 Dec 2024, 16:02

Dr Arslanagic wrote:Спавачи.
Чуди ме да ти, који се пословично разумеш у све па и у напредну ракетну технологију, не знаш за то.
Изненадио си ме.
Непријатно.

Spavaju da napadnu srbiju i zaustave zlatno doba?
Zasto bi indus ili nepalac izvrsio teroristicki napad u Srbiji?
Ti muslimani iz sirije i pakistana koji mogu biti opasni ne dolaze ovde.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Old school » 28 Dec 2024, 16:05

Šri lančani, Indijci, Nepalci ne mogu biti spavači.
Nisu iz te verske priče.
Sve Sirijce odmah vratit u otadžbinu.
Stigla je sloboda, proslavilo se pa je vreme da se učestvuje u obnovi zemlje i uživa u plodovima demokratije.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby PERA » 28 Dec 2024, 21:57

https://www.kurir.rs/crna-hronika/95413 ... a_internal
U momentu kada ti se srušio svet ti ovo izjaviš, ja stvarno ne znam da li su ljudi lobotomirani, da le se nečega plaše(čega kad au izgubili sve u životu). Ne znam, ostao sam bez teksta.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Monogamija » 28 Dec 2024, 22:24

Ne mogu da dokučim, ne daj bože nikome više ovakve tragedije, ali da ovako nešto izjavljuju pored sve tuge i bola...
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Zappa » 28 Dec 2024, 22:25

Previse mi očekujemo od srpskog naroda..
Narod bez svesti, kmetski mentalitet..

Rezim je rovario od pocetka trazeci najslabiju kariku, ocekujem narednog meseca jos jednu porodicu..
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Hasselbaink » 28 Dec 2024, 23:17

Ma uzeli lovu 100% jer su ovima bili potrebni korisni idioti da kao pokazu kako je nesreca samo izgovor za proteste protiv vlasti. Bezi bre, cutao sam na neke stvari ali na ovo ne mogu. Kontaju mrtve ne mogu vratiti ali bar mogu naplatiti, djubrad od ljudi.
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby soniko » 28 Dec 2024, 23:34

Poprilicno su ga pritisli kad cupa poslednje adute iz rukava.
Da se manemo teskih rijeci i optuzbi, mozda ljudi vjeruju u to sto on radi, sigurno nisu ni prvi ni poslednji, imate gomilu postovalaca njegovog lika i djela koji su spremni da povjeruju u sve, moguce da su i ovi jadni ljudi medju njima.

Njihov problem je sto je nase drustvo toliko podijeljeno i polarizovano da to sto su oni rekli, nece ostvariti zamisljeni rezultat.
Nista sem materijala za spin majstore na tv kanalima koje gledaju samo njihovi glasaci, razlike ce ostati ogromne, a on tesko moze da poentira iz ovog.
soniko

Postby Pit Bull » 28 Dec 2024, 23:39

PERA wrote:https://www.kurir.rs/crna-hronika/9541333/ispovest-porodice-firic-koja-je-u-tragediji-u-novom-sadu-izgubila-tri-clana-sestre-saru-i-valentinu?utm_source=kurir&utm_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
U momentu kada ti se srušio svet ti ovo izjaviš, ja stvarno ne znam da li su ljudi lobotomirani, da le se nečega plaše(čega kad au izgubili sve u životu). Ne znam, ostao sam bez teksta.

Sta tu ima da se dokuci?

Pametnom covjeku koji zna da rezonuje je to kristalno jasno.

Ja sam pisao vec jednom ili dva puta na forumu. Moja baba od nepunih 80 godina vise voli Vucica nego bilo sta u zivotu, a ne prima ni penziju od drzave Srbije.

Prije par godina sam bio kod rodjaka u jednom manjem novosadskom mjestu (srednje 30-e godine), kunu se u Vucica, nista od njega u zivotu nemaju...

I onda se covjek na prvu zapita, cekaj o cemu se ovdje radi i sta je trik? Zasto neko ko nema nikakve koristi od toga covjeka u zivotu ga toliko voli i dali bi sve za njega. Da pozove u po noci "dodjite tu i tu", skocili bi i otisli.

I onda malo analiziras situaciju prosjecnog penzionera kao sto je moja baba. Provodi 24/7 u kuci ili se krece u okruzenju slicnom ili identicnom. Ne koristi internet, na televizoru nema N1/Novu... Po cijeli dan je upaljen Pink. Znaci ne pricamo o selu, pricamo o Novom Sadu, drugom najvecem gradu u Srbiji. 24/7 ili je Pink na TV-u ili je Happy na TV-u. I kad 10 godina slusas po cijeli bogovjetni dan kako je Vucic najzlatniji sin Srbije, kako radi 24/7 za Srbiju, kako ne spava, kako je doveo Srbiju do toga da bude ekonomska sila, kako su plate i penzije nikad vece, kako se gradi nikad vise autoputeva itd. kako da ti znas bilo sta drugacije od toga?

U tvoj mozak je nesvjesno usadjeno da je Vucic borac za Srbiju i da ne postoji neko ko se vise bori za nju od njega. A svi koji su na kontra strani su izdajnici, hostapleri i sta ti ja znam. Gdje recimo moja baba moze da cuje drugu stranu price ili da procita? A i kad bi pokusao da objasnim nesto, sta ja mogu da objasnim nekome ko to slusa i upija 10 godina svaki dan?

A pri tome covjek ima svaki treci dan javne nastupe, press konferencije itd. koje sluze da se iskljucivo obraca ljudima koji ga vole i koji glasaju za njega. Samo i apsolutno za to sluze. Jos kad njega cuju najiskrenijeg i najpostenijeg ikad, povjeruju u svaku sitnicu koju kaze.

Isto za rodjake sto sam pomenuo. Nemaju N1/Novu, ne pisu po forumima niti ih citaju... Za razliku od babe, oni vec koriste internet, ali najposjeceniji portali su Informer, Kurir, Telegraf i slicni mediji koji pisu sve ono sto Happy/Pink vizuelno govore. Tabloidi su prilagodjeni tako da salju istu poruku mladjima koji koriste internet kao sto Happy/Pink prevashodno sluze za penzionere i srednjevjekovne ljudi koji sjede u kuci.

A u manjim mjestima je i okruzenje identicno. Pa i po drustvenim mrezama prijatelji ti nisu oni "opoziconari iz Beograda" nego ekipa iz tvog sela koja cita svakodnevno sto i ti, koja gleda isto sto i ti i koja ima mindset koji ti imas.

I vec si zatvorio ogroman dio Srbije. I uopste ne ulazimo u intelekt ljudi, a fakat je da nismo najinteligentnija niti najpametnija nacija na svijetu.

Covjek je obrnuo igricu. Pola Srbije ne moze da cuje drugu stranu, ne moze da cuje sad studente jer nema gdje. To sto studenti govore i traze, to se ne pojavljuje na portalima koje "mladi" ljudi u 30-40 godina citaju u manjim mjestima, kao sto se ne pojavljuje na kanalima koje gledaju penzioneri. Njima je ta strana prica nepoznata. Ti koji protestuju, oni su oznaceni kao placenici, Djilasovci, sta ja znam... I onda upijes to htio ili ne. I onda i kad vidis tako nesto negdje, imas averziju prema tome.

I eto kako ova unesrecena porodica i majka koja je izgubila dvoje djece dodje do toga da daje ovakvu izjavu. Nije ona placena, niti treba da bude placena da ovako prica. U njenoj svakodnevnici je Vucic bogotac i do njenog mozga niti jednog trenutka ne moze ni doci informacija da je nadstresnica pala i da su joj djeca poginula zbog nestrucnosti ljudi koji su upravljali rekonstrukcijom i slicno.

Kako je to moguce kad je Vucic najbolji i kad on radi sve najbolje i kad je ulozeno 60 miliona evra u renoviranje stanice? Tamo gdje se oni informisu, tamo je za pad nastredsnice kriv ovaj iz Titovog doba, a ne danasnja vlast.

I to je prosto tako nazalost. Lobotomija i isprani mozgovi.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Hasselbaink » 28 Dec 2024, 23:44

Mislim da je ovo samo i njima namenjeno, nismo njemu bitni mi. Ovo treba da vidi neki glasac sns-a koji se zapitao oko nesrece cija je odgovornost, sto protestuju studenti, jesu li nasi nesto zasrali.. I sad kad pogleda prilog reci ce e ako ovi ljudi ne krive vlast sta oce onda ovi, samo bi da ruse vucica... Mrtvu prvu isto ugasiti kad ode, namazani pink.
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

PreviousNext

Return to Evropska košarka