Mikisha wrote:Ja koji ni u kom slucaju nisam cvecka i slika i prilika uzornog gradjanina sam resio prosle godine u ovo doba da napustim Srbiju, otisao preko i zadrzao se 6-7-8 meseci, ohladio glavu i zakljucio da ipak ne mogu da zivim tamo, da je u ovom kurcu od drzave lepse, lepsi ljudi, bolji i topliji ljudi.
Danas kad sam video da se snimila emisija sam prilicno siguran da cu ovo govno zvano drzava napustiti za stvarno, sto pre, pa taman do kraja zivota gledao ruzne svapske babe na hodalicama.
Probijamo dno iz dana u dan.
I ja se ozbiljno razmisljam da zapalim , letos smo odustali od te varjante i ako smo imali otvorenu ponudu za posao.. Protiv vlasti i sistema nalazim snage da se borim komentarima , protestima i razumom ,ali pred ljudima koji brane vlast koja im indirektno ubija decu ostajem razoruzan tu je bilo kakva borba ili napor nemoguc ako tebe ne moze da pokrene smrt spsotvenog deteta ili unuka da pruzis otpor ovom uzasnom sistemu ili barem da mu ne ides uz vodu kako ce to da uradi neko cija porodica nije pretrpela direktnu tragediju ,a jednako je ili cak i vise pobornik ove tiranije ..
Kada vidim ovakve ljude prosto se bojim da zamislim koliko ih ima u Srbiji i jos se vise bojim da je nazalost za sve kasno i da ovom narodu nema pomoci .