Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Edge » 29 Dec 2024, 16:06

Last edited by Edge on 29 Dec 2024, 16:30, edited 1 time in total.
Edge

Postby Domingoo » 29 Dec 2024, 16:27

Mikisha wrote:Ja koji ni u kom slucaju nisam cvecka i slika i prilika uzornog gradjanina sam resio prosle godine u ovo doba da napustim Srbiju, otisao preko i zadrzao se 6-7-8 meseci, ohladio glavu i zakljucio da ipak ne mogu da zivim tamo, da je u ovom kurcu od drzave lepse, lepsi ljudi, bolji i topliji ljudi.
Danas kad sam video da se snimila emisija sam prilicno siguran da cu ovo govno zvano drzava napustiti za stvarno, sto pre, pa taman do kraja zivota gledao ruzne svapske babe na hodalicama.

Probijamo dno iz dana u dan.

I ja se ozbiljno razmisljam da zapalim , letos smo odustali od te varjante i ako smo imali otvorenu ponudu za posao.. Protiv vlasti i sistema nalazim snage da se borim komentarima , protestima i razumom ,ali pred ljudima koji brane vlast koja im indirektno ubija decu ostajem razoruzan tu je bilo kakva borba ili napor nemoguc ako tebe ne moze da pokrene smrt spsotvenog deteta ili unuka da pruzis otpor ovom uzasnom sistemu ili barem da mu ne ides uz vodu kako ce to da uradi neko cija porodica nije pretrpela direktnu tragediju ,a jednako je ili cak i vise pobornik ove tiranije ..

Kada vidim ovakve ljude prosto se bojim da zamislim koliko ih ima u Srbiji i jos se vise bojim da je nazalost za sve kasno i da ovom narodu nema pomoci .
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Koridor » 29 Dec 2024, 16:39

Woodoo tvoj je veliki problem sto relevantnim smatras samo one koji ce reci ono sto zelis da cujes.Slicno je i sa Vucicem.
Koridor

Postby Inzaghi » 29 Dec 2024, 17:40

"sad ce teorije da su se porodice prodale"

Porodice:

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Edge » 29 Dec 2024, 17:54

Edge

Postby Stefanm992 » 29 Dec 2024, 18:07

Inzaghi wrote:"sad ce teorije da su se porodice prodale"

Porodice:

Fotorobot "sposobne sns omladine" , djubrad koja samo kod vucica mogu da dobace dalje od debele kasirke koja mrzi svoj zivot

Ali ta patologija da preko mrtvih ides napred do nekog cilja , nemam reči
Stefanm992

Postby Veljkona22 » 29 Dec 2024, 18:23

Kakvu propagandu vrši Prva sa hrvatskim studentima :biggrin:
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby PERA » 29 Dec 2024, 18:52

Domingoo wrote:
Mikisha wrote:Ja koji ni u kom slucaju nisam cvecka i slika i prilika uzornog gradjanina sam resio prosle godine u ovo doba da napustim Srbiju, otisao preko i zadrzao se 6-7-8 meseci, ohladio glavu i zakljucio da ipak ne mogu da zivim tamo, da je u ovom kurcu od drzave lepse, lepsi ljudi, bolji i topliji ljudi.
Danas kad sam video da se snimila emisija sam prilicno siguran da cu ovo govno zvano drzava napustiti za stvarno, sto pre, pa taman do kraja zivota gledao ruzne svapske babe na hodalicama.

Probijamo dno iz dana u dan.

I ja se ozbiljno razmisljam da zapalim , letos smo odustali od te varjante i ako smo imali otvorenu ponudu za posao.. Protiv vlasti i sistema nalazim snage da se borim komentarima , protestima i razumom ,ali pred ljudima koji brane vlast koja im indirektno ubija decu ostajem razoruzan tu je bilo kakva borba ili napor nemoguc ako tebe ne moze da pokrene smrt spsotvenog deteta ili unuka da pruzis otpor ovom uzasnom sistemu ili barem da mu ne ides uz vodu kako ce to da uradi neko cija porodica nije pretrpela direktnu tragediju ,a jednako je ili cak i vise pobornik ove tiranije ..

Kada vidim ovakve ljude prosto se bojim da zamislim koliko ih ima u Srbiji i jos se vise bojim da je nazalost za sve kasno i da ovom narodu nema pomoci .

Ne znam koliko godina imaš i koji ke posao u pitanju, ali beži ako možeš. Tek kad izađeš vidiš da se može živeti notmalno i opušteno, bez sendvičara i ostalih. Tačno je do nekle da sunce tuđeg neba ne greje kao naše, ali je svet postao toliko mali da si jednom mesečno u zavičaju, naravno ako ima pottebe za tim i to bez preteranog troška. Tako da, ko može nek ide i nek oseti bar malo normalnog života. Meni je krivo što nisam posčušao suprugu da odemo već sam čekao bolje. Na kraju sam to bolje dočekao u kabini kamiona pod stare dane. Što bi rekli, beži čoveče, beži.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Rodni Troter » 29 Dec 2024, 22:23

Niko123 wrote:Verovatno je porodica ucenjena nečim, pa su morali sa gostuju kod govnarke Marije :puke:

https://www.b92.net/info/politika/90061 ... poene/vest

Napisali mu šta da kaže.

Дедин рођени брат је задужен за организацију и плаћање гласова на изборима у њиховом месту.
Rodni Troter

Postby Milutinov Tata » 29 Dec 2024, 22:39

Danas sam se setio MIlovana Milivojevica iz Lucana, ciji je sin pogunio u nesreci u Milanu Blagojevicu, i kakav je bio odnos njegovih kolega i kolega njegovpg sina kada je pocelo sudjenje rukovodiocima fabrike. Na zalost to je danasnja Srbija cim se mrdne malo dalje od velikih gradova.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Old school » 29 Dec 2024, 22:56

Milutinov Tata wrote:Danas sam se setio MIlovana Milivojevica iz Lucana, ciji je sin pogunio u nesreci u Milanu Blagojevicu, i kakav je bio odnos njegovih kolega i kolega njegovpg sina kada je pocelo sudjenje rukovodiocima fabrike. Na zalost to je danasnja Srbija cim se mrdne malo dalje od velikih gradova.

Apropo ove teme.
Da li si znao da je do nesreće cela porodica bila za SNS?
Da je posle nesreće sestra nastradalog pisala pisma tražeći pravdu pogodite kome?
Pre par godina sam gledao potresnu emisiju kod Tatijane Vojtehovski posvećenu upravo ovom događaju.
Ne želim nikome ovakvo zlo, ali đavo dođe po svoje...
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Woodoo » 30 Dec 2024, 00:11

Koridor wrote:Woodoo tvoj je veliki problem sto relevantnim smatras samo one koji ce reci ono sto zelis da cujes.Slicno je i sa Vucicem.

Batali te paralele i relativizovanje. Kada je vucicevic u pitanju nema kompromisa, tumacenja te genetske greske kao novinara, jer on nije nista drugo do isprdka udbe. Isto vazi i za njegove analize, komentare, intervjue. Hriscanski je, civilizacijski i pre svega stvar kucnog vaspitanja ne uzimati nista sto dolazi iz usta ili tastature te fekalije za bilo sta relevanto, ikada i bilo gde.
Nemerljiva je steta koju cini ovom narodu, nemerljiva...

https://www.b92.net/info/politika/90118/sokantne-informacije-hrvatski-i-ukrajinski-studenti-ruse-vlast-u-srbiji-video/vest
Woodoo

Postby White Mamba » 30 Dec 2024, 00:21

Bukvalno bata stojkovic balkanski spijun oni sve rade javno da ne bi izgledalo tajno :lol2:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Zappa » 30 Dec 2024, 00:53

Uvek pobedi potentnija politička grupacija. Partizani su svrgli kralja, Milošević titoiste, DOS Miloševića, Vučić DOS. Vučićeva priča je na izdisaju, pobediće je ona koja kanališe probuđenu energiju, a pro-nacionalni intelektualci kao da se trude da to ne bude nacionalna ideja.

Delom je i do fokusiranosti na jedno jedino, nacionalno pitanje. Oni sve gledaju u tom ključu, gledaju da li protesti rešavaju nacionalno pitanje. Naravno da ne, ni ne može se to pitanje "rešiti". Plus bavljenje autošovinizmom svugde prepoznaje autošovinizam.

I što se više bude ostajalo po strani, veće su šanse da se kanališe u pogrešnom pravcu. Zato je bitno da se u tumačenju protesta manu tog izmišljenog Soroša, jer će inače dobiti pravog Soroša. Nema vakuuma, biće ili Vučić ili Soroš ili nešto treće ako uspemo da ovo artikulišemo

https://x.com/evocoveka

Ima logike u ovome sto covek pise, cak i pojedini nacionalisticki opredeljeni forumasi upali su u ovu zamku..
Jedino sto smatram da smo daleko od kanalisanja energije za promene..
Jer zapad nije dao zeleno svetlo..
Last edited by Zappa on 30 Dec 2024, 00:58, edited 2 times in total.
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Milutinov Tata » 30 Dec 2024, 00:56

Gde su u rusenju americki i nemacki studenti? Frka, je li :D
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

PreviousNext

Return to Evropska košarka