bwa wrote:"Milan zna". E moj Pipune...
rolerkoster wrote:Koliko je Psiho lud,da se predsednik obraca kao Kristijan,na njega veliki krimos izvadio pistolj,a on ga samo pogledao(Pipun zna),koliko on nesretnik zali sto nije bio navijac.Kada smo kod toga,cigani ne spominju vise kako su ga par njih iznabadali,a pre 2012.su se cesto hvalili o tome na 100.derbiju.
Pored onog sto je pisao Pitt,a znam i ja poneke koji nemaju korist od SNS,a popusilisu pricu o stranim sluzbamai sl.Drugar mi pokazuje na FB-u neke prijatelje i razvocarao sam se bas u neke.Cak ima ljudi koji vode hum organizacije,a Psiha podrzavaju(inace su tbz apoliticni)i pisu sada vec legendarne Nisam za Psiha,ali....I onda pocnu o narkomanima studentima i sl.I naravno nijedan rec o izdaji KiM od strane njihovog vodje.Neke o tih ljudi sam cenio,a nemam mreze pa nisam znao da su zaglibili.A kaze mi drugar da su poceli da saracuju,jer Psiho i njegovi ludaci su im pretili donatorima i sl.P su neki dobili broj za SMS poruke od MTS-a,a zauzvrat kace te gluposti.Neko ce ih braniti,put do pakla je poplocan dobrim namerama.Hit mi je bila jedna riba sto kaci nikada vise 5 oktobar i story za Radoicicem,kako doticni poziva na vracanje ,nisam mogao da verujem jbn.
Гроф Тинторето wrote:Dam dam, tagada tagada, rrrr rrrr
Mikisha wrote:Metak mu presekao spaget.
soniko wrote:Dosao na celo drzave da prozivi neostvarene snove koje je imao dok je bio tinejdzer
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests