Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Bojdo » 01 Jan 2025, 16:03

Zeks je americki covjek kojeg ce svaka vlast "morati" uvaziti. On ima moc jacu od svakog vladara u Srbiji.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Edge » 01 Jan 2025, 16:54

Edge

Postby Mikisha » 01 Jan 2025, 17:06

Bojdo wrote:Zeks je americki covjek kojeg ce svaka vlast "morati" uvaziti. On ima moc jacu od svakog vladara u Srbiji.

Mislim da mu je ovo poslednji mandat, a nadam se da ce umreti deci na rukama i pre isteka mandata.
Kod prethodnih vlasti Zeks nije bio na ovolikom udaru naroda i opoziciji nije bio toliko dobra meta za napad, ovog puta ce morati da bude jeben rdjavim kurcem.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Niko123 » 01 Jan 2025, 17:16

Mi se necemo oporaviti kada on padne.Koliko je unisto zemlju i narod.
Niko123

Postby Brat Sava » 01 Jan 2025, 18:19

Niko123 wrote:Mi se necemo oporaviti kada on padne.Koliko je unisto zemlju i narod.

Ko nas jebe. Jel moguca ovakva vlast u hr Ili slo? Holandiju I Belgiju necu ni da spominjem.
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Deran991 » 01 Jan 2025, 19:34

Zanimljivo svi iz eks Ju su promenili svoju vlast od 90ih osim nas. Ajde da su se promenili, evoluirali, prilagodili politčikim promenama kao što je to činio Đukanović dok nije srušen, nego ovi naši su isti, ako ne i gori nego 90ih.
I opet će pobediti i to najviše glasovima penzionera i sirotinje koja najgore živi.
Deran991

Postby grobar_Zvornik » 01 Jan 2025, 19:36

Bogisa91 wrote:Slušao sam Tesu Tesanovica iako se u nekim stvarima ne slazem da njim ali ono što je rekao mi se cini realnim. Lično i ja mislim da Vucic 31.12. 2025 neće ni blizu imati vlast koju ima na jučerašnji dan. Po meni je u pravu da će se spasti i samo preći na drugu stranu da ih niko neće dirati ovi sto su zgrnuli milione i milione a da će najebati ovako likovi poput Djuke I slični. Ovi sto imaju love sto su se nakrali milione imaju čime da kupe slobodu a i nisu toliko u medijima u prvom planu kao recimo Zeks ludi koji ovog puta ipak mislim da se neće izvuci. Ovi poput Milenijuma i tako razne Ostoje Drcele i slični će se izvući.

Сви ће се извући. Евентуално неки трећепозивци неће.
Ја то десет година пишем и тако је са сваком влашћу и њеним одјељењем за хапање. Својеврсни незванични договор елита по систему сигурно у пензију.
А народу остаје благи оптимизам да ће ипак једном можда бити другачије, а шансе да по овом питању буде су мизерне.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Niko123 » 01 Jan 2025, 20:55

https://www.b92.net/info/politika/90985 ... ivota/vest

Sta ove debilčine porede :pop: svi nastradali su bili u privatnom posedu, dok je ovo što se desilo pre 2 meseca drzavni posed
Niko123

Postby Duh sa sekirom » 01 Jan 2025, 20:57

Nema šanse da Vučić ode mirnim putem sa vlasti kad god da se to desi..
Najverovatnije će direktno sa vlasti na onaj svet tj pakao ali i ako se desi neki drugi scenario sigurno neće mirno dočekati penziju..
Previše je zla naneo da bi se tako nešto desilo..
Duh sa sekirom

Postby Domingoo » 01 Jan 2025, 21:22

Ovo je istorijska prilika za novi 6 oktobar ne sme niko od 90 te na ovamo da bude izuzet .. Ova drzava moze da bude bolja od Slovenije za zivot.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Hasselbaink » 01 Jan 2025, 21:22

PERA wrote:https://www.kurir.rs/vesti/politika/9544568/profesor-kovic-bojim-se-da-ce-uglavnom-posluziti-kao-fikusi-u-ovoj-situaciji?utm_source=kurir&utm_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal

Ko je ovome zadrmao kavez? I on se povampirio protiv studenata, a naravno da ima i obrazloženje.
Ne pada sneg da pokrije breg, već da svako govno ostavi svoj trag.
Nije ni ovo loše

Ostavio je on svoj trag jasno pred prosle izbore kad je botovao za milicu zavetnicu. Stvarno ne znam kako ga nije sramota da nakon toga nekom nesto prigovara a ne da optuzuje studente... Jos prica kako treba da se okrenemo crkvi i rusiji, bas ogavan lik.
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby zvezdaraking » 01 Jan 2025, 21:30

Domingoo wrote:Ovo je istorijska prilika za novi 6 oktobar ne sme niko od 90 te na ovamo da bude izuzet .. Ova drzava moze da bude bolja od Slovenije za zivot.

u ovoj drzavi se nikad nie zivjelo bolje nego u sloveniji. i hrvatskoj takođe.

i nece.
zvezdaraking

Postby ExEr » 03 Jan 2025, 01:18

Hasselbaink wrote:
PERA wrote:https://www.kurir.rs/vesti/politika/9544568/profesor-kovic-bojim-se-da-ce-uglavnom-posluziti-kao-fikusi-u-ovoj-situaciji?utm_source=kurir&utm_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal

Ko je ovome zadrmao kavez? I on se povampirio protiv studenata, a naravno da ima i obrazloženje.
Ne pada sneg da pokrije breg, već da svako govno ostavi svoj trag.
Nije ni ovo loše

Ostavio je on svoj trag jasno pred prosle izbore kad je botovao za milicu zavetnicu. Stvarno ne znam kako ga nije sramota da nakon toga nekom nesto prigovara a ne da optuzuje studente... Jos prica kako treba da se okrenemo crkvi i rusiji, bas ogavan lik.

Bese ima nesto ima insta on o njemu
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Zappa » 03 Jan 2025, 08:21

Pored njega stoji Parovic koji glumi opoziciju, a da ne beše njega SNS ne bi uzeo NS 2012 godine..

SNS koji je tada u NS imao isto poslanika kao LSV..
15-20 % podrške naroda zajedno sa prevarantima kao što je Parovic, krajiskim Ciganom Bokan uzeše vlast i do danas ne puštaju, uništavajuci NS, pretvarajuci grad u radikalski Zemun..

Na sve to kasnije projekat službe izlazi na predsednicke izbore gde uzima manje od 0. 5 %, ima svoju stranku, ali udaljen dolazi redovno na proteste u NS, a ne sumnjam da će i dalje služiti režimu kad bude potrebno.
To je danas srpska desnica.. Kovic, Parovic, Zavetnica...
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Brat Sava » 03 Jan 2025, 10:49

Evo na terenu sam radim svi pricaju o basketu jbs vucka...jbo ti nama mater. Mislim naciji.
JSD Partizan
Brat Sava

PreviousNext

Return to Evropska košarka