Zappa wrote:U tu zamku u koju si ti upao grobar_Zvornik, upalo je i 90 % srpskih nacionalista u Srbiji..
Niko ovde i ne spominje vojsku Republike Srpske..
Ili podržavaju ovaj režim ili ne glasaju ,ali ako glasaju za minorne stranke ili pojedince koje služba osniva pred izbore..
Ti ljudi, uz penzionere su najodaniji glasači SNS i brana koja čuva ovaj režim..
I zato ova kampanja o ustašama, stranim placenicima..
Opstaju na podelama.. Za mene nisu isti i nikada nece biti
Houdini wrote:ja licno da sam politicar na desnoj strani, ja bih se udruzio i sa Jesicem ako treba.. razlozi su jednostavni, prvo Jesic nema kapacitet da proda ovo sto je rasprodao Vucic, a drugo je da Jesica imas prilike da lagano skines, vec na prvim sledecim slobodnim izborima.. za razliku od Vucica koji drzi sve poluge vlasti, medije i suruje sa paravojnim formacijama i kriminalcima.. i trece Vucic uzima ogroman broj desnih glasova, koj ce se preliti na desnu stranu kada on padne..
Kreanga wrote:Pa eto, ti kao nacionalista imas Milosa Jovanovica, mozda najpribliznije tome u sta verujes.
Imas i Aleksica, kao srpskog poljoprivrednika iz centralne Srbije, ali on je za EU tako da on manje.
Ko hoce, moze da nadje, nisu svi Djilasi i Marinike.
Ти сваких 10 дана на овој теми прозиваш националисте. Те ћуте, те нема их, те ово, те оно
razlozi su jednostavni, prvo Jesic nema kapacitet da proda ovo sto je rasprodao Vucic, a drugo je da Jesica imas prilike da lagano skines, vec na prvim sledecim slobodnim izborima.. za razliku od Vucica koji drzi sve poluge vlasti, medije i suruje sa paravojnim formacijama i kriminalcima.. i trece Vucic uzima ogroman broj desnih glasova, koj ce se preliti na desnu stranu kada on padne..
Users browsing this forum: Hasselbaink, jomi, Majestic-12 [Bot] and 3 guests