rolerkoster wrote:Ja koliko sam jedno vreme prestao i trudio se da ne pratim politiku zbog zdravlja,meni je otkrovenje onaj ludak gradonacelnik Subotice,Sveto Trojstvo za njega.Nije samo olos vec i psihicki bolesnik.DJV mi je delovao npr 2008.kada je pljuvo Kurir i Raju Rodica,a od Djilasa dobio kintu i osnovao Press(seca se verovatno vecina i tada je imao ludila na TV gostovanjima ali ni priblizno kao sada),da je samo pokvareni novinar koji radi za pare.Kada vidim ove silne klipove kako se vere po stolovima i plafonu,na sve to je i psihicki bolesnik.
Ispalise se za ova dva brata studenta "SOA agenata",vidim dele njihove slike iz Decana i Prizrena po netu,izgleda su clanovi neke humanitarne studentske organizacije,pa ne mogu da im prilepe etiketu drugosrbijanaca.
Nekad sam mogao da pratim politikcke emisije, da gledam celu, nije bilo bitno ko je u njima. Od kako je ovaj zajahao, posle godinu dve od silne demagogije i bolestine, kad probam da ga saslusam na TVu dođazio sam posle 20ak sekundi uniskusenje da mobilni suknem u TV , pri tom osecajuci da zaista gadjam realnog stvora. Udarivsi matematiku mobilni 250-300 plus tv 450-600 evritja, uvideo sam da je korisnije ne gledati.
Pored pokvarenjastva i zlobe, izdajnistva nikako ne smetnuti s uma da je ogromna vecina njih i psihicki obolela, jer lopovi ne seire nad bankom, nad opljackanim, oni samo ukradu i odu
Ovo sto ovi rade, sa bahanalijama, sa medijima, sa proslavama poput kraljeva, sa vozenjem auta od miliona, sa ubijanjem ljudi, sa unistavanjem zivota mnogih direktno i indirektno, sa...kraja nema primerima, govori o psihickim oboljenjima
Najoboleliji je prvorodjeni, koji ima specijalnu sifru u psihijatriji koja se pojavila sa njim, a izbacice se iz registra sifara njegovom smrcu. Cisto sumnjam da ce iko ikad biti na delicu nivoia bolesti na kojoj je on
Djv, mone, vulini, kebare, pajkici, vucevici, subotice, mitrovici, mattinovici, brnabici..nepregledan niz od hiljade njih, do zadnjih botova po mrezama koji opravdavaju sve, do smrti ljudi bukvalno, do onih sto nikad nisu frizider napunili a osecaju se tigrom ekonomskim ,pa cak i familije koje za 7 dana prezale sopstvene potomke zarad šićarenja....SVE JE TO MENTALNO OBOLELO
Obolelo od obesti i bolest galopira...svako u svom domenu, neko zadovoljan sa soma evrica, neko sa milijardu. I u toj svojoj obesti i bolesti bahanalijama dokazuju koliko su mocni, pisajuci i kenjajuci ljudima na glave, u usta , dokazujuci sebi koliko su mocni
To nije nista drugo nego bolest.... prikazana i opisana u mnogim knjigama, pesmama, filmovima...
Svako od njih je dosao do stadijuma u svom sloju do mantre JA SAM BOG.. Bog je umro uzalud samo pomnozeno ili stepenovano sa nekim sedmocifrenim brojem
Edit
Ps prosto pozalim, sto VELIKI PAVIĆ ne pozive jos bar 10ak godina, siguran sam da bi pored nepismenih sojica koji vladaju i lignji koje smo postali, sigurno ubacio i psiho momenat oboljenja...bio bi to njegov master rad za krunu prebogate karijere i odlazak na onaj svet
Siguran sam da i on gore pomalo zali zbog toga !