Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby grobar_Zvornik » 09 Jan 2025, 10:46

Ćoba wrote:Ma twitter je leglo bolesnika.

Не треба генерализовати. Посљедица овога што фонт написа јесу политичари који су користили сличне термине. Разне Ћуте и цијела сарајевска политичка елита уз подршку дијела медија. Њихови ботови само одрађују посао на мрежама. На страну што гомила садржаја нема никакве везе са истином.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Edge » 09 Jan 2025, 11:01

Edge

Postby Bogisa91 » 09 Jan 2025, 11:16

Ima istine ali licno ne verujem u to da ce pozove svoje na ono frontalnu bitku na ulicama jer bi onda imamo mnogo gore proteste i mnogo masovnije svaki dan svuda. Licno mislim da on trenutno ne zna izlaz iz ovoga a jedini je prelazna tehnicka vlada od 6 meseci kao 2016 u Crnoj Gori kada je Milo Djukanovic na kraju pristao na ulazak opozicije u Vladu koja je pripremila nove izbore.
Bogisa91

Postby Ćoba » 09 Jan 2025, 11:36

Houdini wrote:sovinizam jeste, ali je problem sto nekolicina maloumnika daje materijal za generalizovanje.. kada prodjes videe ovih sto su se zaletali kolima ili razbijali blokade, u najvecem broju slucajeva su to Srbi koji su se naselili nakon ratova, i to se provali po akcentu i onda imas "sa ove strane" ljude koji imaju animozitet prema tome i to stvara mrznju koja ce tek ici do neslucenih visina.. neki to rade po zadatku, a neki iz frustracija zbog toga sto bolesnikun se godinama ne moze nista, pa je to linija manjeg otpora..

a zapravo to je ono sto bolesnik i zeli. on zeli sto vise mrznje i atmosfere gradjanskog rata u zemlji.. problem je sto nijedna strana ne moze to da uvidi i zagriza u mrznju..

malo je Srba u modernoj istoriji Srbije, koji je napravio toliko stete Srbima, kao bolesnik na celu.. ako uopste ima takav..

Hud ovo ali je problem u svim stavovima. Nema ali ili je šovinizam ili nije. Loši ljudi su loši ljudi nema tu geografsko porijeklo puno veze.

Prekodrinci su i normalni građani bez kojih bi Srbija bila daleko manja i slabija država. Prekodrinci su i Andrić, Meša, Dučić, Šantić, Tesla, Predrag Danilović, Tijana Bošković, Zoran Đinđić, Patrijarh Pavle… i da sad ne nabrajam pa da odemo ko su Kosovari a ko su Crnogorci… Jednostavno nema ni Srbije ni Srba bez tih ljudi koji dolaze u Beograd, Novi Sad i ostale gradove Srbije da svoje znanje i talenat utkaju u Srbiju.

Naravno da ima kukolja ali ima ga na sve strane.
Ćoba

Postby Edge » 09 Jan 2025, 11:41

Bogisa91 wrote:Ima istine ali licno ne verujem u to da ce pozove svoje na ono frontalnu bitku na ulicama jer bi onda imamo mnogo gore proteste i mnogo masovnije svaki dan svuda. Licno mislim da on trenutno ne zna izlaz iz ovoga a jedini je prelazna tehnicka vlada od 6 meseci kao 2016 u Crnoj Gori kada je Milo Djukanovic na kraju pristao na ulazak opozicije u Vladu koja je pripremila nove izbore.

Problem je njegov sto nema koga da izvede i mislim da oni uveliko se prebrojavaju i gledaju koliko bi se odazvalo ali jedno je terati radnike jkp na mitinge pod pretnjom otkaza a drugo terati ih u gradjanski rat. Penzioneri koji su im najtvrdje biracko telo im nisu mnogo upotrebljivi ali i oni cine vecinu na mitinzima.
Edge

Postby Houdini » 09 Jan 2025, 11:41

Coba prekodrinac sam i ja, tu sam uz rame pobrojanima.. dobro osim PSD on je ipak nesto mnogo vise..

no da se vratim na temu.. problem je sto ti da bi nesto resio i pomirio razlike moras da udjes i u cipele onog drugog i da razumes zasto nesto radi i govori.. a to je ovo sto sam ja napisao..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Ćoba » 09 Jan 2025, 11:46

Razumijem ja njihove stavove ali to je šovinizam. Oni ne targetiraju ljude po stranačkom opredjeljenju nego geografskom, po meni je to nedopustivo.
Ćoba

Postby Koridor » 09 Jan 2025, 13:38

Naravno da je sovinizam. Ko koristi termin dodrinasi, sumari i genocidasi ne zaeli dobro ni srpskom narodu ni Republici Srpskoj.Za to nema opravdanja.
Koridor

Postby bbq » 09 Jan 2025, 13:50

Preterujete. Ruzno jeste i trebalo bi da se menja svest ljudi, ali to nije usmereno samo na RS i nema veze sa nikakvim sovinizmom.

Slicno prolaze svi koji se dosele negde, narocito iz manjih mesta u veci grad. Posebno los tretman imaju oni koji se ne asimiluju ili redje oni koji previse i prebrzo postanu "domaci".

Smesna je teza da postoji neka velika organizovana grupa koji su protiv ljudi iz RS, a posebno bode oci da se ta prica forsira ovde gde to niko i na bilo koji nacin ne izrazava.
bbq

Postby Inzaghi » 09 Jan 2025, 13:55

Zato ne smeta Beogradjani.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Houdini » 09 Jan 2025, 14:04

Kada ode bolesnik sa vlasti tada će se i tenzije smiriti.. To je jedan kroz jedan.. Trenutno je napravio atmosferu mržnje u zemlji i podgreva je svaki dan..

Za vreme devedesetih je bilo te mržnje Srba sa dve strane Ribe između sebe, za vreme žutih je to splasnulo.. Vučić je vratio na velika vrata i biće sve veća dok on ne ode sa vlasti..

Edit: izvadili Čedu Antića iz naftalina.. Šta li je on zgrešio pa mora da menja ploču..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby enbidzi » 09 Jan 2025, 14:25

Inzaghi wrote:Zato ne smeta Beogradjani.

To to, u svakoj prilici posprdno po beogradjanima, koji su valjda u njihovim ocima svi sedmosrbijanci, a ovamo kmeče za iste stvari
enbidzi

Postby Ćoba » 09 Jan 2025, 14:37

Ja pričam o twitteru prvenstveno jer tamo imam nalog i bogami tamo je to već organizovano, da li su botovi ili šta ali baš mi previše naloga iskače sa sličnim komentarima.

Nije isto lokal podbadanje i ovo, radi se o drugim stvarima.

I niko ne kmeči, samo primjećujem. Ne pada mi napamet ni da se nešto borim protiv toga ni da ulazim u rasprava. Svako po svojoj volji.

Svakako da Vučićeva vlast doprinosi tim podjelama i razdoru društva. Ja ne mrzim ni ove što su pucali na nas da ću mrziti Srbe iz nekih krajeva.
Ćoba

Postby Koridor » 09 Jan 2025, 14:42

Houdini wrote:Kada ode bolesnik sa vlasti tada će se i tenzije smiriti.. To je jedan kroz jedan.. Trenutno je napravio atmosferu mržnje u zemlji i podgreva je svaki dan..

Za vreme devedesetih je bilo te mržnje Srba sa dve strane Ribe između sebe, za vreme žutih je to splasnulo.. Vučić je vratio na velika vrata i biće sve veća dok on ne ode sa vlasti..

Edit: izvadili Čedu Antića iz naftalina.. Šta li je on zgrešio pa mora da menja ploču..

Sta je splasnulo?
Za vrijeme Tadica predati svi koji su branili Republiku Srpsku,a njegova nasljednoca Marinika podnijela inicijativu da budemo genocidni.E njeni botovi danas po tviteru koriste to dodrinasi, sumari i genocidasi.
Koridor

Postby Inzaghi » 09 Jan 2025, 14:44

A inace je mnogo bitno sta pise jednakokraki trougao na x mrezi koju pola zemlje nema i ne zna sta je.

Tako pogrdne stvari rade. Bolje da odu na saranu ljudi koje su ubili i da vode tv za to. Ili da budu kao telece brigade Nesic i ekipa. Ali da pisu po netu. Uzas.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

PreviousNext

Return to Evropska košarka