Niksicanin wrote:hevi_doze wrote:Bio je transparent na kojem je pisalo 451. Bacite pogled na instagramu, fašističko društvance kakvih je bilo više pre nekih 10ak godina. Kapiram da među njima ima i studenata ali kad su na Filozofskom uspeli da se izbore sa kružocima mora i sa ovim.
https://ibb.co/StVD6qw
Kako je zbilja na ff?
Ona glasna bagra Radovanov sin, onaj idiot Videnović, ono zlo Stojanovićka, pa ono je i za državu dovoljno, a ne za jedan fakultet.
Pošto sam zvanično i dalje student na FF prisustvovao sam na par plenuma, više iz znatiželje nego iz želje da se priključim i generalno utisak je da mlađi studenti vode priču. Sa jedne strane je to dobro jer su neki stariji opterećeni blokadama 2014. i gadnim ophođenjem profesora prema tadašnjim učesnicima. To je svakako dovelo do smanjenja radikalizacije studenata i zahteva po čemu je FF bio ranije i poznat.
Znam iz druge ruke da je sa Filozofskog potekla priča o konkretizaciji četvrtog zahteva, povećanja budžeta za Univerzitete što je jedini zahtev koji ima prizvuk širenja fronta borbe, što ja apsolutno podržavam.
Kada je reč o profesorima ja sam, čim mi se ukazala prilika pobegao. Sujeta i ograničenost pojedinih poprilično kvari ugled mnoštvu izvanrednih ljudi. Neka odeljenja su u otvorenom ideološkom ratu dugi niz godina (istorija).
Kako bilo, preuveličava se značaj pojedinih profesora, kako u medijima tako i u društvu.