by Talicni Tom » 16 Oct 2013, 08:39
Nisam ove godine nesto ni zainteresovan za Evrokup (sto je i razumljivo, jelte :P) ali sta je ovo, 48 timova, ako sam u pravu? Je li iko ostao da ne igra.
Elem, vidim Bilbao pobijedio Cedevitu tijesno. Nolan Smit opet odigrao top utakmicu (cini mi se da je Air to negdje vec rekao). Stvarno rijedak slucaj da se Amerikanac odmah ovako dobro snadje u Evropi. I Marko Tomas se polako ukljucuje u tim. Na drugoj strani Pilepic statisticki dobar mec. Imajuci u vidu malu ulogu u timu prosle godine, ovo moze biti najava preokreta, sto me iskreno raduje, ne toliko zbog njega nego cinjenice da dobri klupski igraci s ovih prostora mogu ipak vise od nekih minornih uloga u spanskim timovima.
Buducnost i MZT prave domacinske ekipe, dobijaju redovno po guzici na gostovanjima. Slicno ocekujem i od Radnickog.
Kod Paoka, koji je mlatnuo Buducnost, vidim dominira Bogris. Ko se sjeca price da je trebao doci kod nas za vrijeme Trife i najave potopa. Bio se izgubio, a strasno hajpovan u mladjim kategorijama. Mozda i bude nesto od njega.
Na kraju Valensija. Oni su tim po svemu iznad ovog nivoa. Kako sad izgleda mozda i najveci favoriti za titulu. Cijenim njihov nacin rada, pocev od trenera preko nacina sklapanja tima i same igre.
Edit: Da jos jednom i ovdje izrazim cudjenje kako Uros Lucic nije ni u jednom nasem ozbiljnjijem timu dobio sansu? U cemu je fora?
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...