Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Demokratski rob » 19 Jan 2025, 22:14

У утиску, несменљиви унверзитетски професори позивају наставнике и учитеље да покажу храброст и ризикују посао и штрајкују, у супротном немају ни морал ни образ. Студенти у истој емисији траже генерални штрајк и да наставни кадар основних и средњих школа ризикује посао. Нас не могу да смењују а вас ко ј..е. Племенито и хумано.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Karelia slims » 19 Jan 2025, 22:24

bas da vidim da smene nastavnike fizike, hemije, matematike kojih ni danas nema dovoljno, pa nestrucni kadrovi rade po 3 meseca dok i oni ne nadju bolje i napuste prosvetu

nek ti prosvetari jednom budu ljudi, a ne beskicmenjaci
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby Produzenisamlekom » 19 Jan 2025, 22:31

Demokratski rob wrote:У утиску, несменљиви унверзитетски професори позивају наставнике и учитеље да покажу храброст и ризикују посао и штрајкују, у супротном немају ни морал ни образ. Студенти у истој емисији траже генерални штрајк и да наставни кадар основних и средњих школа ризикује посао. Нас не могу да смењују а вас ко ј..е. Племенито и хумано.

:lol2:
Ne dajte se pasjim sinovima
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Cinciripini » 19 Jan 2025, 22:34

Demokratski rob wrote:У утиску, несменљиви унверзитетски професори позивају наставнике и учитеље да покажу храброст и ризикују посао и штрајкују, у супротном немају ни морал ни образ. Студенти у истој емисији траже генерални штрајк и да наставни кадар основних и средњих школа ризикује посао. Нас не могу да смењују а вас ко ј..е. Племенито и хумано.

Rob bi da smenjuje profesore, verovatno bi na njihovo mesto doveo Pakistance. :laugh: :blue: :jupi:
Cinciripini

Postby Fred Perry » 19 Jan 2025, 22:34

Nemoj plakati robe što ti mladunci karaju vođu ,tek su počeli
Fred Perry

Postby Cuburac » 19 Jan 2025, 22:35

Voleo bih da se ovde javi neko ko ne poznaje nikog u svom zivotu koji je preko SNSa sebi obezbedio bolji zivot nego sto bi ga imao da nije clan ili rodjak nekog istaknutijeg clana.
Moje okruzenje je uglavnom 60+, svi su listom protiv SNS, sem jednog lika ,koga zabole uvo za SNS, ali mu clanstvo omogicuje da zivi 3 puta bolje od ljudi iz njegove struke kojima je jedva egal po znanju. Inace lik je sjajan,sarmantan, velik i iskreni prijatelj jednom recju laf, ali je fakat da je slanstvom u SNS procvetao i finansisjski , ali kao i covek (malo duza prica).
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby zvezdaraking » 19 Jan 2025, 22:54

Karelia slims wrote:bas da vidim da smene nastavnike fizike, hemije, matematike kojih ni danas nema dovoljno, pa nestrucni kadrovi rade po 3 meseca dok i oni ne nadju bolje i napuste prosvetu

nek ti prosvetari jednom budu ljudi, a ne beskicmenjaci

samo da te podsjetim da je od prosvetara sve pocelo.
zvezdaraking

Postby Eddie Brock » 19 Jan 2025, 22:55

Ne poznajem nikoga ko ke preko stranke dobio posao ili napredovao zbog iste.
A ni clana iste,bar mislim za ove najuze
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Cuburac » 19 Jan 2025, 22:57

1.
Blago tebi, zavidim ti na spokoju koji uzivas.
Cuburac

Postby Eddie Brock » 19 Jan 2025, 23:00

Dosta mojih prijatelja je "apoliticno" ne polemisu previse, upoznati su sa situacijom, neki i idu na proteste manje vise kad mogu ali se ne polemise o politici generano
Ne znam sto zavidis na spokoju , kad ne postoji zbog stanja u novcaniku da tako kazem.
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Cuburac » 19 Jan 2025, 23:09

Ako sam te i najmnjim delom uznemirio, ogromno izvini.
Mislio sam da ti nije svakodnevno pred ocima neko ko je favorizovan clanstvom. Ne znam gde zivis i sta radis, ja se svakodnevno sudaram sa takvima.
Cuburac

Postby Inzaghi » 19 Jan 2025, 23:09

Ma ja ih znam pun k

Da je stvar jos gora znam i idealiste
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Eddie Brock » 19 Jan 2025, 23:21

Cuburac wrote:Ako sam te i najmnjim delom uznemirio, ogromno izvini.
Mislio sam da ti nije svakodnevno pred ocima neko ko je favorizovan clanstvom. Ne znam gde zivis i sta radis, ja se svakodnevno sudaram sa takvima.

Ma ne bre, opušteno
Radim sta nadjem
Znam negativne primere gde su pojedini dali otkaze zbog sns-a ili njihovih pulena
Drugar ke dao otkaz u firmi zato sto su sa ugovora na odredjeno hteli da ga prebace na agenciju koja je u vlasništvu nekog pulena i tako npr 100k plata nkemu ide 80 a 20 agenciji, tako mesto recimo.
Mozda u sirem nekom krugu ima takvih sto mislis ali ove "uze" s kojima sam redovno u kontaktu nema simpatizera
Cak i dosta drugara su cigani (zvezdasi :biggrin: ) ne vole ga vise od Partizana...
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Rodni Troter » 19 Jan 2025, 23:23

Богу хвала немам ниједног у блиском окружењу, знам их 10-ак што кроз факултет, посао и познанства преко неких пријатеља. Од њих 10-ак троје би верујем без размишљања слушало сваку наредбу странке, један би се ј.бао за динар и привилегије, а осталих 5-6 је ту јер су "искористили прилику", у фазону добро ми је ћути.
Rodni Troter

Postby Woodoo » 20 Jan 2025, 00:48

https://nova.rs/vesti/hronika/podnet-zahtev-za-brisanje-vladimira-djukanovica-iz-spiska-advokata/

Njegova istupanja već duže vreme krše zakon i etički kodeks. Disciplinski sud komore može da mu izrekne mere, pa i isključenje iz komore. Za advokate koji nisu poštovali obustavu rada već su izricali takve mere. Sud advokatske komore je vrlo rigorozan. Komora Srbije je osudila izjavu žvale da će da menja pravila oko upisa. Juče je bilo par advokata koji su hteli da budu protiv i bili su izviždani, a odluka o obustavi je jednoglasno doneta od delegata.
Woodoo

PreviousNext

Return to Evropska košarka