by rolerkoster » 21 Jan 2025, 02:26
I kada padne Psiho,bice tesko da se vrati iole normalan zivot u Srbiji.Jednostavno devastirali su sve cega su se dotakli.Izvukli su najgore ljude sa dna kace i stavili ih na vazna mesta,od ljudi sa margine drustva napravili su novu elitu i bogatase.Mnogo godina ce proci da se sve to popravi,ako se ikada i popravi.Videh po internetu sta su pojedini SNS-ovci(meni nepoznati),pisali po tviteru kada je onaj manijak udario devojku kolima.Ne mogu da shvatim kakvi su to "ljudi"koji opravdavaju tog manijaka i pisu kako se devojka bacina na automobil,videh i da su nju vredjali,uzas
Pisali smo ovde Doca i nas par da sve ide ka tome da ludak pravi kontramitinge i da se ne daj Boze ne ponovi 1996.i Slobin kontamiting,tj sta se dedilo na njemu.I evo vidimo da prave kontramiting u Jagodini,kada smo kod JA,verovatno im je laknulo kada se upokojio Palma jer ko zna sta je debeli imao ne samo o njima,vec i o zutima,ambasadorima iz "prijateljskih" zemalja,sa "druzenja"u hotelu Tigar.I preuzece vlast u JA,koji je jedini grad-opstina gde nisu bili na vlasti,ne secam se(ispravice me neko)da li su preuzeli vlast u Surdulici od Novice.Secam se da su ga napadali,koja je to bolest da ih boli sto nisu na vlasti u opstini od 10-ak k ljudi,a vlast ne drzi opozicija nego njihov koalicioni partner sa drzavnog nivoa.Samo da se pomolimo da niko ne strada na tim kontramitinzima,jer mozemo slutiti koje ce tu ludake izvesti i ljude sa drustvene margine,kojima su dali moc i koji u iole normalnim drzavama bimogli samo to da sanjaju.Takvi sa dna nece prezati ni od cega da sacuvaju pogodnosti,oni iz vrha ce lagano preleteti u novu vlast.