by Domingoo » 21 Jan 2025, 20:00
Oko Vucica su se okupili oni koji se pronalaze u njegovoj poremecenoj ,izdeformisanoj ,nasilnoj i sadistickoj ličnosti ..Tim ljudima uopste nije bitno njegovo delovanje oni nista ne analiziraju i sve odobravaju.
Cinjenica da je gotovo predao Siptarima Kosovo a da to njima uopste ne smeta govori potpuno u vezi te teze .. Toj zadrigloj i ludackoj Srbiji su svi civilizovani i nomalni ljudi kao strano telo ..
Nisu njima smetali zuti zato sto su bili izdajnici lopovi nego zato sto nisu bili poremeceni kao oni sociopate , sadisti .. Voleli mi njih ili ne Tadic je kao covek uravnotezena i normalna licnost bez sadistickih i sociopatekih poriva ..
Ova podrska Vucicu izdajniku je pitpuno ogolela njihovo rodoljublje i patriotizam kao pojam za koji su se vezali da bi kroz njega mogli da ispoljavaju mrznju ovoga puta prema pripadnicima sopstvenog naroda nazivajuci ih Ustasama ..
Pravi patriotizam i rodoljublje nema veze sa ovom poremecenom Srbijom koju oni predstavljaju ..
Ovo ce ispasti mnogo dublja i zešća podela od one kako zapravo izgleda ..
Srbija se trajno i nepovrstno deli na normalnu , civilizovanu i ludacku ,nasilnu ,poremecenu..
Svaka druga podela sem ove je marginalna jer su se u borbi protiv ovog ludila ukljucili pripadnici svih pora i ideologija ,svi oni kojima je muka od ovog svinjca koji su napravili i samim tim su sebe definisli kap normalne ljude
U svom okruzenju ne znam apsolutno ni jednu civilizovanu i normalnu osobu koja podrzava ovu sizofrenu vlast ,ali zato znam gomilu njih koji su mentalno,duhovno i moralno totalno degradirani i koji sa penom u ustima brane ovu vlast ..
Sns je izvesni filter na kraju cevi koji zadrzava svu fekaliju ne mozes da budes uz njih a da nisi govno barem ono malo pticije sto ne smrdi mnogo ali si govno.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.