Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby rabesandratana » 21 Jan 2025, 23:13

Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby jupol » 21 Jan 2025, 23:17

Malkovic wrote:
jupol wrote:kakvo ludilo... poslali sendvicare, ali da nisu cigani, jer onda ce biti naravno da su cigani uz Vucica, nego ujedinio grobare i cigane da budu uz njega i Zvezdu za dobrobit Srbije :laugh:

Српски домољуби су деценијама, како им је мајк'о идеолог Броз, константно забринути да ће неко да им украде и разјебе БЈР Србију, у партијским круговима од милоште звану Ужас. Толико су забринути и борбени да се и данас боре једнако као и пре тридесет година, а толико су успешни да им свако-мало апцигује део те наказне творевине док њихове вође и аниматори - последњи у низу ова неограничена будалетина - продају муда за бубреге једнако успешно као и у време после Осме седнице.

Они су посебна категорија наспрам две категорије титоида који се млате зарад расподеле фотеља у омеђини БЈРС - оних чврсторукашких оличених у тренутном режиму и оних стамболићевских, оличених у овим весељацима из опозиције. Домољуби су нарочито занимљиви јер некада не можеш да разликујеш јесу ли истински одвојени од стварности те самим тим зрели за лечење у установи или своје лукративне интересе прикривају сулудим причама као овај из Прибоја.

:lollol: :okk:
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby jupol » 21 Jan 2025, 23:31

Woodoo wrote:
Hasselbaink wrote:

Pljackao po Italiji.
https://www.iltirreno.it/livorno/cronaca/2015/12/04/news/arrestati-in-due-per-il-supercolpo-all-ottica-giachi-1.12562064

- sta je plan za danas?
- nacrtacemo im crvene kurceve svuda po gradu, odlican je odziv
- pa to vam i nije ne znam kakva umotvorina, sta ako ne da rezultate?
- poslacemo jednookog grobara ispred blagajne Marakane da pre tekme hvali Vucica i preti Djilasu
- dobro bre ozbiljno te pitam, a ti me zajebavas...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby bwa » 21 Jan 2025, 23:33

Bojdo wrote:Niksicanin, da, ali govorim o ljudima koji su generacijama tamo i govore ijekavski, a ne o doseljenicima u Vojvodini koji su generaciju-dvije tamo.

To je prošlo vrijeme, uspjesno su asimilovani na ekavicu i u tim opštinama.
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby belpH #77 » 22 Jan 2025, 00:04

i u Vrscu ide protest u subotu...

nisam verovao da je i to moguce, al izgleda da jeste...
PKAŠ
belpH #77

Postby Ron Swanson » 22 Jan 2025, 00:05

BlackOwl wrote:Ima li sta u Zrenjaninu? Da l je toliko propao grad.

Škole obustavile nastavu (ne znam da li sve), bili ulični protesti, dve prosvetne inspektorke su napisale izuzetno dobro obrazloženje odluke da ne sprovode nadzor u školama po nalogu Ministarstva.

Ron Swanson

Postby Pit Bull » 22 Jan 2025, 01:05

Ron Swanson wrote:I šta čovek da kaže kad vidi ovo?

Pa onaj ko shvata koliko je ovih po Srbiji, kao i sam sto shvatam, nece da kaze nista jer ga ovo ni sekunde ne iznenadjuje.

Opet se vracam na svoj post od prije mjesec dana, ne treba mi "Bez cenzure", niti neki YT kanal ili emisija.

Svojim ocima sam vidio ovakve koji od Vucica nemaju nista, a ponasaju se ovako...

Ovaj vjerovatno i ima, ali masa je ispranih mozga i to je tako.

Ni na jedno pitanje nema konkretan odgovor, ali on zna da je sve naruceno, da su svi protiv Vucica, itd... Covjek je izvrsio lobotomiju na uzorku od preko milion ljudi u Srbiji.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Zappa » 22 Jan 2025, 01:12

Nije provokacija, ali da li su Delije izašle sa parolom u vezi Terzica i njegovog otvorenog stajanja na jednu stranu.

PitBull, nažalost potpisujem što si napisao..
Gomila ljudi bez ikakve koristi ima isto mišljenje kao ovaj Bosanac iz Priboja na Limu koji ima debele koristi od rezima..
Još će mnogo Srba stradati od posledica ovog režima, dok on priča o letećim automobilima, planovima o Srbiji 2033,EXPO..
Bio sam klinac u RS posle rata i protesti nastavnika, časovi od 30 minuta su bili redovna pojava i niko javno nije pretio,a danas otvorene pretnje, a svako od nas zna nekog ko radi u prosveti i zna sa čim se ti ljudi suocavaju godinama

Živimo u zabludi..
Ide vest, digao se Lazarevac, Vršac... A u stvarnosti max par stotina ljudi članovi, simpatizeri opozicije u tim mestima
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby Pit Bull » 22 Jan 2025, 01:25

Vodili smo dosta diskusija u zadnje vrijeme, i sa Hudinijem, itd...

Ne slazemo se oko puno stvari, ali niko od nas ne moze da garantuje da je u pravu i da moze reci kako ce se stvari odviti.

Ja uvijek polazim od teze da u drzavi Srbiji trenutno ima 1.5 miliona ljudi (to je 25% okvirno gradjana) koji su za SNS, koji podrzavaju Vucica i koji vjeruju u to sta on prica. I tu ulazi clanovi partije kojih ima 500-600 hiljada, porodice, simpatizeri, ucijenjeni, itd...

Isto tako, nemam dilemu da bi veliki broj htio da preleti i da hoce kao sto to uvijek bude kada on padne nekad... Kao sto je i Vesic i mnogi slicni od uvazenih kadrova DS-a, dosao do uvazenog kadra SNS-a. Samo ko garantuje da ce nova garnitura htjeti takve da prihvati u svoje redove? Bar na pocetku. Svih tih oko 1.5M ce da brani Vucica do kraja.

I koliko god nekome idiotski zvucalo, svi mi moramo da postujemo to, jer koliko god su im isprani mozgovi, koliko god mi smatrali da je to pogresno, itd... To je njihova opcija i to je Srbija koju je on izgradio. Srbija kakvu na vlasti drzi 1.5M glasova, 100k gore dole.

Jedina postena opcija i jedina legitimna opcija je naci predsjednickog kandidata koji je bez mrlje i koji moze izaci na crtu Vucicu. Ja sam govorio da je to profil Dejana Bodiroge i slicnih... Tipa Novak Djokovic sutra. Likovi koje jednostavno 99% opozicionih glasaca voli i zaokruzilo bi i koji bi dio apsinenata izveo da glasa.

Treba ti iskrena politicka opozicija citava koja ce stati u stranu, koja se nece mijesati i koja ce jedino dati podrsku kroz posmatrace i slicno. Mada ako studenti nastave ovako, bice dovoljno njih samih da budu posmatraci na eventualnim izborima.

I onda izadje 2 miliona onih koji glasaju za novog predsjednika i to je to. Vucic gubi legitimitet i onda moze da ide prelazna vlada dvije godine dok se steknu uslovi za normalne parlamentarne izbore.

Svaki drugi scenario je pogresan. I ne postoji drugi nacin na koji Vucic moze izgubiti vlast, svidjalo se to nekome ili ne.

Ni Sloba na ulici nije izgubio vlast dok se nije izaslo na izbore, pa dok ih nije pokrao.
Pit Bull

Postby Zappa » 22 Jan 2025, 01:40

U ovim okolnostima Sveti Petar da sidje sa nebesa izgubio bi izbore od Aleksandra Vučića..

Sa ovim stanjem medija, sa ovom infrastrukturom, sa ovim novcima, sa kriminalnom podrškom, sa podrškom sa zapada ne postoji mogućnost izbora i te priče da opoziciji samo treba neko pošten i bez mrlje su prazne priče..

Izlazio je Bodiroga u javnost i odmah su mu napakovali neku brzu vožnju, privatizaciju i ubrzo posle toga se povukao..

Na vlasti imamo ubice, svaki dan nova afera, u zemlji ne vaze zakoni za članove stranke i ta opcija dobija preko milion glasova, dok od opozicije očekujemo iskrenost, ljude bez mrlje..

Ispunjava Vučić sve zahteve zapada i ide preko toga sve kako bi zadržao vlast..
U jednom trenutku, mozda za nekih 5-10 godjna zapad ce odlučiti da je vreme za promene, zabluda da mi odlučujemo o tome ko je na vlasti..
Vučić ce se mirno povuci, verovatno nece direktno učestvovati na izborima i izvrsice se mirno preuzimanje vlasti kao u Crnoj Gori..
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby ExEr » 22 Jan 2025, 01:40

Houdini wrote:Krstić i DJV su "Gebelsi" ovog režima..

Naleteh na tube na naslov kao canak opleo po novaku, na blic tv.. ajd da vidim, jeste al sasvim neka druga prica, ali me iznenadilo jutro na tv blic. Dosad bikad nisam gledao, gosti su bila dva ultra debila, gde je debeli debil opljunuo po vlasti i po drugom debilu, dok mi je pravo iznenadjenje bilo od strane voditelja Maje Nikolic i Danila Masojevica koji su pritiskali pitanjima bez ustezanja :okk:

https://youtu.be/QyhbpGo7I0U?si=Wz984EQIyPoZ7ejq

Iza njih odmah emsija o RTSu, sa Profesorima Veljanovskim i Vuleticem

https://youtu.be/17GYkDoq_JY?si=ecjx-SnbtaaXrdkz
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby ExEr » 22 Jan 2025, 02:00

Ron Swanson wrote:I šta čovek da kaže kad vidi ovo?

Da kaze jebo bi mu majcicu milosnu. Davio bi ga dok ne pomodri, pa kad pomodri 10sec pauze duzne vazduK pa onda dok ne predje u plavo teget

Ron Swanson wrote:Evo ga još jedan navodni grobar na -30:08.

Na tom delu vidim samo fegeta voditelja, propustam besto?
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Pit Bull » 22 Jan 2025, 03:47

@Zappa

Ja samo isticem koji je po meni jedini realni scenario da se vlast promijeni.

U svim ostalim scenarijima se nista nece promijeniti.

Svidjalo se meni ili tebi, ali milion i kusur gradjana Srbije podrzava ovu Srbiju, hoce ovu Srbiju i pronasli su se u ovoj Srbiji.

Za nas je to neobrazovana Srbija, siledzijska Srbija i Srbija kojom upravljaju neuki.

Ja ne znam ko je tu u manjini, a ko u vecini, ali osim izbora u 2025. godini ne mozes drugacije promijeniti vlast. Ni u Srbiji, nigdje na svijetu.

i zasto neko misli da strancima ovo ne odgovara? Ja vjerujem da dosta njih uziva u trenutnoj situaciji i da bi bili najsretniji da se prolije krv. Sad neki tamo debeli i zagrizli americki, engleski ili njemacki diplomata umace ruku, gleda desavanja i kaze "samo jako, sto vise nastradalih to bolje". Jer nas ne vole i nikad nas nisu volili.

Na ulice bi moralo da izadje tipa 1.5 milion ljudi i da onda imas argument da je 1.5m za promjene, ekvivalent onome sto vlast dobija na izborima.

Ako cemo na ulici da rusimo vlast zato sto se nama pristojnima ova Srbija ne svidja, po cemu se razlikujemo od njih?

Izbori su jedino mjesto gdje se na legalan nacin vlast moze i treba promijeniti, dok god smo demokratsko drustvo, makar na papiru.

A ako u drzavi Srbiji postoji 2 miliona gradjana koji hoce promjene, ne vidim zasto je nemoguce naci kandidata koji treba biti idealan za tih 2 miliona ljudi, ne za citace Informera, Pinka itd. kojima ce se servirati to sto ti pricas.

Zasto je nemoguce okupiti sve na jednu stranu i imati posmatrace svuda?

I neka dobije izbore na kradju za 100-200k, morace kao Milosevic da prizna izbornu prevaru.

Ali otom potom... To je opet samo moje misljenje.
Pit Bull

Postby balkanski spijun » 22 Jan 2025, 06:05

Sve je ovo lepo sto pisete,ali zaboravljate sledece.

Kako je Sloba pao.

Godinama se u narodu skupljao gnev.U to vreme je isto postojala podela kao i danas.Da kazem da je to danas izrazenije.

Danas kao i onda imate veliki broj koji su neopredeljeni,koji ne izlaze na izbore,koji su u strahu.Protesti upravo sluze da se neopredeljeni pridobiju,da oni koji su u strahu vide da je to pogresno.

Broj takhih gradjana,nije mali.

Sloba je pao onog momenta kad su se ti neopredeljeni, opredelili i podrzali proteste.

Sad se sve kotrlja u tom smeru i doci ce i taj momenat kad ce otici.Ovo ne moze vise da se zaustavi.

Evo samo jedan primer.Koliko je protesta bilo zadnjih godina.Komentarisalo se necu da idem,ne podrzavam proteste koje organizuje levica,drugi ovo su nacionalisti.Koliko su pojedini politicari iz opozicije iritantni i sam sam pisao bolje i ovaj,nego Marinika.Necu sa ovima,nesposobni su i razna pisanja.

Nema toga vise.Sad je ili,ili.
balkanski spijun

Postby Dimitrije » 22 Jan 2025, 06:22

Slobu (i nas sa njim) su 3 meseca bombardovala govna. Sve drugo je manje-više isto
Dimitrije

PreviousNext

Return to Evropska košarka