Dimitrije wrote:Slobu (i nas sa njim) su 3 meseca bombardovala govna. Sve drugo je manje-više isto
Razlika je (na sreću) ipak velika. Za 10 godina Sloba je imao 5 godina rata, svi ratovi izgubljeni, standard je bio katastrofa, neke stvari nisu doktorirali kao Vučić, tipa Sloba nije slao batinaše na ljude nego policiju, pa onda to iritira i one koji ne podržavaju opoziciju jer ne možeš da pričaš da je u pitanju mladalačka tuča ili npr. nisu smatrali toliko bitnim da dobiju svaku opštinu nego je opozicija uredno vladala u mnogim opštinama po Srbiji.
Zatim, Sloba je nasledio državu u kojoj standard nije bio tako loš, pa su ljudi imali i ono "kako se nekada živelo". Takođe, stranci su aktivo podržavali opoziciju a sada podržavaju vlast.
Danas barem posla ima, realno nismo gladni, imamo opcije za kakvo takvo pristojno zaposlenje bez veze i imamo opciju da pobegnemo iz Srbije. Mnogo ljudi je nezadovoljno i vladavinom prethodnih pa je izgubilo svaku nadu da će biti bolje čak i ako se promeni vlast. Oni koji su "zapadno" orijentisani su razočarani odnosom Zapada prema nema, oni koji su "patriotski" orijenitsani iz meni potpuno neverovatnog razloga mahom podržavaju Vučića.
Drugim rečima, neuporedivo će biti teže smaknuti Vučića nego Slobu. Već je dve godine prešišao Miloševića i siguran sam da će još . Jedino ako naprave neku kardinalnu grešku a to ne smem ni da napišem na šta mislim.